68

гласувал за зеленчук

преди 12 години

Борисов с цялата си простотия си мисли, че тази класация е подигравка с ниското качество на футбола ни, а не разбира, че тази класация е подигравка най-вече с него !!!!

67

Анонимен

преди 12 години

PISHA NA LATINICA ZASHTOTO SE NERVQ OT TAKIVA KATO VAS I SHTE MI OTNEME VREME DA GO NAPRAVQ NA BG.PURVO:PREDPO4ITAM VSI4KI DA IMAT STRAH OT BORISOV TA DORI I KULT KUM LI4NOSTTA ZASHTTOO TAKA MOJE DA E S 1% NO KORUMPCIATA IMA PO-GOLQM SHANS DASE MAHNE OTKOLKOTO PRI RAZNI DOGANOV-CI,STANISHEV-CI,PURVANOV-CI.NESHTASTNICI KOITO DOKARAHA DURJAVATA DO NOMER"-27".tezi koli koito gi vijdame po ulicite sa mnogooooo predi da doide borisov.NEKAZVAM 4E E NAI-DOBRIA,I VSE PAK E 4OVEK:))NAI-DOBRIA E BOIKO

66

Бг-мафия

преди 12 години

Ако тези български "футболисти" с неясна сексуална ориентация имаха и малка част от спортната злоба и хъс с който играе Бойко сега нямаше да сме на дъното

65

Анонимен

преди 12 години

Аз съм икономист на годината, щото още не съм фалирал

64

$$

преди 12 години

Поради опасността от неконтролируем обществен интерес и поради изключителната натовареност на основния фаворит за спечелването й, наградата "Зеленчук на годината" тази година няма да бъде връчена.

63

rument

преди 12 години

БРАВООООООООО БОЙКО,ПАК ГИ БИ ВСИЧКИ,БРАВО

62

Mumko

преди 12 години

50 - нямам идея, кой го е направил и защо го е направил, но от както партията герб (или май беше гроб) е на власт отношението на всички институции в тази държава към господин Борисов (да се свети името му) подозрително почва да прилича на т.нар. "култ към личността" познат ни от близкото минало и практикуван от комунистите, които ти така смело обвини, че са виновни за създалата се ситуация... схващаш ли, какво се опитвам да ти намекна?...

61

kotarak

преди 12 години

Реално Бойко Борисов заслужава да е футболист на годината. Първо не е играл в никой от мачовете на Националния отбор, с една дума не е станал никога за резил. Второ не играе в Манчестър Юнайтед и да го пускат на терена веднъж месечно за по 10 мин. и вечно да е в списаците за продажба. И то май не остана кой друг освен него. Нашите Нацонали като заиграят като футболисти и ние ще ги гласираме като такива. За сега това е реалното класиране, което си е майтап, ама такъв ни е и футбола.

60

Анонимен

преди 12 години

Спомнете си,че същият този народ определи *** Азис за по -велик българин от Левски!!!

59

Витяз

преди 12 години

Направо предлагам на дърти години Бойко да смени попрището и да се насочи към професионалния футбол. Държавното управление не му е силна страна, както стана ясно.

58

Анонимен

преди 12 години

Управлението на футбола докара България за 15 г. от 4-та сила в света до отбор от последните урни в квалификациите! Недейте го сравнявайте с политическото управление на страната, където винаги сме били в последната урна и то НЕ благодарение на ББ! За ББ има само един път - нагоре или да тъпче на едно място! Това е протестен вот на феновете на играта и няма нищо общо с политиката!

57

Анонимен

преди 12 години

СУПЕР НАЙ-ГОЛЕМИЯ,*** ВСИЧКИ БОЙКО БОЙКО БОЙКО БАЙКО

56

Анонимен

преди 12 години

Тц,тц,тц ... само БАН не се сети да му даде една титла Академик Хонорис Кауза и да си решат проблемите. А уж учени работели там! ;)

55

Анонимен

преди 12 години

Номинирам г-н Борисов за съединител на годината :)

54

Ники

преди 12 години

Направо да му дават златната обувка на Франс футбол.Тоя Меси може само да му завижда на БГ-Супермен.....Бойко-Великан

53

Anon

преди 12 години

Айде, хора! Цецко изостава в класацията "Каратист на годината", да гласуваме задружно!Ако мога да си позволя да цитирам [49] : Гарантирано от простотията на българският народ!!!

52

гуньо

преди 12 години

Първият и третият в класацията къртят! Да им честито :)

51

Гоце

преди 12 години

Не виждам с какво е по-лош футболист от БГ-Христос или Николери? Поне е мъжкар Бойко и играе със сърце и душа за разлика от бисексуалните ни национали

50

Maraba

преди 12 години

Добре де...,а "Господари на ефира" оти се услушват???

49

Да, така е

преди 12 години

Това го направиха гнусните комунисти. Нарочно гласуваха масово за него, за да го злепоставят сега. Иначе преди няколко дена лично Бойко сам каза, че не ще тая титла.