24

Анонимен

преди 14 години

Бъркаш, единственият който ще го отнесе е Гоцето. Б.Б. беше нападнат в гръб и ... няма да го остави така. Човека помни като слон. Тия дето са присъствали на срещата, ще го отнесат като стой та гледай.

23

Анонимен

преди 14 години

Може да плюете Президента колкото си искате , но тои демонстрира много добър политически пилотаж бъдете обективни Дянков е ала-бала или поне така се държа днес ,освен това чрез финансовата политика която се води нищо добро не очаква страната

22

лопатко

преди 14 години

Стенограмите не са на МС, а на президентсвото. Ама като е "прозрачност", що не вземе да публикува стенограма от преди 4 години, когато Станишев, Доган и Симеон договаряха тройната коалиция. Мисля, че ще е доста по-прозрачно. Ако беше публикувал и други стенограми, да кажеш че е прозрачност. Сега е просто номер. Дори останах учуден колко културно се е държал Дянков.

21

Обективен

преди 14 години

Милият Цветанов ще отнесе още една "левачка" ако се опитва да спасява *** Д*нков. Цветанов, мили мой, знам, че ти беше трудно в НСА и не ти дадоха много. Постарай се да не го показваш.....ГЕРБ, запишете се на училище !Не разбрахте ли, че по *** не се ходи на червения площад или килим.Аман от политически аматьори...

20

анонимен

преди 14 години

Първанов,не търси под вола теле.От там да излезе най много нещо,което няма да ти хареса.

19

onzi

преди 14 години

до titiiit:Това важи и за г-н Президента! Нали?

18

леле леле

преди 14 години

"Хайде да не сравняваме глупендерите от ЦРУ (тоотални издънки със силови методи) срещу руската академична политическа школа. ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDНе че американците са цвете, ама я ми припомни за някой (един поне) ДИПЛОМАТИЧЕСКИ успех на Русия в историята. Имам превид такъв, дето не са ползвали военна сила?

17

Гъбарко

преди 14 години

Стенограмите на МС са прозрачност, тази която показва колко е нещастен малката Пица е провокация. Да си ходи в Америка ловешкия ***.

16

CECO stegni se be

преди 14 години

Otishyl psihopat pri president.Psihopat nasna4en za kasier, pri President izbran v direktno glasuvane.Psihopat koito pase amerikanski patki pri prezident koito e rasnal krai krepostta na KRAKARA PERNISHKI.Towa Cecko nezabravai i oste nesto ako si rekyl "Аз вече ще се замисля, когато трябва да отида при президента. " idi vednaga v studioto i se samooprovergai-zastoto ajko te izvika Prezidentyt treba da si izmies dve nesta i to mnogo dobre.

15

Анонимен

преди 14 години

майка Русия може и да не ни кефи, но е по-малкото зло. ++++Глупости.

14

Анонимен

преди 14 години

руската академична политическа школа. ++++Ти изби рибат, изкърти бойлера и сцепи мрака :))))

13

titiiit

преди 14 години

Цветанов, не търси под вола теле!!! Как не ви омръзна да ни правите на ***??И когато се говори за етика и морал, ти самия трябва да показваш такива!!!

12

Обективен

преди 14 години

Беше ясно, че борбата между американски интереси (ББ+ГЕРБ) и руски интереси (ГП+БСП+СС) ще приключи така. Хайде да не сравняваме глупендерите от ЦРУ (тоотални издънки със силови методи) срещу руската академична политическа школа. Едно да се запомни: майка Русия може и да не ни кефи, но е по-малкото зло. Много ни е рано за демократично управление. А и се оказа, че демокрацията е голяма гадост в американския си вариант. Даноима и трети сценарий....А на Първанов + за умелото изпълнение.

11

Анонимен

преди 14 години

Знаех си че е провокация!!! Обявяват война на ГЕРБ Бойко а той си трае. Вместо да защити Дянков, каза че му бил забранил да се изказва по други теми. Трябва единност, бате Бойко!!! Казал го е и хан Аспарух...

10

az

преди 14 години

Ама гарантите от партия ГРОБ що вият на умряло? И тоя пък кво взе да подсмърча, вместо да даде коментар за поредните освободени от брилянтните му и пълни с доказателства милиционерски ПР акции взел да подсъмрча, че Гоцко ги изненадал!

9

Анонимен

преди 14 години

г-н Цветанов тази петъчна случка е предизвикана от некадърния ви финансов колега който или неможе да се изразява или е невероятен интригант на такъв въпрос един нормален човек отговаря ясно и точно с ДА или НЕ, а не да се оправдава като не е млад или незнам си какво, този Дянков има някакви психически проблеми не е нормална тая работа 1-во да обвиняваш някой после да ходиш и да мънкаш.ПС.Обвиненията не са ш прав текст но мисля, че всички ги разбраха

8

Тишо

преди 14 години

От утре всички разговори се стенографират и в интер нет-да няма скрито покрито.Ако това се правеше 20 години-сега нямаше да се плюем и храчим.Много добро начало.Всеки ходи на разговор със свидетел и стенограф и после се изнася,но не отрязъци.Много иновативно,но и малко ***-параноично.

7

кравар

преди 14 години

дянков има много да учи - не вярвай на това което виждаш и чуваш при среща с *** милиардер....

6

присмехулник

преди 14 години

Доброутро. Вие сами го подтикнахте на това: Бойко,скри поканата за него от Меркел, спирахте му парите за президентството,Толерирахте всяко говорене срещу него, Накрая накарахте и този *** да се гаври с президента. Това не Ви е Серго. Сасво очаквахте, да го почерпи с бонбонче...Говорехте му за милиардите му, за спонсорите му и ето човека си вади сметките...бъдете кигурни ще идвади и вашите било като президент, било като премиер

5

Гошо Тъпото

преди 14 години

С Гоце шега не ...бива,доста са му яли ....попарата;кажи речи - цял ....народ.