94

румен221

преди 11 години

Не помня....Някой да подскаже... какво беше това СДС..., май публичен дом...:" - СУПЕР ДАШНИ СЛИВИ..."

93

Добри Колев

преди 11 години

Сега и аз да ви кажа, като човек, който е ГЛАСУВАЛ за СДС и е вярвал, че тази партия ще донесе промяната. СДС Е *** ИСТОРИЯ. НЕ САМО ЧЕ Е *** ИСТОРИЯ, НО Е *** МИНАЛА ИСТОРИЯ. ЕДНА КРАДЛИВА ВЪРХУШКА НА ПОСКОМУНИСТИЧЕСКОТО НИ МИНАЛО.

92

Анонимен

преди 11 години

Толкова хора се опитаха да разбият СДС , този Каба незнам си кой , я довърши!Не ставайте *** на ГЕРБ!

91

124

преди 11 години

124,СДС беше онова, което ти донесе свободата. СДС е това, което след Виденов стегна държавата. СДС е това, което ни вкара в НАТО и ЕС. СДС е това, което *** унищожават години наред ! Други въпроси, ДРУГАРЮ ?

90

Анонимен

преди 11 години

СДС в парламента няма да влезнат ! На дали на истинските седесари им харесва слагачеството на мутрата ! СДС имат шанс да влезнат ако се коалират с ПП ГРОБ !

89

Анонимен

преди 11 години

115Кво те е предупредил бе. Ти така или иначе щеше да си гласуваш за БКП. Много сте заблудени тва куманистите, ей... Плаша се от вас!

88

Beni

преди 11 години

Че СДС има ли я още тия не се ли самозакриха като формация ? Доколкото си спомням те са създадени от Луканов и БКП като опозиция ! В последствие в СДС бяха настанени и разни секти ! Според мен това е партия която няма бъдеще те нито могат да покажат нови лица с нова визия нито имат някъква политика ! А какво да каже Мартин Димитров който бе завечен преди време на конференция на Сивите Вълци в София ? За ДАНС и управляващите не питам те са очевадни безделни НЕКАДЪРНИЦИ

87

П.Петров

преди 11 години

Кабаиванов си противоречи, основен принцип в демократичните партии е издигането кандидати на широка основа с публично гласуване и избиране на най-добрият кандидат, а не в тесен кръг на 4-ри очи при Борисов. Няма начин като се подлага на ГЕРБ-партия от комунисти, ДС агенти, ЗКПЧ-та и ВКР-та, която работи за целите на мутро-олигархията, да се постигне нещо по-различно от сега. СДС не само няма да влезе в коалиция, а изобщо няма да влзе в парламента. В момента гледаме предсмъртните тремори на СДС

86

пенсия

преди 11 години

Те са маши на Костов , а всички останали сте *** и *** на герберасите. ***.

85

Вие сте луди!

преди 11 години

До Анонимен 116Абе у всичко ли виждаш конспирации и гербери?Ти си болен мозък. В БКП се карат - ГЕРБ са виновни. В СДС се карат - ГЕРБ цели да им разбие партията. Идете се прегледайте.

84

Анонимен

преди 11 години

В същото време се разбра, че преди срещата реванш между отборите на ЦСКА и Лудогорец се е случило нещо твърде притеснително за футболна България.На полицията е било наредено да не пуска тези знамена и транспаранти на сектор "Г", които изразяват някаква позиция.

83

Анонимен

преди 11 години

Нейнски и Мойски, Твойски и Нашенски :) - или Вечната Амбър остава в тази незначителна и позабравена от нода партия, или вече формирование....

82

Анонимен

преди 11 години

Ако има някой неразбрал къде отиват 1 000 000 за СРС да се светне. герберастите като най-долни изчадия на ДС, милицията,БКП използат и най-мръсния метод за мачкане на инакомислещите. Този плондер е всякакъв друг, но не и седесар. Всички партии дори и БСП и ДПС са в пъти по-демократични от герб. В момента в България е на власт тоталитаризма от най-мрачните години на соца. Само на промитите чалго-герберастки мозъци(ако ги има) им се привижда, че герб е дясна партия.

81

Gost

преди 11 години

СДС-СТАНИ ДА СЕДНА

80

АНТИ

преди 11 години

ТОЯ *** ОТ СНИМКАТА ПРЕВЪРНА СДС В ЕДНО МАЛКО ТИКВЕ! КРАЙ С ТАЗИ ПАРТИЯ, НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС!

79

@103

преди 11 години

Не си се събудил май.Вече нямам никакви главоблъсканици кои точно десни да подкрепя :)Един Костов остана!

78

Анонимен

преди 11 години

Заслужават изключване но тактиката изисква това да стане след изборите. Важни са депутатските места на всяка партия, а те не са избирани като личности и не са такива, така че няма да подадат оставки, както би било редно

77

...

преди 11 години

Емил свинята, става *** на тиквата!

76

Анонимен

преди 11 години

Коалиция на този етап с ГЕРБ ще е пагубно за СДС. Те не са дясна партия само се заблуждават. Някои задава ли си въпроса, защо през мандата на ББ, не е поканен от нито един президент или министър председател на някои от най- демократични страни. Управлението на ГЕРБ ще доведе до още по голяма изолация на Б-я. И ако СДС искат да се заличат напълно- Честито!

75

Да, ама...

преди 11 години

...тоя е преди всичко "каба" /дебел-тур./, а след това е "иванов"...Тъкмо ще са си дружки с Кабафидосова...