248

вбесен

преди 13 години

Е по малоумно предложение от това редовните платци да плащат и несъбраните вземания на ВИК-тата не може да измисли този *** Семерджиев. Вменява се на всеки да плаща чужд дълг. Е кажете в коя правова държава има такова грубо погазване на законодателството. Невиновен да отговаря за чужда вина. Това е просто превишаване на права дадена на тази комисия. Този *** час по - скоро трябва да бъде освободен от този пост. Това са лобистки намерения. Къде е прокуратурата, аааааааааааа?

247

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ КОМИСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ".РАБОТАТА И Е ДА ЗАЩИТАВА ЯРОСТНО БЕЗХАБЕРИЕТО НА МОНОПОЛИСТИТЕ ДА СИ СЪБИРАТ ВЗЕМАНИЯТА И ДА ИМ ПОМАГАТ ДА СИ ДОКАРВАТ ТЛЪСТИ ПЕЧАЛБИ НА ГЪРБА НА ХАМАВИТЕ КОИТО СИ ПЛАЩАТ РЕДОВНО СМЕТКИТЕ.

246

Анонимен

преди 13 години

252Ето това е истината друже:) Защо ВиК не са предприели действия срещу неизрядните платци, защото те са от всички етноси:) Значи за тяхното безхаберие на изрядните платци им вдигат цената:) Защо се позволява на монополистите да калкулират в цената загубите си:) Ето това води до бездействите:) Вдигат цената на водата и не ги интересува платил, неплатил:) Клатят си краката:) Да си назначат юристи и в съда некоректните, като им спрат водоподаването естествено:)

245

Елена

преди 13 години

Да подитожим- направих подписката срещу наркоманското свърталище на съседната улица; раздадох подписката в махалата- имаме и къщи в района, и магазини, и блокове- и всички пищяха от наркоманските набези. Итог- след месец имаме по 8 подписа в блоковете, по 2- 3 в магазините и почти никакви от къщите... ИЗВИНЕТЕ- някой друг ли ни е виновен, че живеем тъй "добре"???

244

Анонимен

преди 13 години

Тази такса отдавна я искат, но сега мутрата премиер ще им я даде, като част от устрема на това правителство срещу корупцията.

243

pege

преди 13 години

***!!!!

242

е да

преди 13 години

Имам познат, който не е *** и наскоро ми се похвали, че не плащал вода от години и получил писмо, че дължи само за последните 3 години. Иначе му били опростили водата за 10 години назад. Ако това е истина ВИК трябва да ги съдят редовните платци.

241

ОПС

преди 13 години

Като не могат да си събират вземанията аз ли да им ги плащам. Все едно да кажа на някой клиент - ИЗвинявай ама цената ти я товаря с още десет процента щото предната седмица един не си плати.

240

KALT

преди 13 години

Решение идеално лесно за хора които не живеят по блокове. Вкарване на водата в от покрива в обща тръба която се влива в цистерна закопана в двора и се използва само за къпане, под налягане от ел. помпа която се включва само чрез отваряне на кранче, за пиене има минерална вода в магазина. И без това тия ви доставят помия с която може да си докара човек най непредвидени болести. Изрязване на тръбата на ВиК с ъглошлайф и слагане на тапа.

239

1111

преди 13 години

Геноцида над бъгарският народ, начало им, а краят му се невижда. Да плащаме водата на ***. до кога ще търпим да ни тъпчат в собственната ни държава не знам, но ми се струва, че няма да е дълго.

238

Грую

преди 13 години

Очаквам магазините да поискат такса вход - защото много пари дават за касови бележки на хората дошли само за един хляб.Също и бензиностанциите - за да могат да си плащат трафика към нап.

237

кл

преди 13 години

пак някой е крив на мижитурките дето чакат на готово друг да им свърши работата,вместо да плюете тук всички пред парламента

236

Nobody

преди 13 години

А кога ще започнем да плащаме такса свързаност на блока/къщата с улицата?

235

Вилко

преди 13 години

Че тя държавата им разрешава да го правят. Ние сме едни прости ***, които чакат на опашка да ги заколят. А би трябвало държавата да работи за нас. Но на нация от *** *** това им се пада. Лошото е че и аз съм от тях.

234

Анонимен

преди 13 години

"Към момента столичани дължат над 50 млн. лв. за вода."Не бе ***!! НЯКОИ *** столичани, а не всички столичани!

233

Анонимен

преди 13 години

лесното решение, макар и не много честно към останалите хора е - изобщо не си плащайте водата!

232

noname

преди 13 години

Така се е правело през 1945.Сега времената са други.????ти да не говориш на баба си,

231

ДЖАБА

преди 13 години

В ТАЗИ КРИЗА САМО МИСЛЯТ ДА НАТОВАРЯТ ХОРАТА С НОВИ ТАКСИ И ЦЕНИ

230

Шушляков

преди 13 години

Ввеждането на таксите може да се отговори със следните въпроси . Колко хора от страната са излезнали от страната емигрирали и не плащат ? Колко са тези които напуснаха родните места и се бутат по квартири в София За да търсят препитанието си ? Колко старци са измрели а младите имат собствено жилище с наследници ? Колко апартаменти и къщи са празни ?Колко са *** не плащаши вода а я ползват ?Колко са приятелите , паркниорите и храниците на правителствата които нямат акт 16 за имотите си и не плащат данъци вода и електричество ?

229

dit

преди 13 години

pak ste si draskame samo no i ste si plastame!