500

Баф мааа му

преди 13 години

Дилмаанооо,дилбеероооо......Е нема такава оливация като тук .....Дилманчето хал хабер си няма,че може да доведе до конфликт,недай Боже до война новият спор между България и Вардарска за нейната национална принадлежност.....Предлагам,Дилманка да направи конференция и да реши международния спор! :)))

499

mdam

преди 13 години

Тези македонци много изнагляха !Няма да се учудя утре ако кажат нещо за Македония на три морета.И лошото е че ние им го позволяваме безнаказано :(

498

9875

преди 13 години

Има едно село Габрово някъде до Благоевград, предполагам за там пишат макетата!

497

стан

преди 13 години

ЛУНО, ЛУНО,......ЗЕМЯ МАКЕДОНСКА!!

496

Кайзер Созе

преди 13 години

...винаги когато се замисля, че няма по-*** и *** народ от нас българите, се сещам, че съществуват македонците...тези люде постоянно показват, че ние имаме още път докато наистина стигнем дъното :))

495

Анонимен

преди 13 години

Скопие се намира във Вардарска България...

494

бг

преди 13 години

Защо изобщо им обръщаме внимание? 600 коментара за поредната простотия на македонците! Нека си пишат!

493

Lyubo

преди 13 години

На тези мога да им простя глупостите само ако имат някакво психическо заболяване. Като гледа какви ги пишат май това място трябва да се загради и там всеки ще може да е Наполеон, Цезар, Дилма Русев и т.н.

492

ANI

преди 13 години

ИМА СЕЛО ГАБРОВО НА НЯКОЛКО КИЛОМЕТРА ОТ БЛАГОЕВГРАД !ОТ ТАМ Е МОЕТО СЪКРОВИЩЕ , МОЖЕ ТОВА ДА ИМАТ В ПРЕДВИТ ,ТАМ Е ГРАНИЦАТА КОЯТО ИМАМЕ С МАКЕДОНИЯ, НА СВЕКЪРВА МИ ПЪРВИТЕ БРАТОВЧЕДИ СА ТАМ ,ГОВОРЯТ СИ ПРЕЗ БРАЗДАТА ВИКАТ !!!А иначе луно ,луно земьо Македонска !!!

491

bob

преди 13 години

Айде да ги изринеме тия наши ''братя'' бе, пуууууу!

490

анонимен

преди 13 години

Абе макетата що не вземат да си направят един атлас на земното кълбо и да му се наслаждават, че всичко що го виждаме произхожда от тях .

489

Анонимен

преди 13 години

Абе ще искате вие в Габрово, когато Скопие стане провинция на Велика Албания, но да знаете, че до Габрово се ходи с български паспорт, "братя"!

488

Анонимен

преди 13 години

Спокойно,макетата като ги завземат Албанците сами на чист български ще ни се молят да си приберем.И тогава от тях по-големи българи няма да има.

487

фен на македония

преди 13 години

Винаги съм смятал ,че малко пресоляваме нещата по отношение на Македония. Но с такива изцепки те явно се излагат и показват на света , че нямат никакво самочувствие като нация.Стават смешни и жалки.

486

Бубу

преди 13 години

Забравиха ,че първата държава която ги призна като самостоятелна РЕПУБЛИКА преди няколкоо години е именно БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!! За това не ги обичам

485

12

преди 13 години

Ехеее :))) - тези винаги ме развеселяват :)))

484

Бубу

преди 13 години

Ако ти кажа , че според македонската история , самата държава датира от 359-336 г. пр. Хр. ще умреш от смях ужас , тогава са били съществували само Римксата империя и Македонската Империя , след това се основала и османската , видни македонци са Георги (Гоце) Делчев , Кирил и Методий , Христо Ботев и прочие , ако четете малко Македонската история ще умрете от смях, по милост са били дали нашата земя за да има БЪЛГАРИЯ хахахахахаха

483

bobby

преди 13 години

ma w makedonskata wikipedia pishe "Таткото на Дилма, Петар Стефанов Русев, е роден во Габрово, Бугариа." Iavno vestnikyt neshto ne e w chas

482

bau

преди 13 години

Боже, Боже, колко български войници са изпогинали, колко национални катастрофи сме преживели, заради това пусто национално обединение, заради тая пуста Македония....и за какво? Сега ни имат за най-голям враг. Кой и защо проми мозъците на тези бедни хора, кой се погрижи един западен учебник по история да не достигне до тяхно училище, това е трагедия! А че Македония е най-тъжната страница в българската история, става все по-вярно. На мен поне ми става по-тъжно...Да са живи и здрави, ни ги мразете.

481

sion

преди 13 години

Просто така наречените македонците са комплексирана нация Но1 в света..Нямат история , държава не са имали и сега им е нужна легитимация някаква..Остава да си я откраднат..Но гърците се усетиха и ги шамарят всеки ден , където им паднат.Чудя се само защо ние продължаваме да си траем..Не ме е еня за Дилма - тя си е бразилка , ама да твърдиш че Габрово е в пиринска Македония е вече прекалено..То е ясно че след 10г няма да има спорове и камънаците ще са част от Албания, така че ще го преживеем:)