44

Анонимен

преди 12 години

Новите еничари чуждопоклонниците са се разписали яко.

43

Анонимен

преди 12 години

43-ти, ако това е било така, как би обяснил факта, че тогава тези лихви неса се отчитали и заемите не са крепяли икономиката, а видиш ли след 1989г. са почнали да ни начисляват лихвите и заемите изведнъж станаха 50 милярда ?! Нещо в главата ти е Збъркано да знаеш...Ама тотално Збъркано..Как лесно сметна себестойноста на салама тогава, когато явно неси бил роден дори, а още повече, че се съмнавям да знаеш как се изчислява себестойност на продукт или услуга..

42

до 40

преди 12 години

Явно си доста ***....пояснявам пак...ИМАХМЕ ИКОНОМИКА АМА ХРАНТУТЕНА...ядчхме салам който струва 5 лева ама го плащахме по 1 лев...еми сега го плащаме с лихвите,на 09,09 44г дойдоха на власт голтаците,грабиха и убиваха и от тогава до ден днешен те ни управляват,а ти вади цифри и от космоса ако щеш,ама си спомни как си мечтал за дъвка доналд,"корекомско яйце",ама лапаше марципан,и носеше дънки панака...баща ти те возеше на москвич и т.н

41

Анонимен

преди 12 години

*** на демокрацията - деца на ренегати и продажни ***...

40

Анонимен

преди 12 години

36-ти, само да те "светна", че когато България произвеждаше твърди дискове и микропроцесори в далечната 1982г. , в Южна Корея незнаеха какво е това !Е нашите високотехнологични заводи ги опоскаха и унищожиха твоите "демократи" които като образование бяха по-зле дори от воловари !!!Дори немога да си представя България ако бе си запазила и развивала още тези дялове от икономиката сега къде щеше да бъде...Но това се постига с политика и акъл, не с празни лозунги каквито развявате вече 22 години !

39

Анонимен

преди 12 години

39, цифрите са от УИКИПЕДИЯ !!!Всъщност, тези цифри ги има в много учебници и чужди сайтове в Интернет. Има ги и в раздял Library на сайта на ЦРУ който раздял е съвсем офицялни данни за държавите в цял свят !!!Поне на това би трябвало да повярваш :) ...Но няма да ме учуди и да не вярваш, както се изясни, имаш доста проблеми...

38

до 33

преди 12 години

еми то и аз искам да съм спокоен,ама как да стане....пазите старите броеве на комунистическо дело..вадите цифри от там и пишете глупости....е нервя се ,ама прав си, кво да се ядосвам,то живота ви изхвърля вас))))ей да не забравиш и за найда манчева да напишеш))))))

37

Йово

преди 12 години

До 36.Село село, ама гражданче доматите и краставиците ги ядеш от село не от жълтите павета. а и Северна Корея няма как да стане като Южна защото никоя от великите сили няма да позволи да има силна единна Корея но ти надали си чел историята да разбереш причините за разделянето на Корея, образовай се малко после пиши идиотщини.

36

Пич

преди 12 години

Този Ким Чен Нам май ще се окаже доста умен ...

35

za 32

преди 12 години

""Какво може да стане в Северна Корея ако се реформира и дойде на власт капитализъма. Ще стане онази икономическа сила в Азия каквато е България в момента за Европа"" ................................................................................................................ :)))))) Село, селоо0 ... просто си село, затова си патиш ...Ако северна корея стане капиталистическа ще стане като Южна Корея, we селоо ... ще залее света с техника и изобретения ... ама как да се сети за тази възможност бай-село - колхозника ...

34

Анонимен

преди 12 години

34-ти, имах си аз да признаете :) ....Това са си съвсем офицялни данни. То вие отричахте и за външният дълг че сега е 50 милиярда и видиш ли Тошо ни е набутал че тогава е бил.....7 милярда при това в долари :) ...Е, рано или късно, истината излиза наяве.

33

Анонимен

преди 12 години

До 29За това,което си преписал отнейде си,има една хубава дума-синоним на статистика.Казва се "стъкмистика".Та за това иде реч.

32

Анонимен

преди 12 години

31ви, успокой се, защо такава жлъч и злоба ?! Имаш преблеми с нервите или култУрата ти е просто такава ? Дай малко по-спокойно и тази агресия и злоба няма да те доведе до нищо хубаво да знаеш...Както ти го написаха в предишният коментар, срещу числата само *** може да скача....И карай малко по-спокойно, здравето е злато.

31

Йово

преди 12 години

Какво може да стане в Северна Корея ако се реформира и дойде на власт капитализъма. Ще стане онази икономическа сила в Азия каквато е България в момента за Европа. Освен Северно корейците да започнат масово да емигрират както Българите за последните 20години, друго надали ще стане.

30

до 28

преди 12 години

*** смотан,каква икономика имахме тогава бре цирей комунистически,ХРАНТУТЕНА...правеше се всичко и нищо от това което се произвеждаше не ставаше за нищо,45 години бяхме *** на СИВ и точно ти ли ще ми говориш за правопис,и ще квалифицираш психическото ми състояние,ти дето пишеш невероятни простотии,не проумявам комунистическата ви наглост *** недоносени,цял живот са те дондуркали и сега ти е трудно,щото трябва да се работи....марш в Корея))))))))

29

Анонимен

преди 12 години

Даммм, срещу цифрите само *** може да скача :)

28

Анонимен

преди 12 години

Производство на плодове (в хил . тонатехнически култури 1980 1990 2000 2005ябълки 394 411,1 92 26сливи 139 123,6 66 18кайсии 39 50 11 11,7праскови 113 80 40 16,9череши 55 72 32 18ягоди 22 12,9 10 7--------------------Има да ги гоните онези комунисти преди 1989г. ......То в Интернет си пише всичко, но *** гледа Бтв и чете Труд..

27

Анонимен

преди 12 години

27-ми, като ти гледам правописа, се чудя кои са воловарите и краварите....А отговорът ти, някак си е прекалено дебилски. Значи когато реално са управлявали комунистите сме се увеличавали и сме имали висок жизнен стадарт, но 22 години след тях ние прогресивно намаляваме заради ...Тях ?!!? WTF ?! Ти си ненормален със сигурност !!

26

до 22

преди 12 години

веднага ти отговарям,доносник недоносен,намаляваме главоломно,щото има комунистически ***,управляват ни ,и държат икономиката,ни децата на овчарите и воловарите,махайте се в корея *** комунистически и си вземете другите ***,дето ги лансирате(***)че те са вашите гласоподаватели и вие си ги множите...*** МЪРЗЕЛИВИ

25

за лумпените прости

преди 12 години

"..България [редактиране]Ниският жизнен стандарт е показател за слабо управление и ниски правителствени разходи (като процент от целия бюджет) за здравеопазване и образование. Ако се вземе предвид само БВП, то България е на 74 място през 2008 г. За сравнение през 1982 г. България е на 22-о място в света по жизнен стандарт (според южнокорейския посланик от 1990 г. страната е с по-добър стандарт на живот от южнокорейския) [1]. През 1990 г. БВП на глава от населението е 5170 щ.д.,[2][3],