33

Barna

преди 13 години

тъжно, но добре че се махнах навреме от тази държава

32

j

преди 13 години

Da най -черния великден. Най тъпия *** тук е *** от село писал се ГРАЖДАНИН. Такива кто него до сега дерибействаха , сега пак от другата страна От червените ком, по опасни са сините .

31

Анонимен

преди 13 години

Под наем в общинско жилище ли са били или в частен апартамент, не мога да разбера? При всички положения голяма трагедия!

30

Az

преди 13 години

Вие, които изгонихте семейтвото, дано четете тук.. Какви сърца имате? Как се решихте за едни 34 лева да изгоните семейство с 4 деца!? На този Голям Празник? Вие акъл имате ли??? Дано срамът, който си навлякохте ви преследва до края на дните ви и очите на тези 4 деца не забравите НИКОГА! Пожелаваме си да сме по-добри в тези дни, как не ви стигнаха точно 34 лева, за да заспите добре? Бог да ви е на помощ и никога да не спите спокойно своя сън. Как можахте, бе хора? Отговорете ни тук...

29

asdf

преди 13 години

А дали небесхе добре да напишете и какъв и към кой е бил тоя заем?!Да ви се невиди и "журналистите" все половинчати новини..

28

Селянин

преди 13 години

До гражданчето.Гражданче,това е наследство от алчните и безкруполни алчни за пари КАПИТАЛИСТИ,като тебе.

27

От София

преди 13 години

Колко струва един човешки живот? 34 лева? А колко струва да се наемат хамали, да се извика полицай, да се свика комисия по изваждане от общината? И това как ще стане точно на връх Великден когато общината почива? Тук в моя район с по 1 година неплатени сметки и хиляди в разходи за ток и вода НЕ ги вадим, а в Варна за 34 лева на връх Великден! И аз не знам вече кое е правилното и кое не. Да им плащаме сметките или да ги изхвърляме на улицата???

26

до гагов

преди 13 години

питаи боико,тои да одговори на този въпрос.

25

Анонимен

преди 13 години

Това което не принизи, ще издигне. Изпитанията са дадени от Бога, те са създадени да бъдат преодолявани, не с ум, а със сърце. Не губете светлината братя. Най тъмно е преди зазоряване.

24

до гнусната управа н

преди 13 години

Кириле, Кириле, 24 лева да не могат да ти съберат когато му дойде времето...Ама една палма е по-важна от един човек, нещастен кмете, ние - още по-нещастни твои роби...

23

Анонимен

преди 13 години

Най - черния Великден!

22

Стан

преди 13 години

Божееееееееее :(((((((((( Живеем в третия свят...пък се водим европейци..срам ме е ,че съм Българин

21

???

преди 13 години

Е тва е. И на Великден баш.Гнусен народ........

20

Гражданин!!!!!

преди 13 години

Селянино!!!!!!!!!!!!Не това е демокрацията, а светлото ни наследство от селяшкия КОМУНИЗЪМ. За съжаление няма изгледи червените, налапали паричките на народа да се изметат от нашите географски ширини.

19

Анонимен

преди 13 години

17 ,,евра,, , както обичат да казват някоисган алчна

18

българин зад граница

преди 13 години

Българите са много топъл и гостоприемен народ. но само за чужденците а не за своите !!!и интересно защо само дечицата са станали сирачета - и децата на управителя също би трябвало да станат сирачета !

17

тери

преди 13 години

къде са законите за бг гражданите в такива ситуации? защото където живея аз закона е такъв че 4 членно семеиство немогат да го мръднат от апартамента 1 година срок има за да го напуснат. тия мафиоти в парламента бг са ***.

16

pett

преди 13 години

Боже, боже.......какъв свят доживях да видя !

15

Анонимен

преди 13 години

34 leva brato....34toq deto e dal zapovedta za iznasqne trqbva da bude razpnat na publichno mqsto i zamerqn s kamuni za deto pogubi edin jivot i susipa oshte 3....zavinagii vichko tova se sluchva na velik den..prosto nqmam dumi

14

Дрън Дрън

преди 13 години

Тези хазайте *** - доди явно за 34 лв. са я закъсали и те, ами комшийте по 5 лв. да бяха дали щяха да закърпят положението. Ама българите сме коравосърдечни, нищо не ни интересува, никой не ни е мил. Колко пъти съм го виждала овчия поглед на българина без грам съчувствие, без грам съпричастност. Могат да те ограбят, пребият, или убият на улицата посред бял ден и всички ще се правят, че не виждат и не се случва. А мен ме гледат като луда, щом направя забележка на някое дете, че пресича неправилно