12

Хм ...

преди 13 години

А Профон ? Да не би да са по стока ? Ходят, просят пари, заплашват и в крайна сметка трупат безумни печалби.

11

Радиото

преди 13 години

А не. Хайде стига. Аз за този Васил Гюров не бях чувал през живота си, докато не ме подгониха да плащам за да има той хонорар. Ама аз не съм го излъчвал, не иском и да го излъчвам !!! Отговора е - `Няма значение, трябва да му платиш` ?!?!Да, не излъчвам българска музика. Не струва. Едни кахърни песни, няма живец, няма хит в тях. Но те ходят и просят. Били велики и искали от една песен - милионери да станат. Ай сиктир бе !

10

Анонимен

преди 13 години

днес бегейовете толова си могат

9

MURDOC

преди 13 години

Днес бг ако ще пишете статия поне се опитайте да разберете защо дадено нещо се случва и да го поясните на читателя в случая да бяхте поне преписали съответния закон и неговите промени станали в ущърб на изпълнителите.

8

:)

преди 13 години

Те мюзикаутор убиха всичката музика в България, сега не знам за какво се обаждат... Но те музикантите да си се бунтуват сега срещу законите, щом така предпочитат...

7

до 6

преди 13 години

Не, не мисля. Пример - румънски групи - Акцент, Озон и др. Намерили са стабилни продуценти и се продават в цял свят. Сърби спечелиха Евровизия. Едва ли са големи певци, но явно работят упорито. Освен това познавам доста от маниера на работа на тези "звезди". С минимум усилия търсят максимум паричен ефект. И мен ме е яд, че не можем да се класираме напред в Евровизия, но какъв вой се надига от самата българска гилдия срещу българския участник, това помниш ли го?

6

Анонимен

преди 13 години

2, има доста качествени БГ групи, които биха били известни, ако се бяха родили в САЩ. Има и известни групи от САЩ, които не биха правили впечатление на никой, ако се бяха събрали във Враца, примерно... Нали не мислиш, че само в САЩ, Англия и Германия се раждат талантливи музиканти ?

5

Анонимен

преди 13 години

днешна, точка, бегейска тъпотия

4

Анонимен

преди 13 години

Владей, за да разделяш. Защо трябва да е просто, след като може да е сложно!

3

Анонимен

преди 13 години

Типична статия в стил "ДНЕС.БГ". Някъде е станало нещо, ама какво точно - не се знае. Новият текст на закона бил ущърбявал някого. Защо? Кои точки от текста? Тоя бухал на снимката като е участвал в работна група и е давал предложения, да вземе да назове някое? Нищо конкретно не успях да прочета, само разтягане на локуми.

2

Анонимен

преди 13 години

Какви ревльовци са тези! Известни са единствено у нас, затова не ги пускат по радиостанциите! Като им предложат от политически партии - не отказват. Участват в *** шоута, повече там - отколкото в концерти, откъдето основно трябва да се издържат. Повечето пеят срещу комунизма, ама, ако може да стоят на държавното виме - ОК, няма проблем. Независимо в коя точка на света кажеш Мик Джагър - всеки го знае, а кой наш певец, не говоря за оперните, може да се похвали, че го знаят в поне в Сърбия.

1

Анонимен

преди 13 години

Поздрав за Васил Гюров с неговата песен:Пеем не за хонорари, а защото сме звездни мърди