45

marto

преди 13 години

mnogo e interesno, sled kato za 20 godini zdravnata sistema ne beshe reformirana ot nikoi,a edinstveno iztochvana,ot bsp, sds i dps.Kak sega izvednuzh ochakvate neshto da se promeni?VIE STE MAZOHISTIKOGATO CHOVEK SVIKNE REDOVNO DA GO OPRAVIAT OTZADI AKO DOIDE NIAKOIKOITO NIAMA ZHELANIE DA GO OPRAVIAI PONEZHE E SVIKNAL I SE OPLAKVA

44

доктор Хаус

преди 13 години

ами като сме народ от ***'и, гинеколог ще ни е министър на здравето. поредният доктор, който ще се орезили с политика. прав е Адемов - здравеопазването е политика, а медицината наука. Хасан поне не претендира да разбира от наука и затова толкова години си кюта в политиката. ББ с този си ход се опитва да спре лекарските протести, ама пожарът в болниците не може да го угаси дори пожарникар-премиер

43

Петков

преди 13 години

"Не ща летящ старт като на Борисова!"Летящ старт най-вероятно няма да получих, но внезапен финал като нейния - със сигурност!

42

надежда

преди 13 години

Поздравление за Новия министър и пожелание за много и реални постижения в областта на здравеопазването ни.

41

анонимен

преди 13 години

Да видим кога и на този ще изгърми бушонал Аз немога да разбера това пъто правителство което е в момента защо не вземе да си тръгне. Абе не виждатели, че не ставате за нищопрости полицай такива.Крайно време е да има ИЗБОРИИИИИИИИИИИИИИИ

40

До анонимен 10

преди 13 години

Може и да си прав.И аз това виждам - големи мераклии, всичките с "желание да се подобри българското здравеопазване" иииии после се оказват точно балъци дето не знаят къде им е мястото.Много на сериозно се взимат тия ,лошото е,че всичко е за наша сметка.

39

Виолина

преди 13 години

Да ни е честито!.... Да даде Бог най- после здрав здравен министър!Успехи и благопожелания за младия , можещ и знаещ лекар. АМИН!

38

яя

преди 13 години

кво ли ни чака с поредните тапири в това правителство!

37

катапултиращото крес

преди 13 години

Как се чувствате, д-р Константинов, в катапултиращото кресло на министъра на здравеопазването?

36

ss

преди 13 години

и тоя е тъмен балкански субект!като о-нанев!загряхте ли???

35

NM

преди 13 години

Е как да не жертвен агнец, като си точно такъв. С твоето назначение ББ удължи мъничко мандата си.

34

uha

преди 13 години

предлагам псевдоним-Киряк Стефчов,след баба Кукумицина и заспалия Нани

33

uha

преди 13 години

важното е да начеши егото си.Поредния Юда от БЛС

32

Хасан

преди 13 години

България губи ценно време с това некадърно правителство,за година и половина няма грам напредък,вървим само назад.Единственото решение на проблема е:ИЗБОРИ,ИЗБОРИ,нови ИЗБОРИ.

31

Анонимен

преди 13 години

Чудя се поредното бушонче дали ще изкара и до Нова година - май трябва да се смени цялото табло, а не само отделни бушончета.

30

Анонимен

преди 13 години

Пред министерството на здравеопазването се струпала опашка. Случаен минувач пита хората на опашката: - Тази опашка за направления ли е? - Не за министри на здравеопазването! - Ама не е ли много голяма? - А-а-а-а, тя бързо върви!

29

поредната еднодневка

преди 13 години

Назначиха поредната еднодневка!

28

Червената помия

преди 13 години

Интересно, колко ли са му платили, за да прекрати отвътре недоволството на лекарите?до вчера е бил заместник-председател на лекарския съюз, и от веднъж от опозиция-министър.Случайни неща в политиката няма!

27

Анонимен

преди 13 години

Поредното кариеристче, Премиераско приятелче, което от само себе си се разбира и некадърно също.

26

Алекс

преди 13 години

Това, че се сменят през три месеца министри, не е за "признаване", ами е за подаване на оставки, кой откъде е и нови избори. Прави се, защото господина ББ се има за краля-слънце и чак след като го избраха, се сети, че не може сам да е на всички министерски постове, а ще трябва живи хора да се назначават там. И взе да ги събира по бензиностанции и селски панаири. Въпросът е, колко министри ще се сменят, преди да закрием държавата.