36

9999

преди 13 години

Сегашния Министър на външните работи Младенов е племенник на министър Младенов при тато които от трибуната на митинга през 1989 година викаше танковете протиф народа си .Боко знаем вече че е татов човек. В момента всички партии се управляват от комунистите! Време е комунизма да падне и в Българияфренския депутат каза на народа си че не могат да ни вземат защото имаме проблеми с корупцията и организираната престъпност,а не с границите които са по добри от техните,ама нали сте промити мозъци не вярвате.Свалете всички партии защото са комунистически!Хората няма да си отворят централния компютър на руските ни агенти

35

Анонимен

преди 13 години

Предишното правителство за нищо не е виновно,нито за далаверите-нито за заменките-нито за кражбите-нито за спрените евро-пари-нито за краха им на изборите-

34

Mystery

преди 13 години

2 Години как не ви омръзна едно и също, БЕ! Плюя на всички Мрънкащи Гербери!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Пак други са им виновни.Жалки сте!Вече даже не е и смешно ...

32

Анонимен

преди 13 години

Гейберите са като проказа за тялото на България!

31

Анонимен

преди 13 години

Действали срещу "*** ***"? Даа. В Сливенско от ГЕРБ раздават предизборно картофи и брашно из *** махали. :)

30

GLEN

преди 13 години

Кой ми с... в гащите???

29

Василев

преди 13 години

Кога България ще се отласне от дъното?Когато синьо-червените разбойници бъдат натикани до стената и треперище от страх очакват справедливи присъди за нещастията причинени върху собственият народ и родина!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

28

L1

преди 13 години

Бях сигурен че ще каже нещо за предишното правителство на кив х*й вълната му пречи.20години всички крадяха но такова крадене както от шайката милиционери последните две години не съм виждал.Работете те няма да ви плащат и слушайте тиквата по новините да ви обясни колко магистрали е построил и колко работи и да не сте погледнали в хладилника че ще установите че е празен.Чао отивам в шенген...

27

,

преди 13 години

некой лъже

26

9999

преди 13 години

Цецко,няма да те пуснат в шенген заради корупцията на всички нива т.е.апартаменти,заради престъпността,мафията и руските агенти а не заради техническите проблеми!

25

БКП ! БКП ! БКП !

преди 13 години

Тия от ГЕРБ все повече ме връщат в "светлите години на социализЪма" !Излиза другарят "Х" и казва някаква уникална глупост, а тия започват да ръкопляскат и да викат ура !

24

Shark

преди 13 години

Хората там казват че не сме готови и че няма да стане преди есента, нашите тук едно си знаят, едно си баят. Това граничи с малоумие.

23

Нели

преди 13 години

Абе ние ща сме готови ама тебе вече нема да те има ....

22

Анонимен

преди 13 години

РЕДКОЛЕГИЯТА къде сте днес бре....?

21

ВОТ

преди 13 години

Безработицата е на MAX,облагат с данъци всичко и всички в тази държава и пак не могат да си съберат парите,заплатите са замразени от две години(даже намалени)цените поскъпват,контрабандата расте,хората масово емигрират,здравеопазването се срути,образованието го няма въобще.подслушват всичко и всеки,шуробаджинащината е навсякъде,ако си от ГЕРБ ще те уредим иначе не си човек,възвърна се култа към личността и партията,никой няма право да е различен,ВСИЧКО НИ Е НАРЕД,ПОНЕЖЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

20

Анонимен

преди 13 години

Докато си имаме за президент Гоце с работният му отряд Ал.Петров ,Яне и сие.името на страната ни няма да се изчисти .

19

.

преди 13 години

Ако това се случи наистина представям си *** (Гоцко, Главчо Трифонов и партизанския отряд) разплакани в парламента.

18

mimito

преди 13 години

А те дали са готови за нас ние сме много по образовани и умни в всяко отношение и те го знаят

17

ХАХА

преди 13 години

ИСТЕСТВИНО......НЕМА НАЧИН ДА НЕ Е ВИНОВЕН СТАНИШЕВ. ТОЙ БЯШ СЕ БЕШЕ ПРИТЕСНИЛ,ЧЕ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ИМОТИТЕ НА ЦЦ И ЗА СРС-ТАТА.РАЗГЕЛЕ.