187

Цеко Шлифера

преди 12 години

А апартаментите и консултантските ша връщаме ли??

186

Анонимен

преди 12 години

БиБи неповторим!Понеже се е ус*ал и по ушите... веднага започва да си намира друг виновен.Крадеца вика - држте крадеца!Ми да изтича при Бай Тошо да му иска бонусите.Каква трагедия само!

185

до Българин

преди 12 години

А Санишев, Царят и Доган я градяха ли?? Те не те ли излъхаха и окрадоаха??Много си зле, ама честно

184

Анонимен

преди 12 години

Борисов разкри и че представители на правителството на Тройната коалиция са го заплашили със съд, ако изнесе поименно размера на взетите от тях бонуси. Именно затова той все още не е посочил всички суми. Предупредиха ме, че могат да ме съдят, ако им изнеса личните данни. Но вие четете по вестниците. Там са посочени огромни суми. На какво прилича това, отсече премиерът.

183

Българин

преди 12 години

С демагогията и арогантността си Борисов унищожава държавността .Той не може да разберетова,защото толкова му е "вътъка".Гледам го ,слушам "изказванията"му и се чудя как можа да ни излъже.Има още "да му сърбаме попарата"

182

до 216

преди 12 години

Да *** е, но още по-*** са герберчетата с оплезени езици и празни кратуни...

181

РОМ С МАНГО

преди 12 години

Бат* Бойко,аз и *** които гласувахме за теб и твоя ГЕРБ нема,ама нема да върнем парите/бонусите/.Изкарахме си ги честно.

180

Анонимен

преди 12 години

Интересно, Бойко е ***, а прецаква всеки път "умните" комунисти и винаги е една крачка пред тях :) Как става така? :)

179

Анонимен

преди 12 години

Защо знаем за бонусите на това правителство? Защото си казаха, някои дори ги върнаха.Защо не знаем нищо за бонусите на предишното правителство? Защото нищо не казаха и нищо не върнаха. КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА.

178

Анонимен

преди 12 години

Малеее, червените драскачи полудяха :))))))) Така е, въшката като умира най-силно хапе :))))

177

Анонимен

преди 12 години

МАСЛАРОВА ДА ВЪРНЕ 11 МИЛИОНА ДЕТО ЗАДИГНА ОТ СТРОЕЖА НА БОЛНИЦАТА В СТАРА ЗАГОРА

176

Анонимен

преди 12 години

За да не крадяли, от парите, им давали бонуси? Е, защо сте назначили крадци? То партизаните са били изгонени, от бащите си, заради кражби и хванали гората, та и техните внуци и правнуци на кого да приличат? Не пада по-далеч, от дървото, крушата. И ние още търпиме вълци/крадци/, за пазачи на стадото/държавата/ и за да не издушат всиките овце/хора/ сами им коляме овце - пълниме джобовете "законно"!

175

нулева остатъчна сто

преди 12 години

На снимката девалвирал политик с нулева остатъчна стойност!

174

111

преди 12 години

БТВ -ТЕЛЕВИЗИЯТА ПОКАЗАХА ОТКРИВАНЕТО НА МОСТА НАД МАГИСТРАЛАТА ДО НОВА ЗАГОРА-С.ДЯДОВО ,ЗА ДВА МЕСЕЦА СТАНА НА ДУПКИ,В МОМЕНТА ГО КОПАЯТ НАНОВО ОЩЕ ЕДИН МЕТЪР И СЕ ВИЖДА ЧЕ АСВАЛТА ПОЛОЖЕН ВЪРХУ ПРЪС Е 10 СМ.ЗАЩО НЕ ДОЙДАТ ДА ПОКАЖАТ СЕГА КАКВО СА ОТКРИВАЛИ? И КОЛКО СТРУВА ТОВА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА .ПО ТОЯ МОСТ ЩЕ ПРЕМИНАВАТ ТИРОВЕТЕ ИДВАЩИ ОТ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ЗА РУСЕ!КАНЯ ГИ ДА ДОЙДАТ ДА ПОКАЖАТ!!!!!!!!!!!!!!

173

До № 200

преди 12 години

..."така че 1$ лев да е 1,3лв.,"... Нещо си се обърка за отношението долар - лев. Сега можеш срещу един долар да получиш 1.46 лева, а за "чуждестранните" инвестиции на предишните, не са инвестиции а постъпления на пари, от чужбина, на наши гастарбайтери, за да платят бонусите, данъците, таксите, акцизите топлото и светлото на бащи, майки, деца и внуци. Да обогатят ***.

172

Анонимен

преди 12 години

НЕ ЧОВЕК...А ЦОЦИАЛИСТ

171

до 193

преди 12 години

"Не ТЕ, Ти ни лъга."Да бе, те не са те лъгали, щото ги знаеш, че и без това квото кажат си е лъжа. За това на тях не си вервал, а на него си, та затова сега ще му търсиш сметка само на него... А другите че си лъжат всичко е ОК! *** народ!

170

БАТЕТО

преди 12 години

Най-интересно беше изказването на Станишев, че бил дал "бонуси" на българските пенсионери. Абе мишок червен, ти с кои пари дава бонуси? И на кой? На тия дето са работили като волове за смешните 200 лв., докато ти учеше в чужбина с чии пари? И да те питам как така учеше на вънка, когато на простия народ не му даваха да мръдне от милата ни родина? Айде стига се правихте на гении, че не сме толкоз прости! Връщайте всичко!

169

не зная какво мисля

преди 12 години

Пожарникарят: Това, което съм го казал в четвъртък, ще кажа в петък, че не съм го казвал. А това, което не съм го казвал в четвъртък, ще кажа, че съм го казал, в петък. А в събота ще кажа, че това, което съм казал в петък - не съм го казвал. Всъщност, в четвъртък аз още не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което ще излъжа в петък, което, всъщност, не съм го казвал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

168

Анонимен

преди 12 години

АЛОООООО *** 183 184