154

цър-пър

преди 13 години

Пак до 133Глупак, сега се сещам нещо: тук никой не харесва Бойко (а и навсякъде) - излиза , че на всички ни плащат ? А ***? Плащат на МБМД да лъжат, че ГРОБ имали 34 %.....имат на кукуво лято !

153

до "До дамите :

преди 13 години

Ще си намерят те мъже и най-вероятно няма да са българи, защото бълагрите са комплексирани и с твоя пост го доказваш.

152

Реклама -ция

преди 13 години

Ти какво си мислиш че чужденците ядат асфалт и пикаят нафта , знаеш ли колко българки са разведени ... и пак свободни,но със западно.гражданство (чат пат и социални) ...

151

Читател

преди 13 години

За премиера, ако кандидатства за президент, е по-добре до балотаж да стигне кандидата на БСП. За него колкото гласуват на първия тур, това ще е, техният брой няма да се увеличи. Ако на балотаж остане Кунева, де що има хора с десни възгледи като нищо ще се вдигнат в подкрепа на жената с изкривената в тик физиономия. Така че, г-н Борисов, освен способността да говорите, влагайте и немалко ум, тази задача с изборите за президент не е от простите. И не продължавайте с противопоказната политика с всяко свое недообмислено изказавне да си печелите врагове. Преди онзи ,както го нарече посл.Макълдауни, клоун Я.Янев, сетне СК, сега Атака! То май не останаха съюзници, на които да се разчита.

150

Анонимен

преди 13 години

Българките взеха да се женят за чужденци, защото като се отвориха границите разбраха, че българският мъж нито е толоква красив, нито е толкова богат, нито пък е толкова надарен, колкото се опитва да се изкара. Беге мъжете вече не се котират просто, докато българките където и да идат са харесвани.

149

Пламен

преди 13 години

хахахах, Кунката и Параванката, къде в класацията бе, алоууууу :D

148

Анонимен

преди 13 години

Най-много ме кефи като видя на улицата прегърнати бяла българка и мръсен ***. :)

147

Герберче

преди 13 години

ПРОМОЦИОНАЛНИ ИЗНЕНАДИ ЗА ЕСЕНОсвен бира и кебапчета както раздавахме на миналите избори сме включили и пресна салатка за нашият електорат във Факултета и Столипиново. А за всички наши верни поклоници чалгари, безплатни герберски прашки във всички чалготеки.

146

до 149

преди 13 години

Ти недей говори, щото със сигурност мъжете около теб приличат на Боко или на тези около него (изключвам Плевнелиев).

145

143

преди 13 години

Явно такива са ви в категорията :) Сори !

144

Анонимен

преди 13 години

Имаме най-хубавите жени, но не ги оценяваме. И те затова почнаха да забягват с чужденци. Оправдавам ги! Защото нашите БГ мъже са такива, че и жена да бях - пак жени щях да харесвам хахаха

143

Анонимен

преди 13 години

Пишете си, платените...Не ни пречите, все пак трябва да си оправдаете парите. На есен ще се броим. Българина надживя фазата на примитивното емоционално насъскване, но не и късогледите ни политици от "прехода". Продължавайте да си вкарвате автоголове, то куче, дето не знае да лае само вкарва вълка в кошарата.

142

Анонимен

преди 13 години

"Най-масовия тип при българските мъже е набит, ***, с кръгло, червендалесто лице, късички и криви крака." Така е! Бойко отговаря на повечето от тези неща, само където е висок! Наистина българите като жени нямаме равни, обаче като мъже ххахахах

141

Анонимен

преди 13 години

бре и селски *** на снимката!

140

Анонимен

преди 13 години

А тоя вляво с каската може и да е турчин, обаче с такава "невероятна" визия са голяма част и от българите. То и Боко е като турчин, оня зад Плевнелиев също има турски черти!

139

до 137

преди 13 години

Когато някой е хем беден, хем грозен, хем алкохолик и се къпе веднъж седмично, защо да го хареса?

138

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев е симпатичен, но по-добре да не говори. Някак си нереално е мъж да вади такъв глас...

137

цър-пър

преди 13 години

до: 133Никакви пари не ми дават ! Просто до гуша ми дойде да плащам данъци а да не получавам качествени политици!

136

Рънърса

преди 13 години

Бойкооооо, ако те хвана, ще те карам да тичаш маратон по тия магистрали ... ***

135

Анонимен

преди 13 години

Да бе сигурно, и тия на снимката не са българи! От тях само Плевнелиев мяза на нещо и пак! Другите трима точно червендалести, с кръгли свински лица и мязат на турци!