28

ДО 53

преди 11 години

ЗА ВСИЧКО СИ ПРАВ, САМО ЗА ПАРИТЕ НЕ СИ- ТЕ СА ОТ РЕЗЕРВА, НЕ ОТ ЕВРОПА. ДОСЕГА ЕДНО ЕВРО НЕ Е ДАДЕНО ОТ ЕВРОПАРИТЕ И ТОВА ГО КАЗА САМАТА КОВАЧЕВА ПРЕДИ ДНИ- ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАВЪРШИ ПРОЕКТА, ДА МИНЕ МОНИТОРИНГА И ТОГАВА ЕВРОПА ВЪЗСТАНОВЯВА ПАРИТЕ, И ТО 70%.

27

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 48 КОМЕНТАРА СЕ ОТНАСЯ ЗА 36!

26

Анонимен

преди 11 години

ГНУС МЕ Е ДА ЧЕТА КАК ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАЛИ ПЕНСИЯ- ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ДА СЕ ВЪРНЕ СПОРЕД ЗАСЛУЖЕНОТО. ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА СТАРЕЦА И КУКАТА- С ТАЗИ СЪЩАТА КУКА ДА ИЗВЪРЛЯТ НА БУНИЩЕТО И ТЕЗИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНО МЛАДИ !

25

asd

преди 11 години

Пенсионерите в България са 2,4 млн. почти половината от гласоподавателите в страната. А другата година е предизборна. Който може да смята колко е 2+2 да го направи. Това си е популизъм, както и магистралите, както и ..., вярно то друго няма. Бойко отдавна е разбрал, че да строи с парите на ЕС е огромна далавера. Първо прибира комисионни за избор на фирми изпълнители на проектите, второ рекламата в медиите с парите които "лично той е дал". Лошото е, че много хора все още му вярват.

24

DO ALOV

преди 11 години

BRAVO ZA KOMENTARA.

23

UJAS

преди 11 години

NE NE NE NA DOBAVKITE KAM PENSIITE.DOBAVKI TRQBVA DA IMA SAMO I EDINSTVENO KAM MAICHINSTVOTO I DETSKITE NADBAVKI.

22

Анонимен

преди 11 години

До до 29 ***...рино,,не 7%,а 80 % за 4 год. бяха увеличени пенсиите ,а отделно имаше и новогодишни добавки!Направи справка в гуглето!

21

Алов до 41

преди 11 години

Има си хора за всичко.За какво да се мъча като съм патрон и работят за мен. Е,старците внесто да бездействат можеше поне да ги накарат да запълват дупките по пътя или да чукат чакъл някъде.

20

bolka

преди 11 години

Правилното заглавие би било "Евентуални добавки към ниските пенсии за Коледа".Да, има ниски пенсии, но поради това има помощи за отопление, помощи за храна, сега и коледна добавка. Така някои с малки пенсии ще получат повече от онези, които с малко е превишават прага, определен за получаване на помощи.Може да не звучи коректно, но когато се дава парична сума, нека тя да е за всички, за да има смисъл от реалните осигуровки за пенсия, които плащат работещите. Стига с тази псевдозагриженост.

19

Анонимен

преди 11 години

защо само на едни....за това че не са имали цели в живота или са получавали пари под масата, а са карали уж на минимална заплата,а други не са криели доходите си и са внасяли пари за пенсия....време е да се спре с уравнивиловката..да се получават заработените пенсии...едни хрантутят други-мързели и мошеници---тези с минималните пенсии получават и инвалидни такива--познавам един вагон тарикати-по кило ракия цуцат а са инвалиди...!!!!

18

Алов

преди 11 години

Който му са малко парите да не се пенсионира. То най-лесно да просят от държавата. Да си гледат кози и садят картофи и ще имат. Напълни се всичко с дърти търтеи .

17

Анонимен

преди 11 години

Тук разни *** които си задават въпроса Защо те трябвало да издържат пенсионерите? само доказват колко са ограничени. Ами нали след години те ще са пенсионери и по младите от тях ще ги издържат, така е навсякъде. Много са смешни и си мислят, че те никога няма да остареят. Всеки това го чака, времето върви и връщане назад няма. С всеки един изминал ден човек остарява. Лошо е, че никой не учи на уважение към възрастните хора, а по-скоро се насажда омраза. Преди 40 г. и тези хора са били млади.

16

аман

преди 11 години

добре бе ще гласувам за БСП, верно че беше супер. трактора държи службите, Доган разпределя парите, Гоце пуска престъпниците, пари за магистрали и за строене не се дават, ами се разпределят между хората (знаем и кои са хората), и на тъпите пенсионери по 50 лв за коледа и те хвърлят шапка. абе кеф си беше

15

Главчо

преди 11 години

Браво! Поредният "силен" ход на правителството! Ще даде "бонус",но пак НЯМА да е за всички ,а само за тези с най-ниски пенсии!Защо ?Защо делите хората за пореден път?Аз едни има за други не?!Разделяй и владей!Така се управлява! Хората с най-ниски пенсии получават такива защото когато другите са се трудили те са дремали! И сега за отплата тях ще стимулираме! Не сте прави и не е честно!Или даваш на всички или не даваш на никой! Не че някой ще забогатее с жълтите стотинки ,но въпроса е принципен

14

до 17

преди 11 години

Далеч си от истината. Стига сте гледали само градовете. Примерно хората които са работили в ТКЗС-тата са бачкали и то здраво, но им изчезнаха документи и всъщност са с някакви пенсиики по 200, двеста и малко лева. Певците, артистите и още много други на които заради предишната система им няма трудовия стаж също попадат в ниските пенсии. Направиха луди старите хора и ги подложиха на супер дискриминация, отделно Ив.Костов ги заби с неговите глупости и масово намали пенсиите на хората.

13

Алов

преди 11 години

Никви пенсии ! Да мре дъртият комунистически електорат. Само *** измамници хранят . Да ги оставят като кучета да събират огризки по улиците.

12

до 17

преди 11 години

Мисля,че не си прав.Родителите ми работиха цял живот и на добри заплати.Предприятието,където работеха беше приватизирано( 1999 година).Бяха съкратени няколко години преди пенсия,появиха се някакви точкови системи и всичко отиде по дяволите.

11

до 19

преди 11 години

и в последните дни на мандата си хвърлиха 4 милиарда за пенсии и оставиха неразплатени договори за милиарди и сега яко лъжете червени ***, ама балъците намаляват

10

До Салахадин

преди 11 години

Замислял ли се защо тази година ще има пари (макар и малко)? Това означава,че се води добра сметка на бюджета и макар и не с бързи темпове,успяваме да се измъкнем от кризата,в която бяхме.В момент,когато много от страните в Евросъюза вървят главоломно надолу,ние успяваме да имаме икономически растеж.Добра политика и добро управление на настоящето правителство.БРАВО!!!

9

Алов

преди 11 години

Добавка на дъртите към пенсията трябва да бъде по няколко грама стрихнин. Не се наядоха тези скапаняци.Да садят картофи и да си варят.Какво са ревнали за пари.