98

Анонимен

преди 13 години

бил съм в казармата наборен войник(без 1 стотинка заплащане) и то в тежко поделение на вътрешни войски, така ,че издържах ,колкото е необходимо. Ти в този режим, в който аз съм бил и 1 седмица няма да изтраеш! Днес армията няма нищо общо, с това, което беше в наборните поделения!

97

ИРНА

преди 13 години

А ТОВА СИ ЧИСТО ЧОВЕШКА ЗАВИСТ ЗА ТОЯ ИМА ЗА МЕНЕ НЕМА СТИГА СТЕ ГЛЕДАЛИ В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ

96

Анонимен

преди 13 години

Вижте само на какво слагат минуси и си извадете извод за каква пропаганда става дума. Тракайте минуси : пратете си вашите собствени деца да убиват. не чуждите да правите на инвалиди патриоти !

95

Анонимен

преди 13 години

Ти явно си много тъпо *** от най долните.

94

Аз

преди 13 години

"Който не храни своя армия, храни чужда."Ние храним и своя, и чужда. Интересно ми е, ако (не дай Боже) бъдем нападнати, колко време ще удържи фронта българската армия? - 1 ден? Едва ли. На практика нямаме армия от доста време насам.

93

петко

преди 13 години

Горди сме, а ? Че и баба ми ги знае тия работи, лигльо. Въпросът не е дали знаеш, че доматът е зеленчук, а дали знаеш как да го ядеш. И не е достатъчно да се ровиш по сайтове и по уикипедии, трябва и малко акъл. А именно това е проблема на тая нация - че всеки с някакво знание се мисли за голяма работа, ама мисли с *** си.

92

Анонимен

преди 13 години

а стипендии за децата на загиналите миньори, металурзи, фабрични работници. не те ли е сррам бе тъпляк.От Другите професии като починат хора на работа-за техните семейства нищо-1 стотинка помощ няма. а и да не говорим, че когато имаше наборна казарма-при загинал в мирно време наборен войник държавата плащаше 60 лева! 60 леВА. И бил съм наборен войник, без заплащане!!!-и днешните условия в армията са като курорт, в сравнение с положението до 1999г

91

Анонимен

преди 13 години

"абе кво се плюнчите бе! Може ли да сме в нато и да купуваме оръжие от руснаците. баси *** ***!"Да, когато един F22 струва 350 млн. $ и след това всеки час полет струва 44 000 $, а СУ 47 струва 49 млн. $, при цена от 5 900 $ за час полет. Ако любезните братя хамериканци си преразгледат цените, тогава ще се замисля дали България като е в НАТО е разумно да си купува оръжия от Русия. Или Бойко щедро ще извади пари от джоба си да плати, както правеше другите пъти? :)

90

Nobody

преди 13 години

Войска 37 хиляди, оръжие в 370 хиляди....

89

асак

преди 13 години

след като е толкова хубаво при нас ела да те видя колко време ще издържиш

88

ИРНА

преди 13 години

ПРОСТОТИЯТА ПО ХОРАТА ХОДИ АКО БЕШЕ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАН НЕ БИ ПРОКЛИНЯЛ

87

Peace

преди 13 години

Тракането на желязо не ме възхищава. Нито литературно, нито исторически. Искаме мир, образование и култура ! PEACE

86

НАТО

преди 13 години

Ако искаш мога да ти говоря за матрици,детерминанти,интеграли...а също и за екзистенциализма и неговия основоположник Киркегор роден 1813г в Дания....Е мисля че позна ДА точно на 16 години съм пич!!!

85

Анонимен

преди 13 години

до 83-при мобилизация нямаш избор. То много ти е лесно да се криеш,, а друг да се бие на фронта. При нападение-всички отивате да се биете- и мъже и жени-виж как е в израел, 21 век сме все пак!Третата балканска война е вероятна ,за съжаление. дано този път да сме на правилната страна!

84

asak

преди 13 години

ей, скапаняко ела да се сменим за няколко дни и тогава друга песен ще запееш. Нямало пари за университетите -глупост, затова ли тогава даскалите са по на 60-70г., правете реформи *** такива а не плюйте по собствените си синове, а стипендиите са за деца на наши загинали колеги - ***

83

петко

преди 13 години

Катастрофи на руски Су-30 е имало само две. Останалото са индийски и китайски ***, дето са падали. Виж колко катастрофи има Грипена, дето се натискаме да го купуваме, и тогава си отваряй устата.

82

Анонимен

преди 13 години

до 81 -може-Гърците купуват нови руски танкове за 1 милиард долара! Значи можело и руско оръжи да се купува!

81

Анонимен

преди 13 години

Дайте си собствените деца на армията и да ви ги върнат в сандък за чест и слава.

80

Анонимен

преди 13 години

до 73-при война няма да имаме избор, а гърците и турците се въоръжават. в един форум посещаван от гърци се пишеше, че те очакват до 20 години трета балканска война-дано да грешат. Погледни какво става в македония. а при мобилизация-всимки го отнасяме! И е факт, че оръжието ни е недостатъчно. Всички искаме мир, но не са добри нещата на балканите

79

Анонимен

преди 13 години

абе кво се плюнчите бе! Може ли да сме в нато и да купуваме оръжие от руснаците. баси *** ***!