118

Анонимен

преди 12 години

Обсъждат ? И ориенталският тютюн ли ще предадете ? както зеленчукопроизводството ( оставенихиляди без равота ) В момента разбиватеЕлектронергията ( Обсъждате как ? ) Абе от тези обсъждания печелят Турция , Гърция .... И кий ли не ... ( защо така бе депутати ?)

117

дедо

преди 12 години

Мутра и приоритети...*** виц !

116

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Прякорът "тиква" подхожда най-много на тая крава с червената коса... - а на нейните колеги - "червенотиквенчета"...

115

Арменише Папазише

преди 12 години

нещо не се сещам да обсъждахте производството на ориенталски тютюн и директивите на ЕС по въпроса, докато бяхте на власт с ДПС ?

114

да-да,ама не

преди 12 години

ХА-ХА-ХА !!!! Тази *** мутра с фамозният прякор-"ТИКВАТА" и приоритети ?????? Това ми звучи като : "Евреин миньор"...пп.*** народ,слаба държава.Гласувахте за "бивши" мутромилиционери и членове на БКП,тоест за ГЕРБерастите пък сега ревете.Ама хак да ви е! До следващите избори има близо година,ако оцелеете пак гласувайте за ГЕРБ та да ни цъфнат най-сетне и налъмите...Бог да пази България.

113

Алекс2

преди 12 години

***, нагли,устати ? Не , най-обикновени комунисти...

112

До Агов

преди 12 години

Асен Агов. Не с тази ку*венска политика , ще застанете зад ГЕРБ??Или зад друг , (политически)Икономически. Изнесете данни , каква е цената на Руския Газ , за Тутция. И каква е цената за България ?И колко се краде вътре , = всичкото българина да плати ... А то се увеличава

111

Анонимен

преди 12 години

Асен Агов , ще ни кажете ли на каква цена Русия продава ГАЗТА на Турция , (като шпионин знаете) , не се правете че се грижите за бълг енергетика ? И на каква цена на запада ?Къде отидоха 11% отстъпки от Газпром ? Това не се отразява по добре на бългагарина , когато плаща .Излиза че не е само колко ще намалят , въпросът е как вътрешната енерго-мафия ще си раздели за себе си . Искате да отклоните вниманието от кражбите , към плюене към други ?Агов не може да излъжете българите живе-и извън БГ

110

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че най-съществена е критиката на АТАКА: "От "Атака" за пореден път се съсредоточиха върху тезата си за необходимост от преразглеждане на първоначалните условия по договора за членство на България в Евросъюза."Наистина трябва да се преразгледат условията по глава "земеделие". Не е справедливо България имаща по-добри условия за зеленчукопроизводство да има много по-малка квота от Гърция и други страни. Селското стопанство може да "дръпне" БГ напред и да "стопи" безработицата. Спирането на трети и четвърти реактор на козлодуйската АЕЦ е резултат на някаква имперска политика от страна на по-силният към по-слабият, подпомогната от слабохарактерността на преговарящият от българска страна. /И тя партия взела да прави, пази Боже/.

109

ДО 130--ЦЪРВУЛ

преди 12 години

НИКОЙ НИЩО НЕКУПУВАТОВА СА ПОДАРЪЦИ ОТ БИСЕКСПЕТО...НА КАГЕБЕТО...

108

Иванчо

преди 12 години

Това БСП само стари чанти вади.

107

Нели

преди 12 години

Бедния и ограбен български народ от 22 годишния криминален преход ще изживее най тежката си зима от промените да им е честита аз съм на газ и парното ще ми бумти а ти българино до година ще отидеш да гласуваш за мизерията си !

106

Анонимен

преди 12 години

НАПРОТИВ- САМО БСП ИМА ПОТЕНЦИАЛ И ГОТОВНОСТ ДА ГИ СВАЛИ ТИЯ ОТ ВЛАСТ- НИТО МЕГЛЕНА, НИТО ВОЛЕН, НИТО ЯНЕТО.

105

Анонимен

преди 12 години

Народе не гласувай за БСП и Герб гласувай за себе и се опомни стига с тоя *** акъл

104

до 141

преди 12 години

Не- не ти е по-висок заради повишето купуване, а заради по-високите цени на стоките. Продаваш един и същи обем, даже съм сигурен, че имаш спад, на по-високи цени. Само от началото на годината цените на стоките за пряко потребление за краен потребител са се повишили с средно 23%.Не ти знам бранда, но със сигурност няма повишен оборот на стоки.

103

ДО 139

преди 12 години

АКО ТИ НЕ Я ВИЖДАШ, СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ. ЩЕ СЕ ВИДИ НА ИЗБОРИТЕ !

102

Анонимен

преди 12 години

Пичове аЗ продавам на едро потребителски стоки - от пролетта ръста ми е 30% - явно икономиката се стабилизира на фона на сриващите се икономики около нас - явно правителството си знае работата.

101

до 136

преди 12 години

Това не е нещо, което интересува Бойко- той няма уши за такива работи. Кажи нещо за някое мачле или за някоя магистралка- там му е силата на човека- и аз да съм на негово място, и на мен ще ми е така- с едни 15-16 милиарда за харчене- ех, живот!!!!!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 12 години

Да, Бойко има много недостатъци, ГЕРБ също, но са в пъти по свестни от критикуващите ги. Ние сме в цайт нот - ГЕРБ няма алтернатива!

99

ДО 137

преди 12 години

ПРЕХОДНИЯТ ПЕРИОД И БЪЛГАРИЯ И В РУСИЯ Е ЕДНАКЪВ- ИВАН КОСТОВ И ЕЛЦИН ДАДОХА ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ. СЕГА В БЪЛГАРИЯ ГЛЕДАМЕ ВТОРА СЕРИЯ- ОЛИГАРСИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА