48

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ хващат само подпалвачи без адвокати.

47

Анонимен

преди 12 години

без да искам написах пАлиция. хахаха

46

Анонимен

преди 12 години

Какво се дърляте кой палел колите? Все едно кой е! Работа палицията е да ги хване и то с ВАЛИДНИ пред съда доказателства!

45

Сарко Марко

преди 12 години

И при Вас ли ? Френски овчички , сега като въведем и вечерен час като в Париж , само си викам дано дано дано дано , до всеки циркаджия шапкар застене по още един , че само си викам , дано дано дано.

44

Анонимен

преди 12 години

сега ще наизловят повече подпалвачи, отколкото изгорени коли има...

43

K

преди 12 години

Не може всеки да реве че боко му е виновен. Тези *** да ги дадат на потърпевшите. Аз ако го хвана тоя с един синджир го връзвам и го закачвам за теглича. Смърт за всички долни наркомани. За лежане пари никой не дава.

42

пуснете ги веднага

преди 12 години

През нощта Станишев и Доган са заловени с туба вазелин. Ние от БСП и ДПС настояваме нашите партийни другари незабавно да бъдат пуснати, тъй като не искали да подпалват коли, а да си подпалят гъ..вете.

41

Строг ,но справедлив

преди 12 години

Да оставят заловения подпалвач един час насаме с онез чийто коли е запалил

40

Исторически ретрогра

преди 12 години

Откак Боко взема кокъла от кумОнанистите, те се върнаха към методите на дедовците си -кашкаваладжиите : терор, палежи, бомби и пр....само червената армия липсва да върне пак шайката им на власт

39

Анонимен

преди 12 години

Естествено , че наркомани ще палят, нали групировките които им доставят наркотици са създадени от червените. Монопола си го имат от Тошово време. Който не знае да чете , в нета има достатъчно. Просто червените шефове нареждат палете . Освен всичко си имат трдиции в партизанлъка,

38

ЖЖ

преди 12 години

СУПЕР РАБОТА- ГОРЕЩНИЦАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ!! САМО ТАКА! ТЯ ТАКА И ТАКА БЪЛГАРИЯ Е В ПОШАР ОТ 9.9.1944Г. ТАКА ЧЕ...ТАКА ТРЯБВА! КЛЕЧКАТА ДО ДУПКА МУ Е МАЙКАТА В ТОЯ ***-А НЕ БЪЛГАРИЯ!! ГЛАВНИТЕ *** ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ИМ СА В СОФИЯТА ГРАДА...ПО ВЛАСТ.КРЕПОСТИ!! МАЛКО Е...ОЩЕ ТРЯБВА!!

37

Анонимен

преди 12 години

тия ще напълнят целия арест с ***. не че след това съда няма да ги пусне, но поне ще сплашат тия дето наистина палят.

36

пиянството на 1народ

преди 12 години

Отивам да ударя 4 водки в близкия чалга клуб елате ме фанете за тероризъм чухте ли ушеви.

35

Ленин

преди 12 години

Подпалвачите на Райхстага сега станаха подпалвачи на коли. Какво историческо падение.

34

Анонимен

преди 12 години

А пък тези дето като навити играчки повтаряте - комунисти та комунисти или герб та герб ... на всяка една тема, без значение дали става папрос за компютри или за компоти ... толкова сте жалки честно ...*** матриял. Не можете да мислите със собствените си мозъци, пълни с отходни води и *** и единственото чрез което се изразявате са нечии партийни клишета.

33

Пешо

преди 12 години

до:24 Е как става хвашаш някой пиян с кибрит взимаш му кибрита съобщаваш го по медиите и го пускаш

32

Анонимен

преди 12 години

Добре съгласен съм полицаите са ги заловили и са хванали ,,правилния'' човек защо ни палят колите защото са пияни ли ?

31

тоши

преди 12 години

Покрай тия пиромани и много дребни айдуци ще заловят.Дано хванат и този недъг, където ми открадна акумулатора преди 1 месец,ръчичките да му изсъхнат дано.

30

за пешо тъпото

преди 12 години

Какво да ти обясняват на теб? Все едно ,няма да стоплиш дори ако ти напишат на челото.Тези палежи са папагалщина от същото в Париж, Берлин и Лондон , като са подбутнати от младежката организация на Позитано. Имитаторите по кварталите използват ситуацията и си правят лични отмъщения с палеж,разчитайки да мине в общата МОДА. Тточно тези линии в момента вече са изяснени в МВР след разпитите на арестуваните.

29

Анонимен

преди 12 години

възможно е да хванат повече подпалвачи от броя на запалените коли.