11

Вижте в Джобс

преди 12 години

Всяка обява почва с java developper c++ и тн и тн....това е бъдещето хора...не ви трябва образование, само сертификати и курсове....беше тя квато беше

10

хех:)

преди 12 години

До 10 не е баш така, защото тия програмисти на запад, нали и те тук са расли:)

9

Анонимен

преди 12 години

На Баба Яга нещо някои да я светне ,че едно 12-14 годишно тук ще скрие шапката на цял отдетл програмисти на запад.ЕС за мен вече е изроден съюз в които е по важно да се бориш с цигарите вместо с глада ,да се зомбиаш пред монитора ,вместо да произвеждаш.

8

bez

преди 12 години

Mnogo e vajno da moje da se sledi naselenieto kakvo chete i s kogo si komunikira. 1984 - edno prozrenie v budeshteto. A e pisana oshte 1949. Evala!

7

PhD

преди 12 години

Лелче, мога да те уверя, че и с комп. умения пак няма :), щото бившите комсомолски секретарчета и сегашни бизнесмени дават едни и същи трохи независимо от уменията.

6

Жица, Ток и Метал.

преди 12 години

До 3 (всеки може да види):Не, тя не пробутва нищо, тези системи са си на нашето правителство, ако знаеш от там що пара се краде ))) Просто част от парите за това идват от ЕС. Само като помислиш, че Миро Найденов дава на неизвестна фирма на 2 бивши служителки от неговото министерство по 50 000 ойро да правят Фейсбук и Туйтър страници на министерството ли беше или на някаква програма на министерството ))) дето се правят за 3 мин и са безплатни, и това на никой не му прави впечатление, бе лапане.

5

Заглавие

преди 12 години

Не разграх как са дали работа на *** Круз за инспектор като няма компютърни умения.

4

Анонимен

преди 12 години

До Жица, Ток и Метал.Ами същата история е и Кристалина.Тази сутрин я гледах- само балони-клишета,демагогски и общи фрази и ми прозвуча като реч от времето на соца, но на български с лек акцент. Тия хора кого обслужват и на кого помагат всъщност?

3

Жица, Ток и Метал.

преди 12 години

Тази бабичка и тя какви клишета ръси )) Гледах я вчера на срещата с българските медии, културна жена, възпитана, но потресаващи глупости ръси ))) Само за интернет говори, все едно ние не знам за него, и най-голямата глупост беше като каза: Медиите трябва да са хартиени, в интернет и за айпад )))) хахаххаИ за това си слово, това бабенце струва на "Ивропатъ" поне 200 000 ойро на месец, за заплатки, пътешествия, ръсене на глупости, дрехи, храна и т.н.

2

всеки може да види

преди 12 години

Тая е дошла да ни пробута някакъв eCall , ама журналистите не са го разбрали, въпреки, че са били там. Значи пак някакъв боклукЛинейките се напълниха с ненужна техника за комуникации , а се комуникира по-зле и от едно време , когато имаше само един вид полувоенни радиостанции от времето на Варшавския договор. Всяка кукувица от ЕС идва и си снася някакъв електронен продукт и вече на арматурното табло няма място от безполезна техника, та я инсталират по тавана на кабината в линейката.

1

Tepix

преди 12 години

То работа да има, компютърните умения си ги имаме.