319

SS

преди 13 години

Лек ден. Отивам да издържам *** на нощна смяна.

318

пешо

преди 13 години

ало, софиянци, да ви са честити новите придобивки! очаквайте и драстично увеличение на данъците след изборите, защото някой ще трябва да плати *** къщурки!

317

ivan

преди 13 години

Крайно време e държавата да определи статута и правата на "***" население в тази държава с отделен закон, в който да определи следното:- заплата на всеки *** живущ в България;- безплатни жилища;- безплатно образование;- безплатно здравеопазване;- безплатни консумативи, като ток и вода;- безплатен градски транспорт;- възможности за легални кражби и продажба на желязо и цигари;и още безкрайни привилегии, които не важат за останалите БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПЛАЩАЩИ ЗА ВСИЧКО ТОВА.

316

SS

преди 13 години

територията на целия съветски съюз с всички чужди етноси. Експеримента се оказа успешен, но за ужас точно тогава СССР падна. Падна поради безумно сгрешения икономически модел. Просто централизираната икономика не работи, защото е в противорез с човешката природа. Изводите са 2 : 1- не трябва да има толкова жесток тоталитаризъм и не трябва да се забраняват някои безсмислено забранени неща на гражданите 2- системата е капитализъм и така трябва да бъде. Дано си прав за новия съюз.

315

SS

преди 13 години

до 332 Не Франция е силна държава. Общата и икономика е няколко пъти по-силна от турската. Франция в момента играе по свирката на САЩ. Иначе французите не са войнолюбиви и не им е в манталитета да се правят на интересни. Без да се обиждаш ще ти кажа точно за възродителния процес - тогава СССР и запада бяха в положение на противопоставяне. И западния съюз (основно САЩ) се опитваха да натискат с малцинствата, както и сега. Възродителния процес беше експеримент и се готвеше да бъде приложен на

314

potresen

преди 13 години

Ako iskate napravo im postroite novi kulperacii i im davaite pari vseki mesec .. vie ludi li ste ? tapite gadni romi *** zaradi tqh deto na burkat po sveta BULGARIN = GIPSY = ***? NAPRAITE IM 1 GOLQM BASEIN VUTRE SUS SAPUN I VODA SAMO TVA ZASLUJAVAT POSLE DA PUSNETE TOKA VUV VODATA XAXAXAX

313

krasi

преди 13 години

Фандъкова да каже откъде са парите от тази програма за регионално развитие. Ако са от данъците ни да си го набие в главата,че това ще прелее чашата.Ако докаже, че това са средства от разни мутанти като Сорос,тогава си ги превеждайте както си искате.

312

Анонимен

преди 13 години

328 проблемите могат да бъдат решени просто с една мощна депортация някъде към африка на ***, но за да стане това трябва да има мощен съюз, който да даде отпор на геноцида над народите, скрит под безумието "човешки права". Като се замислиш не е чак толкова крайно решение. Историята познава къде къде по-голями гадости. Не може даваш равни права на ***, която ти се катери по главата и бавно те унищожава.

311

до пишман турчин

преди 13 години

кажи кат ти викат в турция бе п...л

310

SS

преди 13 години

до 323 нищо чудно и Германия и Франция да се издърпат натук, защото и те са в същото положение.

309

до "Бг" Ту

преди 13 години

абе смръдльо я кажи как ти викат на тебе и подобните ти същества в турция

308

Анонимен

преди 13 години

Братовчед ми застреля трима ***, защото му бяха влезнали в къщата с брадви да крадат. След дълги съдебни разправи беше решено, че е било баконна самозащита. Но беше осъден за нелегално оръжие. А оръжие няма как да си купиш в България. Трябва да имаш сериозни връзки или да докажеш необходимост (например да пазиш пари). Защо кретенската държава е дала право на самозащита, която включва право да убиеш за да се спасиш, а не е дала право да имаш оръжие?

307

Аман от шушумиги

преди 13 години

Щом като са незаконни, дава им се един месец срок да се изнесат. След това се пуска жандармерията да доразчисти и идват булдозерите. Много е лесно, но управниците ни са нефелни.

306

SS

преди 13 години

до 323 Точно така миналото си е минало. Ако не се разбере това на високо ниво тук след 50 години ще граничат Кюрдистан и ***, а Русия ще се чуди как да се измъкне от захапката на всички ***, които са я обградили и след още 50 години ще ни последва. Тогава евреина ще играе хоро от щастие.

305

Анонимен

преди 13 години

317 Без обединение на Турция и Русия и двете държави нямат шанс. Ако се обединят и ние не се залепим към тях - нямаме шанс. Не сме нито ***, нито мързеливи. Просто сме смачкани от слугуващите на олигарси политици. Тук са нужни най-малко и Бразилия и още 10-тина малки държави към новия съюз. Дано и Китай и Иран се залепят. Прочети какво е БРИК. Вече има търговия между Китай и Русия на петрол за валута, различна от долари. А това е много. Ирак беше нападнат тъкмо защото искаше да търгува с не $

304

АЗ

преди 13 години

Така, да ги построят и да ги настанят там.Аз посред нощ с голям кеф ще отида докато спят и ще им драсна клечката, щом няма кой да ни избави от тия ***.Ама гадна държава, няма старчески домове, сиропиталища ние за *** жилища строим да ги изпочупят и разграбят.

303

Анонимен

преди 13 години

Китай въобще не ги брой към САЩ. Прочети какво е БРИК. Държави като Бразилия отказват даже контакт с ЕС и САЩ. Ако не се появи фронт, който да даде отпор на САЩ плана за тотално господство след 50 години и България и Турция ще са out от играта. Русия ще издържи 100.

302

Онзи

преди 13 години

Браво! Поредният сигнал от граждани, който не остава да витае във въздуха!

301

ззз

преди 13 години

снимката е супер...хареса ми...колко са щастливи...

300

venco

преди 13 години

предлагам - които предаде повече деца за скрап той да вземе апартамент. После да има проверка на стопанисването. И време е да отидат на тръстиката да работят