31

Д1

преди 13 години

Сред комунистете ли е 1 ?

30

Патриот

преди 13 години

Бойко е комунист Номер 1, всъщност. Или не помниш, че беше член на БКП, после на БСП, след това на НДСВ, докато не намери партия, на която той да е лидер.

29

Анонимен

преди 13 години

Пич, планът не се казва РАНА. Я вземи го прочети и по-специално разработчиците му - РАН и ЪТ (фамилни имена). А и целта на плана не беше унищожаване на населението в България, а унищожаване на икономиката й.

28

Анонимен

преди 13 години

патриота, Бойко каза че в бг има 2 милиона ***.... ясно ми е щом казваш "съм" от кои си :)

27

Т

преди 13 години

Е чак пък по-велик. *** те мъчи се момчето.

26

ха

преди 13 години

БОЙКО Е НОМЕР 1.....комунисти

25

3

преди 13 години

А на тебе плащат ли ти да ги плюеш бе? Да ти дам поне банковата сметка да я дадеш където трябва. Все друг ви е крив на вас. И съм на мнението, че ББ трябва да прави реформи изобщо без да се допитва до когото и да е. И е прекалено мек. За такива като лекари, бан-аджии- първо да си заслужат парите и тогава да мрънкат. Аз като работя в частна фирма пред кого да протестирам? Кажи ми! Демократичния член на БКП...

24

Стамат

преди 13 години

Снимката е много интересна. Продукт на някакъв социален експеримет можеби! Бъдещия живот на Марс, или нещо такова. Само станишев и тиквата липсват. Майката и бащата на инопланетяните. ***'ни......Бе'гай.......Па'зисе...

23

ddt

преди 13 години

толкова нерешително и неправещо правителство,май не сме имали досега.Нищо не могат да свършат....

22

ликтор

преди 13 години

Не сравнявай Левски и Ботев с Б.Б. ,освен ако не се шегуваш ,разбира се !!!Те са исторически несъизмерими с човека ,прочел само и единствено романа "Винету"!!!

21

Леле

преди 13 години

Според мен тежък махмурлук го е ударил Тотю:) Ми то да се върне от 2000г и да направи разбор на вдиганията и свалянията на вноските:) Бюджета е за календарна година и щом вдига вноските с 1,8%, си е вдигане:) Какво се куми толкова:)

20

молба

преди 13 години

Моля не трийте пост 19 нека хората видят,това е гласът на народа.

19

Патриот

преди 13 години

И ние се опитваме да го спасим от "тежкия хомот", ама той хленчи, че сме били "лош матриал". А Ботев и Левски не ги намесвай, мекотело гадно ...

18

пиянде

преди 13 години

Всички са прави по своему. Дано не духаме бахура пак, но кой ли знае? Сложна държава си е нашата.

17

ох

преди 13 години

Ти ли бе провокатор ти си една гербаджийска змия която се преставя тука неглиже видите ли то просто няма други не,че тез са супер *** кой друг.Чиба от тука платен драскач.

16

Анонимен

преди 13 години

Не са компютри, а компоти, и не са ги изнасяли, а са ни ги върнали.Интересно утре каква постановка ще разиграят. Е....ти сапунката е това управление.К......ки номера днес така утре иначе.

15

гербер

преди 13 години

Кво искате бе чалгаджии?ГЕРБ и Бойко се опитват да ви спасят,а вие само хленчите.Бойко и ГЕРБ са най-доброто ставало в БГ.Бойко е по-велик и от Левски и от Ботев взети заедно.Давай Бойко с тебе е цяла България докрай.

14

СБ И МВФ

преди 13 години

ПЛАНЪТ РАНА В ДЕИСТВИЕ СЛОЦИАЛНО СЛАБИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СЕ ДЪРЖЪТ НА ХЛЯБ И ВОДА ДОКАТО ИЗМРАТ ЗАМРАЗЯВАТ СЕ ПЕНСИИТЕ ЗА ДА МОЖЕ И ИНФЛАЦИЯТА ДА ЗАСИЛИ ПРОЦЕСА

13

3

преди 13 години

*** повърни бе и ш'ти мине. Не съм толкова за герб, колкото не виждам други алтернативи. За това по-добре те!

12

ПАК ЛЪЖИ

преди 13 години

РЕАЛНАТА БЕЗРАБОТИЦА Е 20 %