275

Анонимен

преди 13 години

Електората на БСП е от пенсионери,*** и хора гравитиращи финансово около партията....Не може трезво мислещ човек да подкрепя тая партия.........Просто това е против всеки здрав разум

274

Анонимен

преди 13 години

Сатнишеффф... при твоето управление българските граждани не само бяха гладни, но бяха и ограбвани.. от теб и твоето обкражение.Теб за българските граждан не ти пукаше когато управляваше ти и Доган! Сега как така си се загрижил толкова ?!? Или май ти си огладнял.. от както си пряха бонусите ?!?

273

Атлантик- русофил

преди 13 години

Да се поучим от нашите руски братя- забраниха КПСС и дръпнаха веднага.

272

u4indolskiq skopec

преди 13 години

SERJ S QNKA I KOSTOV STE EDIN DOL DRENKI.

271

Анонимен

преди 13 години

Ако преди 22 години всичките червени, ДС елементи, и руски агенти бяха обявени, отречени и част от тях бяха осъдени за предателство на народа си, днес не само че нямаше да сме свидетели на този гротесков цирк, но България щеше да е нормална държава.

270

Анонимен

преди 13 години

На комунистите това им е съдбата вече - само да си мечтаят за власт

269

Трактора

преди 13 години

Не е верно! Аз съм алтернативата! Ще видите!

268

гост

преди 13 години

абе нали имаше една песен '' колко пъти ,един ли сто ли '' .не ви ли стига бе другари комунисти ,или както вече искате да се казвате.колко пъти и е....те мамамта на тази изстрадала държава и народ та искате още веднаж.не успяхте да откраднете всичко ли,има ли още.някой познава ли крупен бизнесмен който да не е свързан с тях - комунистите.аз поне не сам чувал за такъв.

267

П

преди 13 години

СЕРГЕЙ-ЧУДЯ СЕ КОИ СА ТЕЗИ ЛУДИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ.ЗА ДА УВЕЛИЧИШ 2 ПЪТИ ПО 10 ЛВ ПЕНСИИТЕИ ДА НИ НАТРЕСЕШ НАГЛИЯ ДОГАН. ЩЯЛ ДА ПОМАГА НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС ,НО КАК -НЕ КАЗВА.

266

Анонимен

преди 13 години

Още малко му трябва на другаря Станишев да понапълнее и пооплешивее за да заприлича съвсем на председател на ТКЗС

265

Марк

преди 13 години

Ние сме трагична нация!Как може тези престъпници от БСП/БКП още да са още на сцената!Днес минах покрай параклиса за избитите от комунистите при НДК! Ужасих се от броя на имената на убитите, които са изписани там!И тоя излезъл да говори , че те са алтернатива! Това е цинизъм!След 89-та година не им бе потърсена никаква отговорност и от там тръгна целия този цинизъм на престъпления без наказания!Отврат!

264

DO 270

преди 13 години

EHHHH,ME4TI,ME4TI

263

Келешчо

преди 13 години

Хей, гей, веднъж вече управлява. Не ти трябва второ осиране. Не за друго, но удавяйки се в собствените си нечистотии, ще удавиш и България.

262

истината

преди 13 години

ИМАТЕ ЯСНА ВИЗИЯ САМО ЗА ЕДНО------КАК ДА ОТКРАДНЕТЕ И ОСТАНАЛОТО В ДЪРЖАВАТА.....НАРОДА ПЪК ИМА ЯСНА ВИЗИЯ ЧЕ МЯСТОТО НА СТАНИШЕВ,НА ГОЦЕ И ТЕХНИТЕ НЕНАСИТНИ БАНДИ Е В ЗАТВОРАНАРОДА ИМА ЯСНА ВИЗИЯ ЧЕ МЕЖДУ БСП И МАФИЯТА РАЗЛИКА НЯМА...А ГОЦЕ...ТОЙ СИ Е ЕДИН ОТ БОСОВЕТЕ НА ТАЯ МАФИЯНАИСТИНА БСП НЯМА АЛТЕРНАТИВА В КРАЖБИТЕ,ЛЪЖИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА

261

:-)))))))

преди 13 години

OT KADE IZVADIHTE PARITE ZA PROTESTA DRUGARU STANI6EV?TRANSPORT I PO 20 LV. ZA SANDVI4I NA GLADNITE VI PODRAJNICI.

260

ДД

преди 13 години

Единствената алтернатива на Б-я е да се избере парламент и правителство ОТ ЕКСПЕРТИ на регионален принцип чрез Facebook, така както се организираха протестите за горивото. НЕКА СЛОЖЕМ КРАЙ НА ПАРТИЗАНЩИНАТА(сдс,бсп,дпс,ндсв,вмро,герб и т.н.) ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.СЪДИЛИЩАТА ДА СЕ ОТЧИТАТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО МЕСЕЧНО ЧРЕЗ ИТЕРНЕТ.ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ-ЯСНИ ЗА ВСЕКИ,БЕЗ СКРИТИ ВРАТИЧКИ И ТЪЛКУВАНИЯ.ПО КРУМОВСКИ!!!

259

norm

преди 13 години

Преди първите що годе демократични избори твърдяха,че са единствените,които могат да осъществят прехода към пазарна икономика.Видяхме го,и не само го видяхме,но бяхме и непосредствените потърпевши от това тяхно можене.Сега,след като ни вкараха в по-голяма от световната криза,твърдят пак,че са единствените,които знаят как да ни извадят.Но ние вече знаем,какво най-добре могат.

258

Анонимен

преди 13 години

Ауу , какво нахалство И с какъв сурат искат пак да управляват , няма и две години откакто народа им би шута С ония мизерни 17 % ли ще печелят изборите ?

257

za 266

преди 13 години

Bratko i batko - 100 000 000 v offshorkitr

256

ахах

преди 13 години

да , да , да А левицата отбеляза ли с тревога, че висчки фондове дет усвоиха по тяхно време никой не разбра къде отидоха АХАХАХАХАХ