156

Miro

преди 11 години

Странджата ме отказа да гласувам за Герб.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

155

Коко

преди 11 години

Откакто ГЕРБ е на власт дръпнах много. Пак ще гласувам за тях. Поздрави:)

154

СТРАНДЖАТКА

преди 11 години

Нека си спомним едно изказване на Борисов по адрес на съдебната система и да преценим може ли един глупав човек да направи такова изказване...Не цитирам дословно, а по памет:- "Как е възможно съдиите в България да са винаги прави, а прокурорите да грешат... - нали са учили в един и същи университет, при едни и същи преподаватели"...

153

вярност до гроб

преди 11 години

В НъРъБъ България, първо трябва да положиш клетва за лична вярност до гроб пред пожарникаря, а след това можеш да станеш и министър, и главен прокурор, и конституционен съдия, и патриарх, и дори Началник влак!

152

бай Пешо

преди 11 години

Цветелина да стане съдя.Хем от банката да взема хем и от съда.Да не вземе жената да обеднее.Другата година бойко няма да е на този пост сега е настанало последно време за крадене.Крадете братя крадете.Догодина ще *** от глад.Мислете сега от къде да вземете.

151

ВВВ

преди 11 години

173 СТРАНДЖА.......МИСЛЯ ЧЕ СИ ПРАВ ! АЗ ТЕ НАДЦЕНИХ ! НАИСТИНА ТИ НЕ СИ УСПЯЛ ДА СМЪКНЕШ РЕЙТИНГА НА ГЕРБ СЪС 7 ПРОЦЕНТА ТАКА Е. ЗАЩОТО СПОРЕД РЕАЛНИ ПРОУЧВАНИЯ ТЕЗИ ДНИ РЕЙТИНГА НА ГЕРБ Е ОБЩО 7 ПРОЦЕНТА. АКО ГО БЕ СМЪКНАЛ С ТОЛКОВА СЕГА ЩЯХТЕ ДА СТЕ НА КОТА НУЛА РЕЙТИНГ. А ЗНАЧИ СИ УСПЯЛ ДА ГО СМЪКНЕШ С ОКОЛО 3,4 ПРОЦЕНТА НЯКЪДЕ ЗАЩОТО В МОМЕНТА СТЕ НА ГРАНИЦАТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА !

150

Странджата 3

преди 11 години

Странджата си няма друга работа и по цял ден пише по форумите.Оставете човека на мира нека пише.Тази година пише по форумите догодина президент.То така става.А какво ще правим с Борисов-най-големия комунист в държавата.Така я съсипа,че сега комунистите ще дойдат на власт.Той направо им посла червеното килимче.Сега и рози ще им сложи.Може и бутилки с водка да им подготви.Ще се умира от глад и другата година.Цените скачат,данъци нищо не остана.Ще ручаме жабета и още нещо.

149

вас

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАЗАРАДИ ТЕБЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ КАТО ВИДЯХ КАКВИ И.ИОТИ ФЕНОВЕ НА ГЕРБ ИМА

148

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

166Човече, ти направо ме ласкаеш... - как дори можеш да допуснеш, че старият Странджа е в състояние да смъкне рейтинга на ГЕРБ със 7 процента. .. - направо ме правиш велик, а аз не съм...

147

РЗС-само истината

преди 11 години

Излиянието на една политическа ***: Яне ЯневНАХОДКА в You Tube .Който не вярва да пусне материала: Бойко Борисов Убиец Български ПремиерЦитирам: Да така е, като главен секретар на МВР Бойко Борисов не се държеше като отговорен полицай в демократична европейска държава, а като тартор на силова групировка. Той продължава по същия начин да се държи и като министър председател. Разчиства всички неудобни и най-вече срещу политическите опоненти е готов да извади автомата и да стреля. П.П.Интервюто е пред сръбска медия.НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ.

146

ЦСКА

преди 11 години

ББПП

145

Анонимен

преди 11 години

Е какъв конституционен съдия ще бъде класната? Срам и резил, стига с тези политически квоти! Разпределят си властта като баница!!!

144

КОШМАР

преди 11 години

На *** приятел - БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ !

143

Модератор

преди 11 години

Спазвайте благоприличие!

142

ВВВ

преди 11 години

СТРАНДЖА ВЕЛИК СИ ЕВАЛЛА ! ТО ЗНАЕХ ЧЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ СА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА ,НО ЧАК ТОЛКОВА НАДМИНА ОЧАКВАНИЯТА МИ. АКО ДО СНОЩИ ОДОБРЕНИЕТО ЗА ГЕРБ БЕ 9,10 ПРОЦЕНТА УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ Е 3,4 ПРОЦЕНТА. ЩЕ РАЗКАЖА И НА КОЛЕГИТЕ СИ КАКВИ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ГРОБ,ТЕ ПЪК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И Т.Н. ТОЗИ САЙТ ИМА 200 000 УНИКАЛНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ДЕН,ТИ ПРОСТО ДОВЪРШИ ГЕРБ,СМАЗА ГО НАИСТИНА.

141

Анонимен

преди 11 години

ББПП!!!20 години не съм ходил на избори, ама тоя *** май ще ме накара да си вдигна ***, само колкото да му видя насраната мутра..

140

КОШМАР

преди 11 години

ЗАНАПРЕД ДА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ГЕРБАВ ДА НАРИЧА ХОРАТА ТУК *** ! НАЙ- ОРТОДОКСАЛНИТЕ КОМУНИСТИ СА ИМЕННО В РЕДИЦИТЕ НА ГРОБ ! А ТОВА ЗАТВЪРЖДАВА ФАКТИТЕ !Ген. Атанас Семерджиев: Бивш министър на МВР и Вицепрезидент на Р.България 1990- 1991 год. В много от коментарите г-н Борисов е безпринципно охулван. Аз съм запазил уважението си към него и имам причини за това. През 1991 г. имах намерение да го назнача за шеф на противопожарната охрана въпреки, че вече беше един от групировката СИК. Дори като такъв той продължаваше да плаща членският си внос на БКП. Нали за това отказа да се деполитизира. Той беше един от малкото запазили членството си в БКП, напускайки армията, милицията и пожарната. За мен той е един истински комунист. Поздравявам го

139

anonimen

преди 11 години

ДС "изпира предварително имиджа на Стоянов за президентските избори като по време на издигането му за президент организира заличаването на следите на започналото бракоразводно дело с Антонина, заведено в асеновградския съд, заради връзката и с военен прокурор. Скандалът между тях излиза извън контрол, но скоро е потушен от господарите от ДС, които ги принуждават да се сдобрят и притискат военния прокурор да се раздели с Антонина. Сотир Цацоров шеф на асеновградския съд разпорежда заличаване на следите от започналото дело. За 2 нощи книгата с номерата на бракоразводните дела е преписана наново и следите са заличени от служителите. За благодарност за добре свършената работа Сотир Цацаров е назначен впоследствие за шеф на пловдивския съд.

138

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Глада е само при куманазите,бачкаторите,хайлазите и простолюдието.......Ние умните членове на Герб живеем добре......Позволяваме си луксозни жилища,лъскави коли,красиви жени,и маме огромни доходи......Затова винаги и само Герб.....Колкото и да ви боли,да завиждате,да пищите по форумите Герб ще бъдем до края на века........

137

Анонимен

преди 11 години

Ами то си беше ясно от началото на скандала, че заради Класната К. Михайлова, Командирът Костов е писал доносите за Марковска до Барозу срещу ГЕРБ и Б. Борисов. Борбата е кой да овладее властта в КС - ГЕРБ или СДС-ДСБ.