264

Анонимен

преди 13 години

Когато тръгнете към изборните урни, спомнете си какво ви е казал ХЛАДИЛНИКА, а не БОЙКОВИЗОРА !!!

263

Анонимен

преди 13 години

Здравейте мили, ГЕРБер*счета!Виждам, че като всяко живо същество, ак*те и то в големи количества. Но като гледам 200 поста и само 10-на IP-та и ми става ясно кои сте и за какво се борите...Дойдох да ви осветля: колкото и да се напъвате, на изборите в близките 50-100 години няма как да спечелите. Това, че се напъвате да пишете по сайтовете за новини не променя нищо и вие го знаете това.

262

Анонимен

преди 13 години

Лично за себе си ще кажа, че не скачах по площадите за да ме управлява 20 години по-късно копието на Тодор Живков. При това доста несполучлива имитация.

261

Анонимен

преди 13 години

Виждам че милиционерите на Цветанов отново са превзели форумите. Явно отново им е разпратено Окръжно. Жалко обаче, че не са им дали нови флашки и пак пействат старите си глупости.А уж мутрите си гласуваха 100 млн за подслушване.

260

Анонимен

преди 13 години

В едно интервю неотдавна Плевнелиев предвиди, че ще има компроматна война срещу него. Явно позна.

259

Анонимен

преди 13 години

Милиционерите отново си мобилизирали отрядите си от платени форумни писачи да остояват сриващия се рейтинг на Вожда. Ха-ха.

258

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, краят на лъжливото овчарче от Банкя се вижда.Скоро ще има всенародни празненства.

257

Анонимен

преди 13 години

За разлика от ББ и ЦЦ, Яне никога не е бил член на престъпната БКП/БСП, нито пък Алексей, въпреки че е бил милиционер като тях.

256

Анонимен

преди 13 години

Не ми харесва Мутро-неокомунизЪма и СидеризЪма.Да си ходят!!!

255

ЛЮБО

преди 13 години

АМИ ТО В УНИВЕРСИТЕТА ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ ВСИЧКИ СА ЧЕРВЕНИ И НЕ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ ЗАКЛЮЧЕНИЕТО Е ОТРИЦАТЕЛНО. ХУБАВО Е ДА СЕ ДАДЕ ЗА ЕКСПЕРТИЗА НА ДРУГА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ.

254

Анонимен

преди 13 години

Напоследък все по често срещам бивши гербери. Защо ли ?

253

за 294

преди 13 години

забравих доганяпишман комунисти - хората на доганябъдещи комунисти - хората на цар Киро

252

Анонимен

преди 13 години

Вече и социолозите не могат да прикриват провала ГЕРБ .

251

666

преди 13 години

Откъде минава трасето на магистралата сме го учили по география още 1985г.Къде бяха тогава мазните комунисти?И не са ли те хората определили това трасе?И друго-според тях май в България не трябва да се строят магистрали ли?Да си кажат най-накрая червените!Или просто изпуснаха кокала и комисионните за строежа и гледат да го забавят във времето.Но просто грешат че пак ще се докопат до властта!Колкото и да са смотани от ГЕРБ,просто нямат никаква алтернатива!

250

за 287

преди 13 години

червени комунисти - позитанцисини комунисти - лостов, матртин и пр.*** комунисти - тракториститенасионал комунисти - Воленбивши комунисти - ГЕРБ

249

Анонимен

преди 13 години

do 278 ti zavijda6 li nemoje samo dogan sergei maslarova i mnogo drygi da kradat

248

Анонимен

преди 13 години

Тъжно ми става,когато виждам,че има хора претендиращи за образованост, които продължават да вярват сляпо на глупостите които дрънка правешкия блюдоизец Бойко Борисов. Не може да бъдеш едновременно интелигентен човек и да слушаш врели-некипели, за това колко сме зависими от европейските си партньори по отношение на акцизите. Тази до болка позната ни васална реторика на българските политици през най-новата ни история, отново влиза в употреба, за жалост отново спололучливо. И всички са пригласяли акцизите та акцизите. Никакво пипане! А бе уважаеми госпожи и господа, на сте ли разбрали ,че акцизите са само една малка част от проблема с горивата. По-голямата част е свързана с необяснимо високата производствена цена на "Лукойл България", преди облагане с акциз и ДДС и която възлиза на 0,79 евра и е с 0,1-0,2 евра по-висока от много други държави. Не схващате ли ,че върви предизборно зареждане на партийните каси, а чрез тях и на личните сметки на партийните г аулайтери от управляващата върхушка.Ще видите,че около изборите цените на горивата ще се кротнат след като се свърши работата и отново ни хюързулнат за 4-5 години напред.. Много добре колегата "НЕгласуващ" ни припомни за сетен път кой всъщност е Бойко Борисов - поредният неокомунистически проект на ДС и Тодор Живковския клан на БКП, чиято единстена задача е да баламосва простолюдието с народняшки лафове тип "Тато", които както истински лапнишарани,българския масов данъкоплатец жадно пъглъща. Като резултат - най-бедната и най-нещастна нация в Европа!

247

за 282

преди 13 години

Всички са използвали ***, като трамплин. И аз бях ''член'' преди 24 години. ако не си - си оставаш да метеш цеха цял живот. Хич не ми е пукало за глупостите им , те бяха измислили държава с една партия..............да не съм им аргатин

246

Далавери.бг

преди 13 години

Голяма далавера е с тези инертни материали.... тук в Ямболско един червен престъпник разкопа цялото поречие на река Тунджа ..... е вече е милионер от тази работа и скоро ще влезе в политиката за да защитава нашите интереси ....... а природата кучетата я яли.....

245

Анонимен

преди 13 години

266 ти май живееш още по времето на Бай Тошо ???