121

Во

преди 13 години

Някой наистина дава ли си сметка добива на такъв газ какво ще причини на екологията.Толкова ли е глупав да смята че ще ни докара някаква независимост от Русия?Ние така или иначе сме много зависими.Готините ви турбо дизели дет"много вървят и малко харчат" да не би случайно с космическа енергия да движат.А камионите,локомотивите,корабите?Бива ли да сте толкоз прости.Четете добива на такъв газ какво прави на природата.*** радиацията поне кара растенията да растат повече.Цианида прави пустиня.

120

Инкогнито

преди 13 години

До 107: "Руска" е, защото се строи от руснаци... Използвах "бомба" образно, както и "самовар" преди това. Или смяташ, че наистина мисля реакторите за самовари? :)))Научете го тоя стилистичен инструмент "метафора" най-сетне, да му се не види. :)))Колкото до реакторите - въобще не ти говоря за КАНДУ, който е реактор от III/III+ поколение, говоря за реактори от IV поколение, както вече многократно заявих, ама кой да чете...Имаш Интернет (очевидно), образовай се.

119

АМА МАЙ ....

преди 13 години

АМА МАЙ ....... ГОЛЯМО ЖАЛКО !!!!!!! ВИЕ СТЕ ОТРОВЕНИ И СЛЕПИ ВЕЧЕ !!!!!!!! АЗ ОТ ДАВНО ГО УСЕТИХ ......... ВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ - БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СМЕ ЕМИГРАНТСКО ПЛЕМЕ КАКТО ВИНАГИ СМЕ БИЛИ !!!!!!!!!! ГЛЕДАТЕ СИ ЖАЛКИТЕ БИТЧИЦИ ЗА ГЛУПАВИТЕ ПАРТИЙКИ ПРЕДАТЕЛКИ А НЕ ВИЖДАТЕ ВРАГЪТ В ДВОРА СИ !!!!!!!!! ПЪЛНИ *** - СЛЕПИ ОВЦЕ БЕЗДУШНА ПАСМИНА ДЕТО ЛАЕ АМА НЕ ХАПЕ ЩОТО НЯМА ЗЪБКИ - УЖАС !!!!!!!!!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 13 години

По времето на хамстера американска компания предложи да направи завод за добив на газ от лигнитни въглища за 500 000 000 долара. Някой да е чул за тоз проект.? Руската мафия и *** им тук не позволихга даже да стигне го вестниците.....

117

Анонимен

преди 13 години

Не искаме да продължаваме да сме роби на Русия . Не искаме повече БСП да продава българските национални интереси на руснаците.Не искаме АЕЦ Белене.Искаме енергиина независимост и шистов газ.

116

az

преди 13 години

do 57 ne e vqrno tozi gas se razrabotva masovo v USA i Kanada a ve4e i v Germaniq Polsha Ispania i e na put i Ungariq da po4ne

115

Анонимен

преди 13 години

БСП са получили разпореждане от господарите си в Русия в никакъв случай да не се допуска добив на газ в България,за да не се застраши техния внос и съответно страната ни да не би случайно да стане независима от руската енергийна мафия.Пък не дай си Боже излезе и нефт, на братушките ще им се стъжни.Затова БСП са се впрегнали да спъват този процес на търсене на нефт и газ.

114

за 111

преди 13 години

Ами...обадиха им се от руското посолство

113

Анонимен

преди 13 години

Нали това засяга интересите на матушка Русия и батюшка Газпром! Затова се плюнчат тия национални предатели БСП. Лошите америкоси няма да им дават комисионни! БСП - *** и национални предатели!

112

Червен Овчар

преди 13 години

Без русия, нама прокопсия!=======================За нас де.....

111

Tina

преди 13 години

Доживях да видя смислена инициатива от БСП!

110

Анонимен

преди 13 години

Явно е, че някои люде в Кремъл и Газпром получават тикове и колики, само като си помислят, че Бг може да организира собствен добив на газ и да стане независима от тях и ценовия им рекет.... И са мобилизирали всичките си лакеи тука да ни убеждават колко вредно и опасно е това.Щото от УСА пазара вече ги изхвърлиха, Европа намалява доставките от тях....

109

Анонимен

преди 13 години

Нефто-газовата мафия на Русия се уплаши и активира своите най-верни български служители - БСП.Та това е основното.Другото е само много шум и голям миш-маш та да не може обикновения човек да прозре истината.

108

Уточнител2

преди 13 години

А какво ще правим без Русия, ние децата и внуците, роднините и приятелите на славните АБпФК? Да умирамеот глад.Да, ама НЕ! Знаем тази власт с какво я взехме, само стова ще я дадем. Да живей Русия! предай нататък"- край на съобщението

107

do 96

преди 13 години

"Руска бомба" -колко си зле. Такъв тип реактор какъвто има в Козлодуй и евентуално в Белене е измислен от американци.Използва се в във кораби и подводници като-най-ефективен и сигурен.Ако говориш за реактори тип КАНДУ дето могат да ползват отработено ядрено гориво знай че това е единственият модерен реактор който в процеса си на експлоатация нормално отделя радиоактивни вещества.Т.е доста е опасен."Руската бомба" конструктивно не може да се взриви освен ако не я взривят със мощен взрив.

106

!!!!!

преди 13 години

ЕДНО ПРАВИЛНО ДЕЙСТЕИЕ , ДАНО УСПЕЯТ ДА СПРАТ ТАЗИ САМОУБИЙСТВЕНА ПРОСТОТИЯ !!!! НЕ МИ ПУКА ЗА БСП НИТО ЗА ГЕРБ НИТО ЗА ДПС НИТО ЗА НДСВ НИТО ЗА АТАКА НИТО ЗА НИКОЙ ОТ ТИЯ *** ДОЛНОПРОБНИ ПРЕДАТЕЛСКИ !!! ПУКА МИ ЗА РОДИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА МАЙКАТА ДЕТО И Е....ХА МАЙКАТА ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ !!!!!!! НАИСТИНА Е ВАЖНО ДА ГО ПРЕКРАТЯТ ТОВА --- АКО НЕ - ЕДИН ДЕН ( МНОГО СКОРО) ЩЕ ИМА АД - ПО ГОЛЯМ ОТ ДНЕШНИЯ !!!!!!!!! ДАЙТЕ ДА ПОМАГАМЕ НА ИНИЦИАТИВАТА ТЯ НЕ Е НАША КАУЗА !!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЙКА

105

за 103

преди 13 години

Гледали сме го преди тебе....шистовия газ позволи на САЩ и Канада да излязат на първо място в света по добив на газ.........това е бъдещето, колкто и да не ви се иска, другарчета :)

104

Уточнител

преди 13 години

изтече съобщение в Мрежата:"ШИСТОВ ГАЗ НЕМА!Другари, не вервайте шистов газ в България нема.А ако има, е толкова дълбоко, че не може да се извади.А ако се извади, той ще е толкова мръсен, че нема даможе да гори и ще ни изтрови.А ако не ни изтрови и гори пак не става, защото ще го вадят американци душманите на матушка Русь.А какво ще правим без Русия, ние децата и внуците, роднините и приятелите на славните АБпФК? Да умирамеот глад.Да, ама НЕ! Знаем тази власт с какво я взехме

103

Gasland

преди 13 години

Gasland - гледайте, за да разберете!

102

www

преди 13 години

БСП=КПСС