50

за 41

преди 12 години

Ти коя си че да обясняваш кое е невежество и кое не е? Ти каква си?

49

didotodorova

преди 12 години

Тогава да преминем към як субективизъм. Аз нямам нищо напротив. кой колкото издържи:-)

48

за 46

преди 12 години

И ти ли си от тоталитарната цензура? Откакто изчезна комунизма станахте много демократични нещо.

47

Томас

преди 12 години

44Религия и вяра са различни неща - ваксините са вредни за хората - това е ясно - има цяла поредица - ваксинацията скритата истина. Това е заблуда, че мястото на вярата е в храмовете - децата трябва да знаят истината, преди да са се закоравили и да са станали престъпници. Няма нещо друго, което може да промени човек към добро, какво Христос.

46

за 45

преди 12 години

45 години доста се нагледахме на "обективно отразяване на реалността". Стига толкова.

45

do 43

преди 12 години

Ти пък се изказа неоправдано агресивно. Извинявай, но предпочитам елементарното пред агресивното. Също така извинявай, че се извинявам :*

44

didotodorova

преди 12 години

Аз лично имам големи надежди, че религията трябва да бъде и извън медиите. Нека медиите да не се превръщат в пропагандна машина. Тяхното задължение е да отразяват обективно реалността. Тази статия не го прави.

43

Към Томас

преди 12 години

Това, правено против човека, ако се прави за него, ще е добре.Натрапват ваксини срещу рак на шийката на матката, защото един от авторите й беше във Варна и търсеше около 200 момичета, за да им се постави и да види резултата.Аз съм учен и зная- правят ли се такива експерименти, няма сигурност!Нас ни подложиха на експерименти, защото някой *** парите от това.Вън религията от училището!Има храмове-ходете! Религиозността е личен избор, който човек прави съзнателно по своя житейски път!

42

за 41

преди 12 години

Ама ти коя си че да се налага нещо да извиняваш? Ти нещо да не си от тоталитарната цензура? И какво общо имат тук парите? Много елементарно се изказа.

41

за 40

преди 12 години

Бог и вяра са две различни неща, както наука и знание.

40

didotodorova

преди 12 години

Вие можете да си вярвате в каквото искате, въз основа на факта, че вярата е безплатна. Но това все пак за мен не може да извини невежеството.

39

RedmoonZ

преди 12 години

Науката (знанието) и Бог (вярата) са две крайности. Никой не е казал, че ако не вярваш на едното, ти остава само да вярваш на другото. Между двете крайности съществуват безброй други възможности, а някъде по средата е балансът. Баланс му е майката, всичко останало е екстремизъм ;)

38

за 31

преди 12 години

Да Томасе, прав си. Създателите на еволюционната терория отричат християнството. И не само те. Атеизма като цяло се крепи на отричане на религията, а не на търсене на истината. Обаче християнството не отрича атеизма и не се крепи на отричане на това и онова. Това е разликата.

37

Томас

преди 12 години

34Това не е вярно. В Библията има описани много други неща. И точно християнството е описано там най-добре - в новия завет.

36

Томас

преди 12 години

35Коя наука - лъжливата наука дето създава спин, птичи грип, бомби с огромна сила, ненужни ваксини, от които корпорациите печелят милиарди, а хората са тровени, климатични оръжия, безброй ***, с които земята е зарината - под формата на пластмаси, найлони и т.н. - тая наука ли? Мерси - предпочитам да вярвам на Бог

35

Томас

преди 12 години

35Коя наука - лъжливата наука дето създава спин, птичи грип, бомби с огромна сила, ненужни ваксини, от които корпорациите печелят милиарди, а хората са тровени, климатични оръжия, безброй ***, с които земята е зарината - под формата на пластмаси, найлони и т.н. - тая наука ли? Мерси - предпо

34

didotodorova

преди 12 години

Науката отдавна има обяснение как е създаден живота, въпроса е защо в България невежеството е толкова голямо?

33

Към Томас

преди 12 години

Библията е историята на израелския народ.Не на християнството!Харесвам това, което мислиш.

32

Томас

преди 12 години

31Лъжливата теория за еволюцията отрича християнството - спорд нея човека и въобще живота се е появил случайно - живота преди милиарди години, а милиарди години по-късно човека от ***, което е пълна глупост

31

Религия

преди 12 години

"религията е опиум за народа". Цитат.Източните "религии" са житейска мъдрост и философия.Някой се е сетил каква печалба има в това.Особено, ако е свързано с властта. СПИН-експеримент."Религиозната" педофилия и хомосексуалност се дължи на изкуствената забрана срещу природата.Прочетете в "Кама -сутра" кои са темплиерите и защо само хомосексуалисти са там.Не можеш да вярваш в Бог ида вървиш срещу природата.Религиите са оръжието на мързеливите мъже, поне сега!