20

Анонимен

преди 11 години

Къде е Бате... ???Ще ревна..... Не си утивай батееее

19

Анонимен

преди 11 години

Боко е потърсил убежище в американското посолство?!!!

18

Иван

преди 11 години

Хахаха - разбра се че протестите са платени.Борисов подаде оставка и протестиращите не могат да кажат какво искат и защо са на улицата.Ако на изборите спечели ГЕРБ и протестите се възобновят - означава само едно - плащането продължава.Един подсъдимпо мега дело през януари каза на журналистите: след 6 месеца съм на свобода! Нещо да ви говори това ?

17

Анонимен

преди 11 години

човека играе мач ,к,во се е разтропал тъпия мат,рел

16

някой

преди 11 години

Ясно е, че няма как да премахнем партиите, освен ако не искаме да градим Джамахирия. Обаче поне може да искат оставките на ръководствата на всички парламентарно представени партии, за да се гарантира, че в бъдещото управление няма да попаднат старите муцуни, които са доказали се крадци. Извинявайте, но пред перспективата пак да ме управляват Станишев или Костов направо настръхвам от ужас!

15

pathfinder

преди 11 години

Rabotil sam v korumpiranoto BNB, tam sasto lihvite se opredeliat ot kartel. Ot ECB n 0.75%, na pazara na 10% zaemi. Cenite sa kartelni i v telekomunikaciite, a regulatorite otnovo podkupeni. Nali Telekom Avstria razdavashe na vsi4ki podkupi i v avstria.

14

Анонимен

преди 11 години

Борисов бяга от отговорност, за да не се налага да влиза в битка с енергийната мафия. сега не може да уволни Дитър каратиста .Ако има слюбжено (а не експертно) правителство никой не може да отнеме лицензи, да намалява такси или да променя правилата на играта

13

Аз

преди 11 години

Милиционер - човек без достойнство, чест и отговорност!

12

Анонимен

преди 11 години

На нас ТИКВИ в парламента не ни трябват.

11

пенсионер

преди 11 години

Допълнение към анонимен: Отново премиерът-слънце "уважи" народа с отсъствието си от парламента, а герберските чучела одобрих и това му действие. Вслушвал се в народа - каква демагогия. Писна ми.

10

Костов

преди 11 години

Всеки говори за ВНС...подлизурки. Видяха по тв, че няколко хора искат ВНС и хайде сега да им покажем, че и ние искаме това. А някой знае ли въобще какво представлява ВНС и какво може да се постигне с него и не на последно място как се процедира при свикване на такова събрание?!??! Костов го каза най-добре - преди 10-тина години лично неговата партия искаха свикване на такова събрание - тогава къде бяхте?!?С Царчето, което опропасти цялата страна, или с *** и ДПС?!?Айде малко хронология!

9

Жоро

преди 11 години

не се връзвайте на тезата за служебно правителство .тогава няма парламент и нито цеин на тока, газта или водата могат да се намаляват нито да се променя изборния кодекс да назначавт мажоритарин депутати и да се свиква ВНС. Трбва ни експертен кабинет - тогава ще има парламент. От вчера непрестанно ме трият..

8

Анонимен

преди 11 години

На никой ли не му прави впечатление, че първия който разбра за оставката на Борисов е американския посланник?Рано сутринта ББ отива в посолството за 20 минути, казва на работодателите си, че си подава оставката и излиза.На никой ли не му прави впечатление, че България е превзета отвътре от чуждо разузнаване и правителство?Това е факт, който ще спори и мучи може да го провери.Хизбула а, а че Буда докладва на ЦРУ редовно никой не му прави впечатление. Това как се нарича?

7

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

ПОЗНАЙТЕ КАКВО ГЛЕДАМЕ ПО CNN?Станишката говори пряко в 5-10 минути. ама се изтъпанчил и извадил голямата лопата и сипва ли сипва популиски клишета. Като латерна. Те го питат нещо, оня си пее неговото се едно има кой да омагьоса. То беше соцялни политики, то беше обикновените хора, то беше инвеститори и бизнес.. някакви розови картини се едно той е новия премиер и сипва с голямата лопатаПреди това кадри с некви протести като в Сирия или Египет само дето е БГ. Така ви представят и гледат белите

6

възмутен

преди 11 години

Поредно незачитане на институцията над него! До последно страхливец и изживяващ се като господар на държавата и хората в нея! Четири години не разбра, че е подчинен на парламента! Четири години нареждаше какво да гласуват и какво не! А ако питаш повечето от неговите избранници какво гласуват едва ли повече от 5 човека ще знаят това!

5

знае

преди 11 години

И за какво да е в залата като знае колко много празноприказки ще се се изговорят !!!Поне 180 от тези *** не знаят за какво са там !!!

4

optimist

преди 11 години

Днес в 12:00 пред парламента - да подкрепим премиера и правителството!

3

ядосан

преди 11 години

Абе какви дебати, какво пет лева???? Да се затрие вдън земя пожарникарската мутра и да се разпуска това котило от крадливи политически дерибеи!

2

Stilchev

преди 11 години

Всички в затвора без значение от коя престъпна организация са (бсп,герб,дпс,сдс,куневи,костовци и тн.)!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

из един път настана снощи .оставка ,оставка