99

DEVIL-JIN

преди 11 години

Брутални гадове сте лекарите,на дядо ми и баба ми няколко пъти им обърквате лекарствата,вие сте една престъпна пасмина която ламти за пари,едно се чудя не ви ли е страх от възмездието на съдбата за вашите безобразия.Всичко се връща на този свят.

98

елементарно Уотсън

преди 11 години

Подзаглавието изби рибатаМного ясно е, че като задържат лекаря, болният ще умре

97

Анонимен

преди 11 години

Когато един човек е в критично състояние и лекарят отиде там минути преди смъртта му, близките, ако не са наясно с нещата винаги си мислят за "инжекциите".Ако не му е намерил вена от първата минута с влизането си , казват - Ето , не можа да му направи нито една инжекция. Ако му направи инжекция - казват - Ето , каква ли беше тази инжекция. Обаче, в САЩ ,където ги умъртвяват с инжекции по закон, се правят не 1 , не две, а на по-малко от 3 инжекции, иначе човекът не умира.

96

Анонимен

преди 11 години

Парите за здравеопазване се събират изрядно, но Дянков ги прибра, за да му излезе бюджета. Сега няма пари. Здравеопазването се задъхва. Удобно е услужливите медии да раздухват скандали с починали пациенти по непроверени случаи. Ако има лекарска грешка трагедията е и за болния и за лекаря, но това не означава, че само такива неща се случват.Защо не се пише за парите, които държавата тихомълком отмъкна от резерва на касата. Жалко за починалия човек и за роднините му.

95

DEVIL-JIN

преди 11 години

Добре лекари все се оправдавате,все някой друг ви е виновен.Фактите са си факти този пациент е починал заради вас,и това не е единственият такъв случей.Много сте брутални,по жестоки сте от лекарите в концлагерите по времето на Хитлер.Само пари са ви в главите.

94

До NEGEJ

преди 11 години

Рекет на мафията плащахме за охрана, когато бате ти бойко беше охранител.

93

Анонимен

преди 11 години

Преди години в нашия град имаше един хирург който дали от стреса дали защото обичаше,влизаше в операция почти винаги пийнал,знаеха го гл.лекар,полиция,пациенти,целия град.Тогава никой не публикуваше такива новини както сега,медиите търсят сензации използват простия народ да го настройват срешу лекарите и особено спешна помощ.Днес вече нямаме болница защото я съсипаха както много други общински болници.Този доктор вече не е между живите,но помня как го викаха при спешни случай през нощта,просто всички негови колеги разчитаха на него като професионалист,този човек е спасил хиляди животи включително и моят живот и никога няма да го забравя.Не вярвайте на медиите.Има една фирма хваната със старо месо,има пияни депутати,но няма задържани,вече 22 год ни съсипват всички депутати и министри а ние си мълчим,народа мълчи,ноооо щом е доктор от бърза помощ веднага трябва да е задържан и народа да го линчува!

92

DEVIL-JIN

преди 11 години

Вече ме е срам че живея в този град,последните дни всичките мизерии само от Варна,така ще е докато *** определя съдбата на града.

91

с.

преди 11 години

Заплатите в Бърза помощ са смешни и унизителни!Да учиш с години като *** за да станеш лекар и накрая да взимаш 500 кинта!Кое точно ти покрива заплатата?Може би отговорността,която носиш!Ясно е,че не са останали кой знае какви професионалисти там!Наистина е непростимо лекар да е пил,но трябва да се отчете и тежкото състояние на човека!Онкоблен,инфаркт и не знам какво си!С или без инжекции тоя човек си е бил пътник!

90

до 104

преди 11 години

Напълно съм съгласен! Останах със същото впечатление.

89

До 103

преди 11 години

Абсолютно си прав. Неоспоримо е, че лекарите не трябва да са пили преди работа. Но както казваш по-малко вредни ли са изброените от теб служители. Аз лично съм си имал работа преди 7г. в 23 ч. в гр. Джебел с пияни полицаи и ако имах оръжие щях да ги гръмна. Бях подложен на абсолютни унижения от тези полицай при "рутинна" проверка на пътя. Не бях извършил нарушение, а бях спрян за проверка.

88

Анонимен

преди 11 години

Изключително неграмотно написано заглавие. За професионализъм и дума не може да става. Явно автора е с купена диплома. Прочитайки заглавието аз разбрах, че въпросният лекар е слагал инжекции, съдържащи алкохол направо във вената /венозно/. Страшно се заинтригувах какви са тези инжекции, за които до сега не съм чувал. Прочитайки материала стана ясно съвсем друго.

87

Анонимен

преди 11 години

Ако докторите ще се тестват с дрегер тогава трябва задължително всички да се тестват при започване на работа - депутати,министри,съдебна система,прокурори,полиция,пожарна,учители,професори - иначе това е ДИСКРИМИНАЦИЯ спрямо служителите в Спешна помощ!!!

86

dragunov_7.62

преди 11 години

Алкохолът не прощава на никого.

85

Идо сан

преди 11 години

А, ако направят проверка, колко хирурзи оперират след употреба на алкохол? Дали ще останат и 50%? Едва ли?!

84

Анонимен

преди 11 години

Лекар от "Бърза помощ" във Варна слага инжекции с 1,7 промила в кръвта ..............................Такова заглавие не бях чел!Тъпо,по-тъпо,най-тъпо.........Днес.бг!

83

Анонимен

преди 11 години

ДА ПАЗИ ГОСПОД,ДА НЕ ИМ ПОПАДАШ ВЪВ РЪЧИЧКИТЕ НА ТЕЗИ МЕДИЦИ,АКО САМИ НЕ СИ ПОМОГНЕМ НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНИ,ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА,УТРЕ ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА Е СЛЕДВАЩИЯ,ТОВА Е ГАВРА ,НАПУКАЛ СЕ КАТ *** И БИЕ ИНЖЕКЦИИ,ЕГАТИ АРОГАНТНОТО НАРУШАВАНЕ НА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА

82

до 81

преди 11 години

Ти да не си мислиш,че германските лекари са като доктор Хаус и могат всичко. Сложи един български лекар при условията на германеца, с неговото оборудване и заплащане, пък тогава ми ги сравнявай

81

хммм

преди 11 години

мен защо ме е страх да ходя на лекар, а ми се смеят. Аз само като отида и като ги видя как работят се плаша, страх ме е ваксина да ми бият против грип, да не говорим за лекуване на тежки рани

80

69231

преди 11 години

Ако не беше езиковата бариера и пияни доктори нямаше да имаме