10

Az

преди 12 години

Е *** сте прости типчета тука всички. Колко земеделеца има в София??? 0! И хората са длъжни за щяло и нещяло да идват до София, за да обикалят по агенции и агенцийки! Няма никво място тук това министерство и 10ките им агенции.

9

Пич

преди 12 години

Мартично, нелепица сте вие и вашето паламентарно присъствие, а както и другарите от БСП и предишното управление. В момента се случват все полезни неща за България, които са всичко друго, но не и нелепица. Ако тези неща се бяха случили преди 15 години, сега щяхме да сме много по-добре, ама вие тогава бяхте заети да крадете. Така че, сега си мълчи и гледай как се правят нещата. И точно един пожарникар ще ви покаже как се управлява, за срам на многото ви дипломи.

8

pege

преди 12 години

целта е ясна - да може да се подмени състава и назначат наши хора, защото идат избори и не е ясно кой ще спечели. Така ще се заметат следите и ще имаме наши хора за по нататък. Малцина ще са тези който ще се премастят.

7

Славчо

преди 12 години

Нема такава държава !

6

Анонимен

преди 12 години

Аз лично си мисля, че ще е изключително забавно да видим преместването на агенциите от София : ) Колко полезно или смислено - не смея да коментирам. Но ще е забавно!Гаранция, че поне 50% от текущият персонал няма да се премести заедно с агенцията си. Което пък ще доведе до подновяване на персонала. После ще настане хаос :) Тотален. Никой няма да е сигурен какви точно са му задълженията и как да ги изпълни правилно(то и сега е така, но поне са стари кучета и зная как да го прикриват успешно).

5

Анонимен

преди 12 години

Аз съм съгласна да преместят голяма час от администрацията и извън София и там живеят хора! Браво !

4

Калин

преди 12 години

ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ .. БИЛО ТОВА . .. БОЛШЕВИШКИ ГЛУПОСТИ.. !! ЧАВЕТАТА НА ГЕРП И БЕСЕПЕ .. ДЕПЕСЕ .. ДАЙ ИМ БЮДЖЕТ И ГЛЕДАЙ КО СТАВА ..*** ОТ ВСЯКЪДЕ

3

Анонимен

преди 12 години

Марто,пак добре че е било на белот,ако бяха ритали мачле с Вучката кой знае какви идеи щеха да им дойдат...

2

Анонимен

преди 12 години

Чиновниците изреваха, нещо не им харесва да работят в провинцията. Няма страшно бе и там хора живеят.

1

Chikatilo

преди 12 години

С една дума само хабят държавната нафта да ходят до парламента !?