80

Анонимен

преди 13 години

Къв вот бе, Атака никога няма да гласува за *** така, че споко, на Станишката дупе-о е широко!

79

ЙОЦО

преди 13 години

КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ ДРУГИТЕ Т.КВИ ИСКАТ ВОТЪТ ИМ ДА МИНЕ, ЗНАЧИ НЯМА НИЩО В ГЛАВАТА.ПРОСТО СПОРТ, ПОПУЛИЗЪМ.НЯМА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ.

78

ХА,ХА,ААА..ГЛУПОСТИ.

преди 13 години

"КОКАЛЧЕТО" Е МНОГО ТЛЪСТО И ВКУСНО....ЗА ДА БЪДЕ ПУСНАТО ОТ ОПОЗИЦИЯТА, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ....ДАЛИ, ЩЕ ИМ СЕ ПАДНЕ ПАК...!ЧЕРВЕН-ПЛЪХЧО ,КАКВИТО И ДА ГИ ДЪРВИ....НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗВАДИ "МНОЗИНСТВО"... В ЕДИН НОВ ПАРЛАМЕНТ..../ЕВЕНТУАЛНО/.ГЕРБ И СИНИТЕ НА КОСТОВ ---ПАК , ЩЕ РАЗДАВАТ КАРТИТЕ..!ТАКА ,ЧЕ .....СПОКО...!!!!!!!!!ТИЯ ВОТОВЕ---СА ИЗЛИШНИ "ПРЕДИЗБОРНИ" НАПЪНИ НА ЛЕВИЦАТА И ПОМПАНЕ НА "БАБЕШКИ МУСКУЛИ".....10% ИМАТ СЪС СИГУРНОСТ!

77

Стефка

преди 13 години

Двама старци си седят в градската градина, хранят птичките с трохички и приказват помежду си:- Абе тия птици много приличат на нашите политици. - казва единия - Докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо ти се изсират на главата.

76

do 77

преди 13 години

да, така е. Аз съм в описанието, а ти си много умен

75

до 74

преди 13 години

А ти май се позна в описанието, а? :))

74

Анонимен

преди 13 години

Вотът няма да бъде успешен, но въпреки това е нужен

73

Orda

преди 13 години

Пък ГЕРБерите сте безмозъчни.

72

do 73

преди 13 години

ти си много умен май, а ?

71

до ТИМС

преди 13 години

Някакви хора протестирали срещу цените на горивата. Ко речи? Ми отивайте да протестирате пред офиса на Лукойл, мушмуроци :)Протестират в Гърция. Ние си имаме "форумни протестиращи" тип "като съм *** *** и не ставам за нищо, що пък да не взема малко да се плюнча по форумите" :))

70

Александров

преди 13 години

Оказва, се че Атака като говорят и после ги плюят, пък те казват истината. Вижте в БиНюз има новина за радикалния ислям на територията на България.

69

Анонимен

преди 13 години

идват избори ... ще се ИЗБИЯТ за власт и пари ... някои *** политици дори са си повярвали, че са месии и с тях започва, и свършва света.Грозна картинка.

68

До 55

преди 13 години

Бойко, някои неща имат прекалено висока цена, но още не си дорасъл да го проумееш. Дано някой ден излезеш от затвореното племенно мислене и ще разбереш. Засега си заслужил единствено да ти кажа: скрий се в миша дупка, защото не си ти човека, който ще определя кой къде да живее. Дори само по този критерии си тъмен азиатски субект. Дотам я докара любимата ти ГЕРБ и вожда ББ, че комунистите и турците са по-европейци от вашия скудоумен електорат.

67

до 64

преди 13 години

Ти пък откъде знаеш, че нямам?

66

Mushmorok

преди 13 години

В България действат радикални ислямистки формирования, които заплашват териториалната цялост на страната и нейната национална сигурност. Това се казва в доклад на ДАНС, представен от ръководството на агенцията пред днешното заседание на комисията за контрол над ДАНС. Информацията съобщи лидерът на Атака и член на комисията Волен Сидеров.

65

Анонимен

преди 13 години

Какъв е тоя чук на снимката ? Ако такива са всички гербажии - предпочитам Сергеи.

64

:)

преди 13 години

Ххахах! Разгневени серГейчета хабят нерви по форумите - БЕЗЦЕННО! :))

63

ТИМС

преди 13 години

До Анонимката 63 - ми ако не сте забелязал имаше и хиляди простестиращи ( пр. с/у покачването на цените на горивата и полицаите протестираха няколко пъти) НО не забелязах Бойко Борисов и Сие ЕООД, даже да преброят за живи протестиращите.Напротив - забелязах *** сънародници да се нервят на протестите, щото бързали, а протеста ги бавел?!?Няма такъв зверски *** манталитет като нашия!

62

Анонимен

преди 13 години

до 44тебе що да те компенсират? Като си толкова умен що нямаш пари?

61

Анонимен

преди 13 години

Като гледа човек няколкото хейтърчета как се пънат тук, ще си помисли че всеки ден има хиляди протестиращи пред Народното Събрание :))