423

aaaa

преди 14 години

evala na borisov za6to ne be6E na vlast kogato po4ina baiTO6O BALGARIA njama6e da e v tova bezishodno pologenie a vseki 6te6e da vodi normalen na4in na givot katkto v komunizma

422

rumen

преди 14 години

бат"Бойко ,точно за това сме ти гласували доверие,защото знаем ,че си точен........само така..с теб сме

421

Lambomir

преди 14 години

Калине, язък ти за хубавото българско име....Поредната червена ***, която се плюнчи тук. Нищо повече не си. То и друго не ви остана след като ви наритаха от властта.Давайте, плюйте си, на българите им е все едно...Ще го видите и на другите избори.

420

Калин

преди 14 години

герберистите върнахте страната в първи клас паралелка, забатачихте държавата институционално а се хвалите с тва онова!не ви знам критерия .. щото не искам!за държавност .. а *** сте си нещастници!вкарахте в оборот извращението.. всеки си плаща за здраве!и това са ви едни от последните болшевишки изгъзици!формулисти - герберисти!офшорки комунистически!айде много ви здраве и да ме сънувате!

419

Калин

преди 14 години

ББ плаши като се запени с избори!ми нека има избори.. да му видим "капацитета" !герберисти само няма ми се правите .. първи ще се преориентирате - метреси на *** - заедно сте си, запалкаджии :)

418

Калин

преди 14 години

за хвалба ли е?:)един осъден има ли бе ... а да това са всъщност граждани почтенни.. боко го бива да показва мускули за пред матреалла .. като го настъпят .. за пищява :)много силна мутра.

417

До 421

преди 14 години

Калинчо и да си счупиш пръстите от щракане по клавиатурата не можеш да промениш нещата. Примири се бе най-после, че ББ е 1 сред БГ политиците и бегай да си легаш, че се свечерява, трябва да си бодър и да събереш още плюнки и жлъч и за утре. На ББ никой не може да му стъпи и на малкия пръст-нито по интелект, нито по компетентност, камо ли такива дребни душици като тебе. Само като се изкашля и те е издухал, ама ти си плямпай тука да си правим моабета, както казват вашите тур. съкрадци.

416

аз

преди 14 години

Му ха ха хах. Аз съм най-лошият ви кошмар!

415

Калин

преди 14 години

кое му е дясното на борисов? Пиночет ли имитира хаха

414

Калин

преди 14 години

Цацка не е бивша стругарка .. и партийна секретарка.. у герб няма по различни? все едни милиционери.. едни партизански чавета.. бивши комунисти.. уж различни а добре охранени от т.нар предишни :)Я осветли на аудиторията новата зам. министерша на Финансите коя е .. ?Айде бе различният ?:)

413

анонимен

преди 14 години

смях смях....

412

Калин

преди 14 години

между ББ и *** разлика има ли? били я посочил.. хаха *** си.. щом ти допада ББ значи си обичаш *** .. я светни хората У ГЕРБ по долу от бивши партийци на бекапето имали?не ми отговаряй.. въпроса е риторичен!Пийй си хаповете!, болести не ми вменявай!Егати култа, към личноста ...един мустак му требе и досущ сталин!

411

До 419

преди 14 години

Калине не го мисли толкова ББ, пак ще ви скъса ритънките и на следващите избори. Там вече няма да има сини ***, обратни, резани и друга ***.

410

Калин

преди 14 години

Тук на Ще направи..на това го докарвате.. и поне не лъжи - остават му още 3 евентуално ако ги изкара!За 1 година .. освен изцепки и едни пробити балони.. друго не направи!Батака си е от всякъде, шляпайте!

409

До 416

преди 14 години

Абе ти вярваш ли си на глупостите си. Все едно не си комунист, а тогава защо плюеш срещу ББ бе умнико, впрочем къв си бе. Или страдаш от раздвоение на личността: пишеш едновременно срущу ББ и срещу ***. Калине ти си един прикрит комунист, коментарите ти те издават. Просто се срамуваш да си признаеш. Жалък си.

408

Анонимен

преди 14 години

Комунистите и сините ще се изедат от яд, но факт, че Бойко за 4 години ще направи много повече от колкото всичките български политици за последните 20 години!!!

407

Калин

преди 14 години

комунягата един от друг разлика няма.. манталитета им е еднакво крадлив и завистлив!ей го тоя без да се направи на Мутра не минава!При комунягата Народ няма има партийна маса.. останалите матреал!Тези лафове за добрите комунисти за пред екземплярите в зоологическата градина, Вълците са си вълци... аа впрочем Собственика на Пловдив - Гергов - Бесепето.. от добрите комунисти ли е?:) Въпроса е риторичен!

406

До 411

преди 14 години

Цирк, цирк ама още ви пари отзад от убедителната победа на ББ. Чакам повторение на мача на президенските избори, тогава хептем ще ви увиснат дългите лъжливи носове.

405

БАЧКАТОР

преди 14 години

Пука ми какъв е бил Борисов някога ,важното е че СЕГА върши работа !По АМ Тракия се работи наистина здраво, по АМ Люлин не съм пътувал но съм сигурен че е дръпнал юздите на дженгиза да пипат по-живо!И след 20 години пълно царство на една гадна мутра в нашия град сега най-после мутрата е в ареста от месеци.Общо взето има промяна в бг политиката и на мен ми харесва тази първа година управление на ГЕРБ.

404

До 408

преди 14 години

Абе Калине бе и какво се опитваш да кажеш с това. Имало е и свестни милиционери, които са си изкарвали насъщния и са пазили червените ***. Не си ли наястно, че от комунист до комунист има огромна разлика. Народа, а и обикновените комунисти и тогава са мразили тези от висшия ешалон, защото колкото и да се прикриваха нещата, много работи излизаха наявепътувания в чужбина, огромни привилегии, заплати и т.н.