56

Анонимен

преди 13 години

Давам консултации за Шенген .Приемам бартер за апартаменти.Може и незавършени ,но в кв Изток .Приемам и вили по селата ,добре ремонтирани и с дограма .Скачам и на лекари със СРС та .Плюем по всички от хан Аспарух до 2009 год ,които са били на власт ,че всичко ми пречи .

55

Йес

преди 13 години

ГЕРБ е най-мафиотската партия от началото на прехода.А Боко е от SIG !

54

до 48

преди 13 години

Ами то народа затова ги прати в опозиция...Даже и царистите не са в парламента,ДРУГАРЮ

53

Анонимен

преди 13 години

Браво Г-н Цветанов, не се отказвайте с вас ме.

52

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА И ТОВАРИ.....А СТАВА ВСЕ ПО ТРУДНО ДА ОТИДЕШ...ДОРИ ДО УЧЕН ДОЛ И КРИВОНДЕЛЕВО....

51

Анонимен

преди 13 години

пудкаква е бална схема гладсувате тук

50

еврокомисар

преди 13 години

Няма щега! Бат Цецо рече и отсече, на 14 март в 15.23 минути ще сме готови за Шенген, нищо че никой не ни иска там. Естествено, затова че няма да сме готови на 13 март виновно е предишното правителство. Затова че Бат Цецо подслушва наред и си поръчва песнички в своя чест на В. Маринов също е виновна тройната коалиция..Даже за това че има 6 апартамента също, тъй като ги е придобил по тяхно време.

49

Предсрочни избори!

преди 13 години

Старшина Цветанов, по-добре кажи ще си подадеш ли оставката след експертизата на СеРеСе-тата от БАН?

48

До 10 от 5

преди 13 години

Какъв лъжльо ве ***, айде кажи ми кога е имало толкова структурно развитие в България за последните 20 години? Кажи ми кога за този период преди това правителство сме напредвали за толкова малко време толкова много?

47

Анонимен

преди 13 години

"Предишното правителство за нищо не е виновно,нито за далаверите-нито за заменките-нито за кражбите-нито за спрените евро-пари-нито за краха им на изборите-"Ако е виновно, защо не е в затвора? Колко са обвинените за изброените престъпления?И най-важното, колко от тия престъпления се извършват и от сегашното правителство?

46

Анонимен

преди 13 години

кривия макарон са Гоце и сие....

45

GLEN

преди 13 години

Браво Василев!Браво!Веднъж и ти да напишеш истината!!Но ако пак си искал да подкрепиш тиквите,тогава и твоята кратуна е за размазване!!

44

ВОТ

преди 13 години

ГЕРБ ЩЕ ВЗЕМЕ ПОНЕ 10% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПАЛЕЦ НАГОРЕ.ГЕРБ ЩЕ ВЗЕМЕ ПО МАЛКО ОТ 10% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПАЛЕЦ НАДОЛУ.

43

дзвер

преди 13 години

Василев стига бе!!!Сини,червени,все други са ти виновни.А какъв е цвета на ГЕРб?Аз мисля че са като Калинки

42

Анонимен

преди 13 години

На крив макарон вълната му пречи.

41

Анонимен

преди 13 години

"Когато синьо-червените разбойници бъдат натикани до стената и треперище от страх очакват справедливи присъди за нещастията причинени върху собственият народ и родина!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!"Хахахаха ... синьо-червените олигарси направо са умрели от страх!Страх ги е, че толкова много печелят по време на това управление, че следващото ще ги кара да връщат парите!

40

Анонимен

преди 13 години

Мафията пак скача срещу ГЕРБ

39

зрънчо

преди 13 години

Гърция иска да сложи бодлива тел по границата й с Турция, защото вече си имат почти два милиона нелегални: ***, араби и др. и все от тарикат нагоре! А ние си мислим, че с едно две капепета ще свършим цялата работа! И ние трябва да изградиме по протежение на цялата ни граница с Турция бодлива тел. В новините току-що казаха, че депотат от английския парламент е казал, че мултикулторализма в Англия се е провалил! Най-вероятно затова ни отлагат с шенген, защото не искат повече маймуни!!!

38

НЛО

преди 13 години

В ДОКЛАДА ВЛИЗА ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА НА СРС ОТ МВР И ДАНС.ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СИСТЕМА СВОЙ-ЧУЖД ИНФРАЧЕРВЕНА РЕШЕТКА-ЕКРАН И ПРОСЛЕЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР ЗА ТОРМОЗ-ЕС РАЗПОЛАГА СЪС СНИМКОВ МАТЕРИАЛ.ОСВЕН ТОВА МТЕЛ ЗАКУПИ СИСТЕМА НА СИКРЕТ СЕРВИС С ПРОСЛЕЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ИНФРАЧЕРВЕН ЛАЗЪР С КОЙТО СЪЩО СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА АКО НЯКОЙ ГОВОРИ СРЕЩУ ГЕРБ-БЛЕКБЪРИТО НА БОРИСОВ ВЪРВИ С АПАРАТУРАТА ЗА СИГУРНОСТ.РЕПЛИКА ИМАТ МВР И ДАНС КАКТО ЦВЕТАНОВ-БОРИСОВ И ПЪРВАНОВ ТОВА Е НАРУШЕНИЕ ПО ЧЛ.8 ОТ ШЕНГЕН -ЕС ИМА ЗАКОНИ.

37

ВОТ

преди 13 години

ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ПАЛЕЦ НАГОРЕ.САМО БОЙКО Е КОМУНИСТА В ГЕРБ ПАЛЕЦ НАДОЛУ.