168

до 216

преди 12 години

Е, убаво де, кАжи сега за другите - първанчо, серГейка, масларова... Ще се сетиш и сам.. Да не ги дискриминираме нещо, ще се сърдят, че ги пренебрегваме и не оценяваме виртуозните им умения в кражбите!

167

Анонимен

преди 12 години

Само като им гледам идеите как да ни грабят със задължително саниране глоби ,акцизи и как на всичко което взимат не им излизат сметките дори са на голям минус ми се струва ,че много сме заспали и наистина ни смъкват кожата.Бива ли безработен до безработен за има няма 3 години и да ги търпим ,това е геноцид в буквалния смисъл.Ако нищо не правеха щеше да е по добре ,а те ни спукват от доене за да си пълнят джобовете ,при това парите се изнасят незнаино за каде.

166

Анонимен

преди 12 години

голям резил за управляващите,бонуси в криза,работя на минималната 270 лв,преди нямаше удръжки на минималната,сега има удръжки,60 лв ми спират,получавам 210 лв,кой казва че е 270 лв минималната,жалко че посегнаха и на сиромаха,210 лв живее ли се,управляващите взимат и бонуси,язък,излиза че е 210 лв минималната

165

pege

преди 12 години

от мъка по бонусите човека от народа не може да се обръсне.Дайте да му съберем помощи може да няма пари за ножче.

164

До 214

преди 12 години

Ама Бойко нали е комунист.

163

Анонимен

преди 12 години

Герберасите чиновници защитават своя патрон за пореде път ,но то не е като да мъкнеш бюлетини идват избори и дано има разследване след вас.

162

до 209

преди 12 години

Абе ти кажи за кражбите на комунистите. Не увъртай.

161

до 207

преди 12 години

А другите 59 милиона опростени ли са от Слънцето ББ.

160

Dan до 195 пак Dan

преди 12 години

Адаш виждам, че ти е харесало това дето Бойко ти го е правил, ама хомосексуалистите са в една друга партийка /забележи-умалително/ и си имате и вожд СерГЕЙ,няма как да те вземат в ГЕРБ,те левите са в БСП!А иначе явно Ви е харесало да Ви го слага Бойко,като гледам на парламентарни,на местни на президентски избори постоянно го прави а вие мърдате подскачате по форумите сякаш казвате искаме пак искаме пак,спокойно пак идват избори пак ще Ви уважи човека!От любопитство само-той Доган ли Ви научи,а?

159

Анонимен

преди 12 години

"Борисов обяви, че парите все пак са взимани абсолютно законно, защото законите, изготвени от предишните управляващи, са позволявали раздаването на бонуси"*** доколкото си спомням от 2008 г. закона забранява на политически фигури да получават бонуси.

158

chicago

преди 12 години

До 200 -питай Димитър Пенев или Христо Стоичков, те говорят в тази Мутро -Милиционерска ,Оптимистично -развлекателна реч.

157

до 201

преди 12 години

А може да се каже за продажбата на терени в София с подписа на члена на БКП другаря бойко Борисов.Та колко милиона бяха откраднати по този начин от Община София?

156

Анонимен

преди 12 години

Една малка компенсация за народната хазна и голям автогол за червените ,защото Бойко си качва отново рейтинга ,защото и с бонусите се оказа пак първият, който успя да накара крадливи администратори да върнат откраднатото . Такъв автогол не са очаквали уж биха камбаните да си качат собственият рейтинг а се получи ефекта на бумеранга!

155

Анонимен

преди 12 години

до 205"Върнаха 600 хиляди от 60милиона защото ги хванаха"Нали? Ама като сме *** да не хванем и предишните, ще им се размине на тях!

154

Анонимен

преди 12 години

Оставка!

153

Анонимен

преди 12 години

Леле тези от ГЕРБ колко са морални.Върнаха 600 хиляди от 60милиона защото ги хванаха и изведнъж започнаха да преливат от морал.Нищо че само допреди две седмици се кълняха че не са раздавани никакви бонуси. Дали тогава лъжеха? Дали лъжат и сега ??

152

LILI

преди 12 години

За всичко е виновен скапаният :материал: гласувал за тъпака Бойко Борисов и за крадливите му мишки!

151

Анонимен

преди 12 години

ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ДА ПЛЮЯТ!КОЙ ДАДЕ ОТ ПАРТИИНИ СУБСИДИИ 1 МИЛИОН ЗА УДАВЕНО СЕЛО?КОЙ ИСКА ДА ПРОМЕНИ НЕЩОи даже когато е ЗАКОННО ,НО НЕМОРАЛНО ДА СЕ ПОПРАВИ?А КОЙ Е ПРИЕЛ 40 ЗАКОНИ ЗА ДМС ?ОТ 1989г РАДИОТО ПЕЕ -ЗЛЕ СМЕ !ПАРТИИНИ ЦЕНТРАЛИ ОБОГАТЯВАТ,НАРОДА ОБЕДНЯВА И В ДВАТА СЛУЧАЯ ЗАКОНОСЪОБРАЗНО,НО НЕ ДОТАМ МОРАЛНО!ПЛЮИТЕ !ПЛЮНКАТА ОТ ВЯТЪРА ПРАВО ВЪРХУ СУРАТА,защото вие нямате лице!

150

Де бре Боко

преди 12 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, та Боко.

149

до 199

преди 12 години

А какво ще кажеш за всички кражби на комунистите? Или ще кажеш, че са били законни и няма проблем? ;)