233

до 255

преди 12 години

DOMUZ, отново си развял многократно употребените си дамски превръзки с турския полумесец върху тях в знак на поредната порция глупости.

232

Анонимен

преди 12 години

Копи - пейст от Дойче Веле ?

231

До 258

преди 12 години

Много язвителни ставате вие ислямистите,когато става дума за морал!Още ограничавате правата на жените си,ако въобще имат някакви права,а в някои страни обезобразяват жените си или ги претрепват с камъни само заради някакво съмнение във верността им...Вие ли ще ни говорите за морал!

230

Анонимен

преди 12 години

Оставете Исляма на мира!Вярвайте си вие в Христос и толкова.Нека децата ви и жените ви да ходят голи и да участват в порно филми, да се женят мъже за мъже, жени за жени.Друго е като видиш родата заобиколена от 5-6 е.. който я нагъват като топъл геврек!Ви това искате, разврата да се шири.

229

Анонимен

преди 12 години

Една религия не може да се нарече човеколюбива , щом принуждава жените да се забулват като пингвини.Толкова е средновековно че даже е излишно да се коментира.

228

_Ястреб_

преди 12 години

249 - Ти да не си марсианец, току-що кацнал на земята?

227

ХА ХА ХА

преди 12 години

Снимката ДОКАЗВА че мюслитата нямат нищо общо с ХОРАТА

226

антиЕС

преди 12 години

медиите са слуги на ***

225

TTT

преди 12 години

Като е начин на живот , да си го живеят в страните си ! Но там е ДИВ ФЕОДАЛИЗЪМ , който по никакъв начин не им изнася на *** И *** ДЖАГАЛИ! НЯМА КАК И НЯМА КОЙ ДА ПОЗВОЛИ НА ЕМОЦИОНАЛНО , ИНТЕЛЕКТУАЛНО И ДУХОВНО СМАЧКАНИ И НЕДОРАЗВИТИ МЮСУЛМАНИ С ТЕХНИЯ 12-13 ВЕК ДА ПОЛЗВАТ ПЛОДОВЕТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!! УВИ - ИСЛЯМЪТ НЕ ВОДИ ДО ЕВОЛЮЦИЯ!!!!!!

224

Анонимен

преди 12 години

<Ястреб_ "Аз няма >а отида 50, или 100, или 500 години назад в историята, а само 20 години назад. През последните 20 години колко народ около света беше избит от миличките и кротички християни? "За това ми беше интересно да питам "ястреба". Колко народ и къде?

223

Веско

преди 12 години

Колко?

222

анонимен

преди 12 години

До 243Ислямската религия няма нищо общо с представата ви за нея. Тази представа се е наложила заради подтисническите режими в арабския свят, които оправдяват поведението си с религията. И Афганистан, и Иран, преди промените са били процъфтяващи държави. Ислямът по същността си е либерален и проповядва любов. Аз дори не намирам разлики между него и християнството, а смея да твърдя, че познавам религиите и историята им добре, защото се занимавам много отдавна с тях.

221

Анонимен

преди 12 години

Аз ви чета коментарите и съм възхитен от това, какво могат да направят медиите днес с мозъците на хората! Имам приятели мюсюлмани (от тези дето ходят на джамия), аз пък и семейството ми ходим на църква и тези хора не се отнасят към мен като с "неверник и нечовек (куче)"! Вие драги ми коментатори сте в огромна опастност щом се образовате от медиите, не пътувате по света и не разсъждавате! :) Мога много неща да ви кажа още, но мисля да не си губя времето :) Бъдете умни! :)

220

Томов

преди 12 години

Робството, скитничеството и скотството също са начин на живот. Това не им дава лиценз за безкритичност.

219

Анонимен

преди 12 години

Нямам против ,която и да е религия ,различна от моята (християнска) , но не мога да се съглася с исляма където ако не вярваш си неверник и нечовек (куче). Не мога да се съглася с религия в която рая е само за мъжете с по една камара девственици , а жените не ги третират като човешки същества. След като е начин на живот ,то нека се стоят в държавите уредени законово за този начин на живот! Само ,че те плъзват навсякъде и започват да изикват всички да се съобразяват с тях...

218

Томас

преди 12 години

Исляма е една лъжа, а мечтите за мирен и спокоен свят са неосъществими само с човешките сили - още преди хиляди години Бог е казал на хората какво ще се случи - писано е в Библията - ще има още много страдания. И "новия световен ред" ще е временен - Христос ще го унищожи при идването Си.

217

имигрант

преди 12 години

Искам да кажа за едно мое наблюдение. Това, което става в ислямския свят донякъде ми прилича на това, което става в християнския свят.Пример? Ами Полша беше една от първите страни от бившия социалистически лагер, ако не може би първата, която успешно се вдигна на бунт срещу комунизма. Но в една католическа Полша, която на всичкото отгоре си има и свой папа, изведнъж религията стана много популярна.Че дори нашите бивши комунисти-атеисти почнаха да се кръстят неистово и да палят свещи!

216

До азз

преди 12 години

А ние не се ли придържаме кам религиозната основа на Православието.Какво са кръщенетата, венчавките, постите, празниците, ценностите и добродетелите, възпитани във всеки от нас. Това , ако не е начин на живот, какво е."Юдею-християни", тва кой болен мозък го измисли?Сигурно някой Будо-мюсулманин.

215

123

преди 12 години

И аз съм виждал такива пингвини по плажа. Луда работа едната търсеше даже пластмасови бутилки да си наливала морска вода за вкъщи да си пълнела ваната!! Болна работа на плажа 35 градуса - те увити с тия черни платове и нагазили да се къпят.

214

Килъра

преди 12 години

Тези , които убиват християни в името на Аллах и тези, които убиват мюсюлмани в името на Бог не са никакви мюсюлмани и християни. Смятам, че разбрахте какво искам да ви кажа. А тези, които в предните коментари, които обиждат исляма като религия са много *** и болни ***, да вземат да прочетат нещо и тогава да коментират.