9

Анонимен

преди 12 години

Нали уж беше "вътрешен тероризъм"? Много бързо си намира врагове тази юдеоамериканска клика!

8

тричко

преди 12 години

Националист и рок музикант.... ПЪЛЕН ***!

7

Анонимен

преди 12 години

федералното Бюро по алкохола, тютюна, огнестрелните оръжия и експлозивите..................................................................................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

6

Анонимен

преди 12 години

te tova e amerik. voinik pi4 da otkarchich ot nego.pi4aga

5

_Ястреб_

преди 12 години

Никой дори не обелва думичка, че този е радикален юдейо-християнски терорист! Крайно време е тази религия да се забрани, освен ако хората не искат да живеят в един свят, доминиран от измама, педофилия, тероризъм и войни - все подклаждани от тази религия.

4

Рудолф Хес

преди 12 години

Той светът си е помийна яма. Затова има хора като този. Нормално би трябвало това което е свършил да го правят специализирани отряди. Много маймуни знаят само пътя до джамията и социала. Писна им на хората вече.

3

добро утро

преди 12 години

Нова дума изковаха ученичетата-преводачи тук, "супремацисти" :D Вие сте свежа алтернатива на Стършел, баси сайта.... "Домашен тероризъм", хахахахаха, заклевам се... за Господари на ефира сте...Еврейските медии в Щатите вчера се скъсаха да тръбят, че стрелецът бил мюсли. Пропагандата на max, голяма предвоенна обърквация настана

2

varg

преди 12 години

Ако не са хора като тоя светът ще се превърне в помийна яма.

1

umen

преди 12 години

Какво да очакваме да се случи в държава - терорист?