101

гурбетчия

преди 13 години

Жалки защитници на ***!Както се вижда жената иска да помогне на онези,които искат да бъдат хетеро ,а не кара *** насила да станат хетеро!Жалки и смешни ***,никой не ви кара насила да ставате хетеро,но поне не пречете на онези,които искат да се отърват от това зло!

100

някой

преди 13 години

До: Гай ЮлийОпитите на "психолози" и "лекари" да "излекуват" хомосексуалните хора имат също толкова успех колкото опитите да забременят мъж.

99

някой

преди 13 години

До: "Виж пост 72 - черно на бяло е записано, че 86% от педофилите са хомосексуалисти. "Е ти какво? Искаш да кажеш, че многобройните случаи на педофилия като този на Волфганг Приклопил и Йозеф Фрицл спадат към останалите 14% които са хетеросексуални ли? (изнасилвали са само момичета!!!)

98

Гай Юлий

преди 13 години

Психоложката никого на е карала на сила. Нека им се помага на такива, които искат да си оправят резбата.

97

МНЕНИЕ

преди 13 години

П*д*раса е спретнал п*д*раски номер на психоложката. След като обратните непрекъснато ни натрапват своята сексуалност, защо ако някои поиска психологическа помощ за да си преосмисли ориентацията да няма право да я получи. Не виждам какво лошо е направила психоложката. А да, сетих се - нарушава им правата! Тоя гей като е толкова умен да е убедил психоложката, че е супер да си гей и няма нужда от терапия. Ама не - СРСта ще ползва. Да му е...

96

Nobody

преди 13 години

Ако правя правилен прочит, то не тя го е "тикала", а той сам е поискал съдействие в тая посока. Може би трябваше да му каже: "Махни се моето момче, независимо от твоето желание ти ще си останеш гей, защото така искат ЛГБТ-тата!"....Англетата не случайно не се викат граждани, а поданици. Такова тъпо племе без шаман не може.

95

Свиреп

преди 13 години

Стига с това дуднене. Хомосексуализма е девиация /отклонение/ и точка !Никой не е тръгнал да гони педитата с камъни. Живеят си спокойно, плащат си данъците и ако не нарушават общоприетите норми на обществото , ВАЛИДНИ ЗА ВСИЧКИ, няма да имат проблеми.Да си държат личния живот в спалнята и да не го развяват на показ. Толкова ли е сложно ?!

94

Анонимен

преди 13 години

В случая има нещо, на което никой не обръща внимание - че равноправието не трябва да противоречи на естественото. Не може жената и мъжа да са напълно равноправни, както искат някои - те просто са естествено различни и искането е противоестествено. Не може и двойките *** да искат някакво равноправие с нормалните двойки мъж и жена. Просто едното е естествено, а другото е противоестествено.

93

Марк

преди 13 години

Твър противник съм на рекламата на хомосексуализма, каквато правят всички гей-организации вкл. и чрез гей-парадите!Същевременно трябва да се има впредвид, че това явление е старо колкото света и не трябва да се драматизира!Лошото е ,че разврата е един от признаците за разпадането на дадено общество. Древният Рим е много добра илюстрация на това как повсеместната корупция и *** разлагат държавата и тя загива!!!Това става и почва за поява на Християнството!Какво ли ще се появи сега?

92

Анонимен

преди 13 години

В момента в целия цивилизован свят върви мощна кампания за налагане на *** като нещо нормално и даже модерно. И вече се достигат такива граници, че да се ограничават правата и свободите на нормалните за сметка на ***. Най-активни в подобни про-*** кампании са организации като "Отворено общество", "Хелзинкски комитети" и други подобни чифутщини...

91

Анонимен

преди 13 години

Защо трябва да се лъже, че хомосексуалността не е болест? Това е като нарко зависимостта. Всеки има право на избор, дали да бъде болен от нея и ако желае да се излекува! Така че евала на психоложката и дано методите и да са успешни!

90

Анонимен

преди 13 години

Лекарите, които лекуват *** си го казват доста ясно. Лечението може да е успешно, ако пациента желае да се излекува, иначе не става. Тази психоложка точно това е и правила. Идва при нея пациент и иска да бъде излекуван. Щом иска може и да стане нормален. При *** важи същото както и при лудите. Лудите не осъзнават, че са луди и казват, че са нормални, *** също.

89

запознат

преди 13 години

71, в природата действително има гей секс, но чист хомосексуализъм няма! В природата всеки мъжки се размножава! Освен това, в природата има и канибализъм и инфантофагия(родители да изяждат малките си), така ли да правим и хората?

88

Анонимен

преди 13 години

Всеки може да има каквато сексуална ориентация иска, но не и да създава такъв модел за подражание на децата...безумно е да се разреши осиновяването на деца от хомосексуалисти! Хетеросексуалните двойки имат деца! Когато избираш да си хомо, носиш всички последствия от това, включително и да нямаш деца. Не може да искаш да отгледаш дете в изродена среда и да му създадеш такъв модел на семейство и да претендираш, че е нормален! Купувайте си хамстери!!!

87

Анонимен

преди 13 години

Хората не се раждат ***. После някой им "помага" да обърнат резбата.

86

Марк

преди 13 години

90 е отговор на 86

85

Анонимен

преди 13 години

Добре, де, само не разбрах каква и е вината. В крайнасметка "пациентът" сам я е помолил за такова лечение. Тя не е хванала първия срешнат гей и не епочнала да сиправи опити с него. Откъде да знае, че това е номер. Тя отговаря на желанието на пациента.

84

Марк

преди 13 години

Вие също сте рожба на хетосексуална двойка, нали?По отношение на психоложката.Въпросът е принципен и е много интересно как ще подходи съдът.Ако застане на нейна страна то това ще означава, че приема хомосексуализма за отклонение от нормата /каквото всъщност е/!Ако решението на съда е срещу нея това ще означава, че приема хомосексуализма за нещо нормално /каквото е становището на гей-организациите/!

83

..::whAZZzup::..

преди 13 години

На Балъков майка му и баща му сигурно са останали много горди от сина си, когато снимката на сина им със забит пръст в *** обиколи света...

82

ХХХ - Олдъм

преди 13 години

1000 години кръвосмешение на тоя остров и резултатът е - *** до ***!