49

антиЕС

преди 12 години

просто няма логика,,,цял живот си блъскал в части фирми,произвеждал си брутен продукт и накрая някой който е лапал от държавната хазна ,т.е. от парите които аз съм произвел, ще му дадат на куп 20 заплати,а този кво е допринесъл за икономиката,какво е създал?????????

48

люцканов

преди 12 години

Там ти е грешката, че сравняваш със старата армия или подценяваш отговорностите на днешната армия. Напротив, днес се изисква много повече и отдавна е секнало пиенето и играта на карти.

47

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

АМА И ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЛИ СА ГУШКАЛИ ПО 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ ???????????????

46

антиЕС

преди 12 години

до люцкановдоколкото знам нашите служещи с връзки се уреждат за такива мисии,никой насила не ги праща

45

люцканов

преди 12 години

До 42. Ами не са виновни нашите политици. В доста страни има подобна политика - за поощряване на хора да служат в армията им, защото не е много приятно те пратят на мисия в някоя пустиня, където чалмата си играе с теб, като забива куршум на педя от главата ти, за да ти покаже, че те вижда. Няма да ги изреждам привилегиите, защото може да си ги намерите в нета.

44

antiES

преди 12 години

do 43не ми говори за днешната армия ,*** за зеле нестава от тях ,плюс това навремето съм послужил колкото трябва в жп-войски и знам по цял ден какъв го държаха и офицери и сержанти

43

люцканов

преди 12 години

Ами стани военен и ще разбереш. Типично по български е, всичко чуждо е по-хубаво, по-лесно, по-неангажиращо... Ами заповядай във военното окръжие и се заинтересувай кога ще има регистър, послужи малко и после ще те видм какво ще ти е в главата. То и ти сигурно си клатиш краката в някое офисче, цъкаш пасиансите, подпичквате се със секретарката и правите опашка пред кафе-машината и накрая вземаш 2 бона, ама това не си го забеляваш.

42

antiES

преди 12 години

егати наглоста ,не стига че цял живот си лишперил,ами накрая ще получиш 10 заплати на куп,да не говорим че бяха 20.Ако някой може да ми даде смислено обяснение защо е така,да заповяда.

41

люцканов

преди 12 години

... А защо не поизчистят и полицията?! Там също има доста паразитизъм. Аномалията в БГ е, че полицията е прекалено многобройна, а армията прекалено малобройна и зле въоръжена. Частният сектор също генерира дефицит, като се осигуряват работещите на мин. раб. заплата, а не на реалната стойност, която вземат работещите. Тези факти никой не ги споменава.

40

люцканов

преди 12 години

До 36. Абе ти нормален ли си ве!?! Виж това: extremecentrepoint/?p=7164 Сега пак продължи да се излагаш, ако ти стиска. :)))

39

Анонимен

преди 12 години

Изхвърлете дъртаците с пенсии от бюджета, бе.. задръсти се администрацията, не се диша вече...

38

люцканов

преди 12 години

Ами всяка реформа започва с обещания за "резачка" по висшите етажи и администрация, но всяка реформа измита редничета (матросчета), серж. и максимум до старшинки. До фрицовете нещо не стигат. Армията в една държава винаги се издържа от народа, а тя нищо не произвежда в мирно време, но това е и идеята за войска, че ще влезе в употреба при военен конфликт, природни бедствия и аварии...

37

Анонимен

преди 12 години

Пилотите имали стаж над 15 години....ми де са младите ве Анюоу ... или май нещу се закри специалността ли кво стана с тая Долна Митрополия не сфанах и не разбраф ?Изхвърли бебето с легенаАньоу те пилотите не съ раждат наготову ба !*** то друго ти е на акъла с тия приказки - пилотите и самолетите - след подводницътЪ...Колко ти плащат за унищожението на армията бе Аньо ?П.П. нема да остане кой да вози Боку и сие с правителствените ароплани и хеликоптери *** още не знаете нали ?!

36

до 32

преди 12 години

Ами Швейцария например....

35

до 32

преди 12 години

Ние имаме армия, но от чиновници и канцелари. Как да стане че да не разменяме понятията, ами да остане истинската армия?

34

Талибанов

преди 12 години

Съгласен съм с господин Люцканов, но искам да добавя - "... и имате най-умния премиер и най-спестовния министър на финансите" и дано някога вашата съдба зависи от техните решения!

33

Анонимен

преди 12 години

Ще съкратят незаетите бройки и чистачките. Абе Аню ,кой ще ползва тая техника, която купувате и ще купите от американците ? Афро американци ли ще докарате ?!

32

люцканов

преди 12 години

*** народ сте, като не намирате полза от армия. Има ли държава без армия?! Ами няма и да има, защото хората са по-прости от вас, а? :))) Ама то трябва да ви тъпчат турците, да ви колят, да *** жените и децата ви пред вас, та дано да ви дойде акъла. Като махната нашата армия ще храните чужда, ама чуждата ще "папа" в пъти повече от нашата. *** народ сте и като *** ще се затриете. Остава да се помолим. Бог да пази България. АМИН.

31

Анонимен

преди 12 години

"Само" с десет! И за какво? И какво толкова вършат , че нещо не стоплям? Мой съсед военен се пенсионира лятото с 30 заплати, а си седеше у дома и си бачкаше частен бизнес. Ами военните и полицаите да ви бачкат и да ви пълнят бюджета. Да видим докъде ще стигнете.

30

мафия

преди 12 години

пенсионер е отдавна...лошо е че има много като него в администрацията,но все пак е министър,мисля че трябва да бъдат уволнени всички пенсионери които работят в армия и полиция,не може младите хора да нямат работа а тия хора да си живеят с много добри доходи защото заплатите им пенсиите са много високи.