213

Диана

преди 11 години

Не слушам рап. но бих подкрепила болно дете. Явно тоя г-льо няма деца и незнае за какво иде реч. Доказва че е ниска класа. Е за това няма да дам и стотинка за негово изпълнение. Псевдо звезди като него нямат място тук.

212

Дриско

преди 11 години

Това *** Дриско какво е? Хинт 1: не е човекХинт 2: кафяво е и вони

211

а

преди 11 години

пълен ***, Криско - кой е той, господин си никой. На такива , като него , могат да се случат и по-лоши неща от рак на белия дроб. *** смотан

210

Анонимен

преди 11 години

Фенове в порядъка от 12-17 годишни пикльовци и пикли, пушещи трева, вземайки се за много голяма възрастова група. Това са му "феновете" . Кой бил работил без хонорар? Работят хората със сърца, които искат повече да ПОМОГНАТ, отколкото да СПЕЧЕЛЯТ. Ето тези хора работят без хонорар!

209

Човек

преди 11 години

***! Мислех, че няма на къде да пада в очите ми това подобие на изпълнител!

208

ss

преди 11 години

Е*ати *** е тоя... не мога да разбера какво му харесват децата....сигурно инфантилната физиономия.... не не става това момче той краде текстовете от хората какъв композитор ми е той.... нямам думи

207

ПР на отбора

преди 11 години

Криско бате 20 лв ли искаше ? Да беше казал и 10ка амфети щехме да ти земем бате , пък 5 лева можеше да отделиш и ти , сигурно си нагрубен от стара загора ама това и ще получаваш в бъдеще , каквото си засял това ш жънеш , пък внимавай да не те фанат пак с амфети , че тогаз ш трябва някой да ти носи благотворително цигарки и кафенце : ) Ибахти гордостта ибахти чудото , как може да си слагате гордостта пред това да се запази човешкия живот и човещината ?!?!?!?!?!?!?! бягай да играйш !

206

Ламбичка

преди 11 години

Е та вие какво очаквате от второкласен джамбазин, който на всичкото отгоре иска 20лв за гориво от собственика на задигнатия от него автомобил! Пък и наистина, за какво си тракате зъбите излишно, какво е станало - хем организаторите не са се вътрили с пари за хонорар, хем Дриско не е пял. До тук само ползи!

205

martony

преди 11 години

Благотворителен концерт да ви кажа означава:ПАРИТЕ които ги дават на изпълнителя ( явяващи се негов хонорар, заплата, препитание), ТОЙ ЛИЧНО ги дарява на фонда за благотворителност, който пък ВЗЕМА 40% от тях за управленчески услуги, бюрокрация и секретарки!!! Хора, като не сте запознати не коментирайте!!!!

204

Анонимен

преди 11 години

странно нещо е бг то много първосигнално разсъждава и по тоя начин е маниполиран малко ала настрадин ходжа които пръв уплюе той е правия

203

До 242

преди 11 години

Никой не работи за без пари, но концерта е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН, ПАРИТЕ ОТИВАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНО ДЕТЕ. Колко пъти дечица и пенсионери събират по левче само и само да помогнат, ето сега и тези хорица от ВМЗ Сопот със забавени заплати, ипотеки, гладни щели да дарят някой лев за друго болно детенце. А това пумиярче на всичкото тгоре СИ ПРАВИ И ЕВТИН ПИАР, щото лоша "реклама няма., ама неговата е по-гнусна и от тази със задните части на мазнис.

202

After all

преди 11 години

Who cares?

201

Анонимен

преди 11 години

А бе задръстени пъпчасали девствени комплексари, не си купувате албуми, 'щото теглите фри mp3-ки, не ходите по концерти, 'щото кока кола ще направят пак безплатно турне, сега искате и безплатно да пеел на концерти?! Мишоци..., 'що не питате какъв е процента комисионна за организаторите бе?! Ако незнаете, ще ви кажа : 40%. От Всички пари събрани за благотворителност организаторите вземат 40% за тях. Що мислите се натискат всички барабар с бившият президент.Да пеел без пари! Ходи яж без пари!

200

Анонимен

преди 11 години

защо плюете вие за без пари ли работите

199

Анонимен

преди 11 години

Прав е певеца, все едно са го взели за ***. Обаче си мисля че ако предварително му бяха казали че няма да се плаща, пак щеше да откаже, колко хора доброволно ще се съгласят да работят без пари? Пък и момчето вече е болно, каква глупава идея, концерт, глупости.

198

Toшко

преди 11 години

Е-ати тежкаря.Обидил се.Ако бях там,бих го спукал от бой.

197

Djasra

преди 11 години

леле, какво нечовешка драма с Пръцко ли как се казваше, били се държали високомерно с него, иначе щял даде ЧАСТ от парите за болното момче. Баси и *** или пееш за каузата и за благотворителност или ходиш за хонорар, ако въобще има кой да му даде на тоя ***. Събират се пари за болно дете, които заради скъпото лечение няма да стигнат много, а това пумиярче реве, че не му дали от тези пари и ни занимава с "драмата си".Отврат!!!

196

Скалата

преди 11 години

До Див Петел:Чакай малко бе пич,то е било пределно ясно ,че концерта е бил благотворителен.Ама той защо е приел да пее на такъв концерт ,а?Според мен да си дигне PR-а.За сметка на болното дете.Браво.А че никой не работи за без пари това е пределно ясно ,ама това е БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ,като иска пари да ходи по концерти и клубове.

195

Анонимен

преди 11 години

Каква "звезда" е тоя .....нещо май се обърка...дано живота не те постави в такава ситиация,че да се събитат пари за живота ти,че тогава ще разбереш каква "звезда"си!

194

Георгиев

преди 11 години

До svetozar.christoff:Жалка българска картинка е постъпката на анимационият герой, изтипосан по-нагоре на снимката.