100

Анонимен

преди 11 години

Не са прави, Б.Б. и уса те настъпват по телефона всеки ден.

99

Анонимен

преди 11 години

Вие, хора, защо си го избрахте тоя ***? А между другото, добра европейска практика е да се дават високи заплати, но това не се коментира от никой.

98

Пламен

преди 11 години

до А?Не го избрахме.Избра го ГЕРБ с купените хласове и подменените бюлетини.Всички помним как оня - изклатения дУпетат от ГЕРБ носеше чувалите с бюлетини.Ако си беше редовен вота това смешно чрвече нямаше и да помирише президентството.

97

робин хут

преди 11 години

Да бе повярвахме ти. Толкова за *** ни имаш? Децата даже да попиташ и те могат да кажат ,че щом бащицата каже нещо и тоя мушмурок като лека жена изпълнява всичко.

96

хаха

преди 11 години

Естествено че Боко не те командва по телефона.той може да е Тиква,ама не е ***.След случая с Мишо Бирата вече ви привиква и ви дава нареждания на 4 очи.Целувате ръка като на Кръстника и тичате из телевизиите да обяснявате колко е добричък и демократичен,хаха!!!

95

гном

преди 11 години

Този е такава марионетка,чак се чудя бат Бойко как не му е хвърлил някоя пържола за добре свършеното ***...

94

иван

преди 11 години

КАТО ТОЛКОВА ПРАВИТЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ЗАЩО НЕ ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ И Т.Н. ПО ЕВРОПЕЙСКИ

93

Гогата

преди 11 години

Роска,не говори на глас,че пак Бочко ще ти дърпа ушите !!

92

А?

преди 11 години

Добре де, като е видно и от космоса, че това човече на снимката не може да бъде Президент и на водопад дори, защо го избрахме? Как стана така, че тоя бе избран? този човечец и пазач на паркинг да го направят, пак ще звъни да пита Вожда какво да прави и какво да казва!!! Голяма излагация за всички нас! И пак се чудя - доста хора прозират за какъв смачканяк става на въпрос, но все пак той бе избран?!?!? Как стана това??

91

Анонимен

преди 11 години

Прав е президента,че не му налагат вето по телефона.Иначе с тези СРС-та може да стане ,като случаят с Мишо бирата.Няма скрито покрито.Така,че на четири очи е най-сигурното.

90

Ей

преди 11 години

Този не беше ли от групировката на `Телешките глави`май от там са му паричките

89

lusi

преди 11 години

Пълна пародия на Президент е тоя.До вчера говореше,че данък-лихва е лош.А сега обратното,пълен *** е тоя.

88

Анонимен

преди 11 години

Може би по електронната поща, щом не е по телефона.

87

Анонимен

преди 11 години

А каква европейска практика е да живеем със 150 лв. пенсии, а цели семейства да се издържат с минималната 290 лева заплата?Срам!

86

една

преди 11 години

Хазната не се пълни с данъци и налози!!Трябва да има развита икономика, работещи предприятия, и хората да са доволни, и хазната да е пълна!Ако и това просто правило не ви е ясно - за нищо не ставате!

85

Анонимен

преди 11 години

Жалко, че след като изметем ГЕРБ догодина, ще трябва още три години да наричаме този червей президент. Срам ме е от всяка негова изява.

84

Анонимен

преди 11 години

Да, във Франция богатите смениха гражданството, дали и тука "богатите" няма да изнесът парите зад граница, а и никой от тях не ги държи на депозит, а по трезори, тъй като едва ли са придобите по честен начин.

83

bashibozuka

преди 11 години

Що ли не ти вярвам?! Каквото и да си говори Росен, няма как да ме убеди, че не е сложен там, за да обслужва интересите на правителството и да играе по свирката на Бойко.

82

Чуждестранните инвес

преди 11 години

Чуждестранните инвеститори имат по-голямо доверие в Сирия, отколкото в България!

81

Анонимен

преди 11 години

Много ясно, че не получава вече нарждания по телефона след като записаха Боко как дава нареьдания за Мишо Бирата.