257

васил

преди 14 години

Бившият министър на транспорта - Мутафчиев окраде парите, а пък вие сега Бойко обвинявате

256

Мародер

преди 14 години

някой води ли статистика колко национални катастрофи ни докараха комунистите след всяко тяхно управление

255

киро

преди 14 години

чЕРВЕНИ ЧУШКИ--ЩЕ ГО ЛАПАТЕ ЛИ СЕРГЕЯ:)))лапайте то на будзуджа киФтетата бяха кафяви и ви харесаха щото са безплатни;)))

254

Maraba

преди 14 години

Крали Марко няколко пъти заяви,че за ремонта на Цариградско море не е платил все още нито лев.Това дали е истина?

253

rm

преди 14 години

ДО 252, ПЕНЕАбре, пене, българино безпаметен - нали точно този участък го строи Сергея!Помниш по 2 дни май, като маймуните.

252

Анонимен

преди 14 години

А сега пак са виновни, нали...

251

крадлив циганин

преди 14 години

Да, комунистите го окрадоха!! Ако си спомняш (разбирам, че ти е трудно) Борисов тогава поиска фирмите, извършващш асфалтирането да си оправят поразиите! Никой от червените кхмери в Столична Община НЕ ГО подкрепи!

250

Анонимен

преди 14 години

ТОВА ГО ПОСТРОИ БОРИСОВ!!!"Част от пътното платно на бул. Черни връх" е пропаднала в близост до хотел Кемпински", предаде БНР.Това се е получило заради изкопните дейности по строежа на софийското метро."

249

PENE

преди 14 години

Тоя така наречен "специалист" , защо богохулства !?!?Той не е ли чул Боко - Мъдрецът от БанкИ , когато обяви , че е намерил най-ниската цена за строителство на магистрала в Света !?А тоя си позволява да обяви , че евтиното излизало скъпо ! Остана сега и Боко Мутрата да стигне до този извод и всичко ще е наред ! Дори може да мине цената на крадливият серГЕЙ ! ! !

248

Дражко

преди 14 години

Браво,браво...........Ама ускорява ли се процеса на потъването?Колкото по-бързичко,толкова по-добре!Хаааааахахаха.Е га ти и некадърниците!Така е като разрешиха на всеки-строителна фирма да прави!След време ще видим и хотелите и кооперациите,построени "тераса връз тераса" как потъват.*** ниедни!

247

ха-ха

преди 14 години

До 249Комунистите ли окрадоха "Цариградско шосе" в София преди няколко години, когато настоящият премиер беше кмет, та се нагъна като развълнувано море.

246

www

преди 14 години

То, потънаха близо 2 км, които комунистите откраднаха а тук някакви си се кахарят за някоя и друга дупчица :) Дано хората са паметливи и не забравят как близо 2 км от този участък изчезнаха по начин на, който и Копърфийлд би завидил. Не разбрах защо така се покриха тогава нещата... Трябва някой да подшушне на ББ може да получим още някое и друго обвинение.

245

Митко Бомбата

преди 14 години

Не човек, а желязо!Не, комунист!И да знаете - нищо общо нямаме с железата от Кремиковци!

244

Агент Гоце

преди 14 години

Шшшшт! Да не съм чул за деление!!Ние можем само да събираме!!При нас са общи парите, жените, държавния резерв, държавния бюджет, Черноморието, Беломорието, ... пардон, ...Всичко е общо!

243

Митко Бомбата

преди 14 години

Ние сме на всеки километър!... даже и по магистралата, както виждате!!

242

ХАХАХАХА!!!

преди 14 години

ХАХАХАХАХАХА!!!!Червените кхмери пак изпълзяха от дупките!!!Яд ли ви е???Нека ви е яд!!ХАХАХАХАХАХА!!!

241

-

преди 14 години

когато спрете да се делите тогава ще намерите водача от който се нуждаете... нов с нови идеи и нов строй....

240

Анонимен

преди 14 години

Ако беше малко по интелегентен щеше да знаеш, че няма как да ми замирише, ако прочета написано на компютър:) Май сетивата ти действат безотказно на миризма само от собствените гащички. *** от гербер не може да се очаква повече.Каквото Господ дал-толкова:)И не си сменяй ника през пост. Толкова наивно *** си.Мислиш си, че другите са прости, изхождайки от собствената си същност.Лошото новина за теб е че не си първообраз на човека, което е добра новина за останалите.

239

Гражданин за ЕРБ

преди 14 години

ДО 240/не се боря за нищо,но искам да съм Гражданин в Европейско Развиваща се България- да не ме управляват милиционерско-пожарникарско-екскомунистическо развити мутри-тип Путин-да не ми говорят в държавните учреждения на "майчин" език-да не ме ръководят деца на бивши комунистически величия-до прогледнат най-сетне такива като теб и да спрат да викат ОСАННА на използвачи като Мадридския крадец и сега на Масажиста на ушичките на ТАТО,който сега е най-големия антикомунист.ДОСТАТЪЧНО ЛИ Е!!!!

238

Анонимен

преди 14 години

ПОЯСНЕНИЕПо Костово време се яздеше вълната на "АНТИКУМУНИЗМА"."Кой не скача е червен" и други подобни дивотии бяха ХИТ.Накрая всички видяхме как свърши цялата тази дивотия.Костича МЪЛЧА две години докато го позабравят хората(прости).Който язди вълната на ОМРАЗАТА до добро няма да стигне!Това правителство върви по стъпките на Костича!!!Станишев ви го каза още по време на кампанията.Гласувате за Бойко,получавате Костов!