73

Жоро

преди 13 години

И тези говорят едни глупости. Нали знаете защо сините не подкрепят "Белене"? Не за друго, а защото когато реакторите на "Козлодуй" спрат да функционират 2020 ние ще трябва да купуваме енергия от алтернативните източници, които до голяма степен са в България принадлежат на САЩ. А енергията от тях е в ПЪТИ по-скъпа от тази на АЕЦ. Но това си го премълчават по грозен начин. Нищо, важното е Вие - избирателите да го знаете. Да се чуди човек на къде да се обърне - от трън та на глог.

72

брадваро

преди 13 години

аре това смотано правителство да пада.

71

А, ДОЙДЕ ЛИ ФАЛИТА..

преди 13 години

...НА КОМУНИСТИТЕ ....ЖАЛНА ИМ МАЙКА.....!!!!!!!!!!!!!

70

БОЙКО ЗНАЕ ЧУДЕСНО..

преди 13 години

...ЧЕ ПОДПИШЕ ЛИ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ .....ПАДА ОТ ВЛАСТ!СЪЩОТО Е ЗА ..БУРГАС -АЛЕКСАНДРУПОЛИС!КОИЙТО ПОДПИШЕ ЗА ТИЯ РУСКИ ПРОЕКТИ ----ДА СЕ ГОТВИ ДА ОБЯВИ ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА!ЧАКАТ НИ ---МНОГО ЛУКАНОВИ ЗИМИ...ПО ГРЪЦКИ МОДЕЛ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Пешо

преди 13 години

ВРЕМЕ е да кажем сбгом на Сина коалиция, Атака, ДПС, БСП,ГЕРБ,НДСВ,РЗС!Всичките са от едно котило ! СБОГОМ !!!Да изчистим ***!Докато не ги разкараме свестни хора няма да искат да се занимават със политика!

68

Анонимен

преди 13 години

Сбогом на цялата старо и настоящо политическа котило !

67

Пешо

преди 13 години

Вземете се скрийте и не се показвайте никога повече вие и скапаната ви синя коалиция заради вас сме на тоя хал защото вие ограбихте излъгахте и разачаровахте народа сатова сега търпиме мутри и олигарси да ни управляват!

66

Анонимен

преди 13 години

ВРЕМЕ е да кажем сбгом на Сина коалиция, Атака, ДПС, БСП,ГЕРБ !Всичките са от едно котило ! СБОГОМ !!!

65

ЦВЕТЕЛИНКА БОЙКОВИЦА

преди 13 години

ДО 58/ША КУПУВАШ ТОК ОТ МОЙТЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРНИ ПАРКОВЕ И СЛЪНЧЕВИ ЦЕНТРАЛИ БЕ!!!АЗ ПРОДАВАМ ТОК ОТ ВЯТЪР НА 1.9 РВ ЗА 1kw/h А ОТ СЛЪЧЕВИТЕ ЛЪЧИ НА 7 ЛВ за 1kw/h ДИРЕКТНО НА НЕКТИ НА КОЛКО МИСЛИШ ЩЕ ГО КУПУВАШ АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ И АЕЦ КОЗЛОДУЙ...ЗАЛАГАМ СИ БАНКЯ ЧЕ НЯМА ДА Е ПО ЕФТИНО ОТ 3ЛВ ЗА 1kw/h

64

Анонимен

преди 13 години

Сините си остават ЕДИНСТВЕНАТА последователна политическа сила у нас!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Червените тикви май бързо забравиха 1985-6 г. когато в България, все още като "енергиен център на Балканите" имаше режим на тока..

62

AHA

преди 13 години

Леле мале,ти ще ми управят живота....ама кога,и господ незнае...със сигурност след мандата им като изберем следващите....НАПУСНЕТЕ ТАЯ ЦИГАНО ТЪРСКА ДЪРЖАВА!!!НЕ Е ЛЕСНО И НЕ ЗАПАД НО ПОНЕ НЯМА ДА ВИ ВИЯТ ТУРСКИ НОВИНИ И НЯМА ТУРСКА ПАРТИЯ ДА ВИ КОМАНДВА.ТИЯ ПАРЦАЛИ СА КАДЪРНИ САМО *** И ТУРЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ;;ИЛИ ГИ ВСИчКИТЕ СВАЛЕТЕ...ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА ХОРА?ЗНАМ чЕ ОТ 20 ГОДИНИ ВИ ПОБЪРКАХА

61

Анонимен

преди 13 години

Идват избори и червените пенсионери може да са получили партийно поръчение по цял ден да цапат форумите с глупостите си.Нито имат какво да правят нито пък могат нещо повече

60

BACAM

преди 13 години

И С АТАКА И БЕЗ АТАКА *** ПАК щЕ ВИ Е*АТ...ТЕ CA ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ!!!!ХАЙДЕ ФЕСА И НА ДЖАМИЯ,ПО КЪСНО ПРЕД ТУРСКИТЕ НОВИНИ,ПОСЛЕ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ:ПРЕЗИДЕНТА ДОГАН ВИ НАРЕЖДА РОБИ

59

Анонимен

преди 13 години

Коя синя коалиция?:) Доган питах те ли кого да излъчите?:) СДС са за последно в парламента, а за президент не могат и да си мечтаят.

58

стг

преди 13 години

ГАД а трябва да бъде унищожен

57

сини баламурници

преди 13 години

Костов, Костов, и откъде ще купуваме ток, когато скоро останем без Козлодуй? От румънската АЕЦ? Или предлагаш да се осветяваме със свещи, а промишленост и без това нямаме, за кво ни е ток воъбще?...

56

Анонимен

преди 13 години

Той не можа да спечели срещу Мартин в СДС, няма да спечели и срещу Малинов. Така че срещу Бойко ще излезе млад, умен, почтен кандидат на Синята коалиция и на фона на Бойковата "компетентност" няма начин да не спечели!

55

Идиотче

преди 13 години

Лелеееееееееееееее.*** тоя бил кандидат за президент, АААААААААААААА?ЕЕЕЕЕЕ. Край. Простаците и глупаците в тая страна, наистина са били много.Ама кой още, по-голям *** от тоя, го е пръкнал това шантавото.Че на тоя като му повишиш тон и почва да заеква. / Да ме извинят хората ./Бе тия в тая синя бъркотия наред ли са?

54

Василев

преди 13 години

Аз искам България да е енергиен център на Балканите!Не 2 , ами най-малко трябва да построим 5 ядрени централи и то руски последно поколение!Всяка да има по 10 реактора от 2000 мегавата!А простият български народ ще опъва каиша цял живот за да могат мазните руски бизнесмени и техните *** като Борисов и Първанов да живеят на гърба на бедният български избирател!Хак ви е Герб!Хак ви Руска демокрация!Хак ви е робски окови!