117

Анонимен

преди 13 години

Що не го обясни? Пак да се посмеем с обяснения тип Стоичков!

116

Анонимен

преди 13 години

до 116, аннимнико и ти си един срам за България, но даже се криеш щото си червен ***

115

Анонимен

преди 13 години

Стегнете се, на вас ли да обяснявам за ел. правителство!ТОЯ ЯВНО ДОСТА ГО СТЯГА ПОЖАРНИКАРСКАТА КАСКА ............................КАКЪВ ПРЕМИЕР ДОЖИВЯХМЕ - СРАМ ГОЛЯМ СРАМ

114

ИСТИНАТА е

преди 13 години

Аз по скоро бих попитал В ЧИИ ДЖОБОВЕ са похарчените досега два милиарда за 10те години, откогато се планира изграждането на електронно правителство. Кой знае какви консултантски премии са взети от "експерти" тип "Доган" за несвършената работа?

113

Защо спорите

преди 13 години

Електронното правителство си е необходимост. За това че предишните само крадоха си го получиха на изборите..........

112

ДО 105

преди 13 години

Защо го светна , та той ще стане следващия Бойко Борисов .

111

ГЕРБер

преди 13 години

Премиерът пак ще е Бойко Велики!Аналоговите драскачи ще останат както винаги комунистите.;)

110

ИСТИНАТА е

преди 13 години

107 е и? Нещо не се връзват аргументите ти, защото тук НИЩО не е направено за два милиарда, а в Естония го направиха за половин млрд. и за десетократно по-малък срок.

109

Анонимен

преди 13 години

червенушки, знам, че е трудно да се намери за какво да се заядете този път, нали и вие ползвате компютри

108

Анамед

преди 13 години

Бойко е гнусен ***.Дано умре в адски мъки от рак на ануса!

107

Анонимен

преди 13 години

105 мерси

106

до Истината е

преди 13 години

Гербав,гледа ли филма за ел.правителство в Естония?Аз го гледах.За ел.правителство са изразходвали над 500 млн евро.Да ама Естония са 1,5 млн души и БГ е 5 пъти по-голяма.А ти си гербав идиотин.

105

Анонимен

преди 13 години

червенушки, не се терзайте твърде много, че някой най-накрая ще го направи като хората това електронно правителство, отдавна трябваше да вземем опит от Естония, ама защо да става по лесния, като може по трудния начин (това е вашата максима)

104

Инкогнито

преди 13 години

До 100: Пишеш в някой текстови редактор дълъг и предълъг коментар => десен бутон на мишката => copy => отваряш днес. бг => десен бутон на мишката => paste. Готово. Доволен? ;)П.П. Не го прави с Ctrl+V (вместо десен бутон => paste), защото не става.

103

Калин

преди 13 години

Няколко милиарда са потрошени!! все ми е тая как комунази ще въвеждат електронно правителство :) лъжа и измама.. далавери .. и ЧУТОВЕН ЩАТ НА ИЗВРАТЕНЯЦИ - ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЮДЖЕТНА ХРАНИЛКА!

102

до 74

преди 13 години

И какво като те следят бе ***,когато си водил честно живота какво те бърка,или си някоя накриво изсрана червена престъпна мутра та се притеняваш за свободата си,така трябва да бъде за да може по-бързо да ви залавят когато престъпвате законите и гражданите да са по-спокойни.Ха сега вийте като на умряло червени ***.Браво на Бойко за мерките срещу престъпници като вас.

101

damian

преди 13 години

Електронно правителство с аналогов премиер?! хахаха... лафа на годината!

100

ГЕРБер

преди 13 години

Като член на ГЕРБ съм необразован,простоват,злобен и неподготвено се изказвам навсякъде.Така ме взеха в ГЕРБ.

99

82

преди 13 години

91, не съм писал, че има общо с политика и служби - ти малко гузен-негонен го даде..Цитирах предългия пост...А ти грамотния сподели - КАЖИ КАК СТАВА НА НЕГРАМОТНИТЕ иначе си просто Фукльо

98

Анализатор

преди 13 години

Доказателство за това, колко сте *** герберите е факта, че постоянно мислите че тез дето ви плюят са кумунисти! Както беше казал Янето: "Отървахме се от Живков, а на негово място дойде пъдаря му!"