261

***

преди 11 години

Кадрите на ГЕРБ са неописуемо *** и с огромно самочувствие- поне тези,които се вихрят в родното ми градче.Малко сме и се познаваме.След толкова експерименти с преминаване от партия в партия, най-некадърните акустираха успешно в ГЕРБ.Днес те колят и бесят.Страшно е неграмотен и *** човек да получи власт.Няма работа и все още работещите не смеят да противоречат на абсурдните им идеи и хрумвания.Лично аз чакам с нетърпение и то огромно лятото, за да си кажа думата.

260

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СПИНИШЕФ--ТОЙ ПОНЕ СИ Е ОРИГИНАЛНА РУСКА СЕМКА И РАБОТИ ЗДРАВО ЗА СВОИТЕ,А НЕ КАТО НАШИТЕ КРЕМЪЛСКИ ***,КОИТО САМО ОТКРАДНАТОТО ОТ НАС И Е БЪЛГАРСКО...

259

Анонимен

преди 11 години

Не харесвам особено БСП , но ГЕРБ са по-голямата злина !За три години само асфалт,лъготене на поразия и реване,че някой друг им пречи !За това да година на бунището на политическата история,също като НДСВ !

258

Сашкин

преди 11 години

Нямам нищо против Борисовно като слушам хората как го псуватняма да го бъде!

257

акуд

преди 11 години

доган чака точно този български селски нраФ да се караме и рзединяваме ТАКА СА НИ ПОБЕЖДАВАЛИ ВИНАГИ И МАЙ така ще бъде и за напред

256

IQ146

преди 11 години

Наближава сакралния час, когато НАЙ-СЕТНЕ БСП ще изпревари ГЕРБ в социологическо проучване, а Станишев ще бъде с по-висок рейтинг от Борисов. Само едно не е известно-КОЙ пръв ще постигне заветната цел-Кольо Медианата, Борянка Алфа Продажната или Агенцията на КРАДЦИТЕ-Кънчо и Андрей...Приемам залози. Аз залагам на Кольо-***...А непредубедения човек, след като се запознае с начина, по който Райчев и Стойчев станаха мултимилионери, лесно ще си отговори защо им излизат такива резИлтати на тия пишман социолози, преквалифицирани в голфиери...

255

Anonimen

преди 11 години

До Аз съмНапълно съм съгласен с теб, крайно време е да започне да се работи в тази държава, и студетентите да си се връщат там откъдето са дошли и да си поизцапат ръчичките. Не може всички да са мениджъри и да очакваме, че нещо положително ще се случи.

254

Анонимен

преди 11 години

Време е да си го признаем...Дянков провали Бойко...независимо дали той(ББ) го знае

253

Анонимен

преди 11 години

До 265. А ти *** ли си или неграмотен. Някъде да съм казал, че ГЕРБ са нещо хубаво или добро??? Казах само, че БСП са още по-зле и нямат място в управлението на България. Друг е въпроса, че явно който и да изберем няма да стане по-добре. Такива са ни всички управници. На тая държава и трябва нещо съвсем ново с хора нямащи нищо общо с властта през последните 70 г.

252

лекар

преди 11 години

До Аз съмТи си болен...

251

akud

преди 11 години

нека гласува за ГЕРБ или бсп , важното е да изгоним всички анти Български партии от парламента

250

Историчка

преди 11 години

БСП ще управлява България през следващия мандат.Бъдете убедени в това.

249

Пенгез КалпакЧеналов

преди 11 години

Кънчо,сложи си ръката на сърцето и кажи истината !Няма по брутална кражба от тази ,която се извърши в Българи под ръководството на БСП идеолозите!

248

Анонимен

преди 11 години

До 264 анонимен слепец.Глух ли си,сляп ли си ,не виждаш ли до какво дередже докара герб народа.Кой *** отново ще подкрепи герберските мутри,като го държеха без работа и хляб четири години.Не ти пожелавам да гледаш децата си гладни мръснико такъв.

247

Анонимен

преди 11 години

Какво БСП бе? Вие норма;ни ли сте? Много бързо забравихте как разграбваха държавата. По-зле са и от ГЕРБ, които пък от своя страна са много зле. БСП НИКОГА ПОВЕЧЕ не трябва да идва да власт! Това ще е пагубно за държавата. Мислете бе хора, главите са ви затова.

246

Абе, Стоянова,

преди 11 години

Ти пък откъде знаеш разумните и мислещите за кого ще гласуват като нищо общо нямаш с тях2

245

Стоянова

преди 11 години

Разумните и мислещи хора гласуват за БСП.Бъдете такива.

244

БМБ

преди 11 години

Да изпратим боко,дянко,цецко,цецка с големия ***,угоената,като прасе фидосова и всички герберски мутри-управленци на бунището, и отървем от тях нашия изстрадал народ.

243

К.К

преди 11 години

КАКВИТО ПРОГНОЗИ Е ДАВАЛ КЪНЧО СТОЙЧЕВ ВИНАГИ СА ТОЧНИ - Е ДАНО ДА СА ВЯРНИ ЗАЩОТО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП - ПОВЕЧЕ ИМ ВЯРВАМ

242

ВВВ

преди 11 години

ХАХАХ ТИКВУН ВЕЧЕ Е НЕХАРЕСВАН УМИРА ОТ ЯД ДАНО НА ИЗБОРИТЕ ДА БЪДЕ РАЗБИТ