41

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ ПРАЗНИ КРАТУНИ УМИРАТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ГИ ПОДСЛУШВАТ, ЗАЩОТО РАБОТАТА ИМ НЕ Е МНОГО ЧИСТА, ДАЖЕ МИРИШЕ МНОГО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!

40

Анонимен

преди 11 години

Цветанов, срам нямаш ли? Ти си отговорен за грубото нарушаване на закона. Пък и по закон ти отговаряш за СРС. При това положение разумният изход и новият морал изискват да се махнеш от очите на хората. /А урокът за краставицата го знаем/.

39

Анонимен

преди 11 години

Как сте днем със кръвното налягане, г-н Борисов?

38

Гост

преди 11 години

Много си ***. Никой интелигентен човек не би си избрал мутра и ченге да го управляват. Ако Борисов случайно се добере до втори мандат, гарантирам, че ще го очистят. На толкова хора скапа бизнеса тоя *** нещастен, че няма как да му простят. ВЪН МУТРИТЕ ГНУСНИ!!!

37

Диляна Маркосян

преди 11 години

Същият отговор получих от ДАНС, че тази агенция не е плод и зеленчук, когато се обадих да проверя, кога ще получа отгвор на писмо в, което жаля поведението на полицаи. Е, тогава за, какво говорим?ДАНС, МВР заедно с Цветанов са вършили, каквото си искат! Не понасям БСП, СДС и всички до сега били във властта, защото показаха, че нямат волята за подобро на избирателите им, но признавам, че сега може и от гледна точка предизборно за свои дивиденти да говорят така - но са прави! ЦВЕТАНОВ ВЪН!

36

до 38

преди 11 години

Какво разрешение щом техниката е в ръцете на друг индивид. Като, че ли живеете на Марс с тези разсъждения.

35

КИКО

преди 11 години

МНОГО ЯСНО КОЙ - АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! ТОВА Е 100% НАГЛАСЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ - САМО ТЕ СА ВНЕДРИЛИ ТАМ ХОРА, КОИТО ДА КОМПРОМЕНТИРАТ СЛУЖБАТА!МРЪСНИ И ДОЛНИ ГАДОВЕ СА БИЛИ, СА И ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВА!

34

Тялото

преди 11 години

Хора, мислете!Тука въпроса не е кой какво има да крие. Незаконното подслушване не е борба с престъпността, не е за пред съда.Слушали са защото са имали изгода; за личните си политически и престъпни изгоди.

33

гост

преди 11 години

Не се ли сещате кой е управлявал службата? Не е ли същия които я оправляваше и по времето на Сергейко? Не е ли възможно да са направили поредния компромат *** както само те го умеят? Помислете малко колко скалъпени компромата за последните 20 години се нагледахме да излизат в удобно време.

32

Анонимен

преди 11 години

Питам и отговор не чакам . Какво трябва да се случи, че Цв.Цв. да си подаде оставката( да поеме лична или морална отговорност), в случая да се оттегли от политиката т.к не заема държавен пост? Мога да предположа - или ББ да го подкани(подсети)-по-малко вероятното, или като загубят изборите - сигурното.

31

Йосиф Висарионович

преди 11 години

Червени ***, поне днес не грухтете самодоволно , а се извинетеАтентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в СофияМестоположениецърква Света Неделя, СофияДата16 април 1925 г.15:20 ч.Целцар Борис IIIОръжиебомбаСмъртни случаи213Ранени500ИзвършителБКПАтентатори6

30

Анонимен

преди 11 години

мвр трябвало да има всички правомощия?! То ги има и от тези подслушвания 3% са успешни. Останалите 97% какво ги правим? Освен че ги плащаме ние данъкоплатците. Ние им плащаме заплатите, бензина, храната, охолния живот, 6те апартамента и за благодарност крадат от нас.

29

1_българин

преди 11 години

Бившите комунистически ченгета пак изпълзяха.Що ми се струва ,че колкото повече неща вадят толкова се вдига рейтинга на ГЕРБ. Например - плащат на агитката да хвърля камъни - оставка - рейтинга хвърчи. Подслушването - народа казва - " Ще ги подслушват мръсните комунисти , ами как" - рейтинга пак ще върви нагоре.

28

до 27

преди 11 години

А от кого ще са получили разрешение ако не от Цветанов? От Папата ли?

27

Ганчо

преди 11 години

ГЕРБерастко централно бюро за пропаганда е в пълно действие... Цветан Генчев ни лук ял, ни лук мирисал... но защо вони така много на лук?

26

Анонимен

преди 11 години

Вероятно материала от слушането щеше малко по малко да бъде официално издаден на флашки :)

25

viktor

преди 11 години

В МВР и държавната администрация е бъкано с червени къртици.Те сега са активирани чрез водещите си офицери от ДС,по изборите, да работят за ГЕЯ.След 12 май Бойко да се заеме с тях.....чистка до дупка.

24

1111

преди 11 години

Цветанов стига вече си ни досаждал.Излагаш се бе човек-вече 4 години как се излагаш в очите на сериозните хора.Няма място в политиката за *** като тебе.То не бяха гафове,то не бяха провали,излагаш ни и през света,че пращаме *** като тебе да ни представляват по света,излагаш държавата и нас като граждани на тази държава.Ти ли *** си най кадърния човек в тая държава -*** с мания за величие.

23

Жоро

преди 11 години

Как може да поканят 4 ченгета от ДС в едно студио и да им искат обективно мнение. Трима от тях освен това са заемали и различни държавни и партийни постове при управлението на БСП. Що за обективна журналистика е това бе, да му се не види!!!Потресен съм!!Мръсни долни наглеци!!! Излизат и говорят все едно не помним за тях какви неща се казаха и какви оставки се подаваха...

22

човек

преди 11 години

До полицайСтанишко незнам дали е пъшкал, но за Бойко Методиев и Цветан Генчев съм повече от сигурен.Чудя се само и ти ли си бил с тях и какво са ти направили?