143

коко

преди 14 години

Щом са станали едноетажни, на горните етажи може да разчертаят паркоместа, поне проблема с паркирането да решат! :)

142

Анонимен

преди 14 години

Миличък, аз говорех за Пловдив - не живея на София, а на центъра на филибето при тъпите *** маините.

141

qwerty

преди 14 години

Преди известно време си купих обувки от известна марка за 39 лв в един магазин за преоценени стоки, а една година по-късно намерих същите в МОЛ - а за 160лв. Това нормално ли е? В нашите молове Се продават стари модели на двойни цени. Това е истината за ситуацията.

140

любо

преди 14 години

до 143.Много си *** бе Пазарджишки дис.Сигурно си комплексиран защото и в София си господин никой,като се разхождаш по витошка от 300 метра си личи какъв си чужд за града.Яж си яекулата селянин и марш у Пазарджик.

139

до 132

преди 14 години

Аз не знам за софиянци, обаче тъпите гагаузи и маинички нямат оправия. От пазарджик съм и обичам да гледам тъпите пловдивчани как се ядат отвътре, че им отнемаме работата. Апропо, на Филибето живея на центъра. А ти си стои в панелката в гето Тракия.

138

Анонимен

преди 14 години

ЧЕСТИТО! Днес едноетажни, утре - без тях

137

Анонимен

преди 14 години

това се случва и с БГ избирателя след избори

136

Зяпач

преди 14 години

Е така ни оправяха и комунистите 45 години. Се умник до умника се бяха наредили и ни оправяха БЪРЗО и ЛЕСНО. Да ама свърши и дано умниците като теб свършат по-бързо.

135

Анонимен

преди 14 години

търговци да стачкуваме а не да се отказваме от работата си нека управляващите да се вземат в ръце и оправят икономиката а не само да правят показни акции

134

Зяпач

преди 14 години

И като го произведеш, нали трябва и да го продадеш ! Или се бъркам нещо ? Не наемите и цените са ни високи, а приходите са ни ниски.

133

XXX

преди 14 години

В Европа "Адидас" не е скъпа стока, нито МакДоналдс - елитно и скъпо заведение за бързо хранене. Единствено в БГ нещата са обратно на здравата логика, направо да се чуди човек как въобще ни има още на картата....

132

Мен

преди 14 години

"Те молят купувачите да съберат сили и да изкачат стълбите до втория етаж, за да подкрепят малкото останали търговци на пазара"Много интересно господа ненужници, много интересно. И защо трябва масата народ да се грижи за вашето охолно съществуване не можа да се разбере. Копали сте ни на лозето, спасили сте ни живота или пък сте направили някой пробив в науката, което ще ни освободи от фосилните горива ? Нещо да сте направили ценно в скапания си живот освен:"Аммм, купих това на 2 лева. Ще го пуснааа, пуснаааа, на 5 лева. Все ще се намерят балъци, които да купят. Аамаха, ми чи трябва да си завърша втората вила на морето бе."

131

Анонимен

преди 14 години

Наи евтиния вариант е открит пазар на къра,ама друго си е да влезеш в МОЛ да пиеш кафенца ескалаторчета кинце телефончета паркинги, а бе европеиска работа, ама като си погледнеш портмоето и гледката която се открива е по друга от европеиската Всички знаем кое е хубавото ,ама няма...

130

Анонимен

преди 14 години

Алчност, простотия и некадърност...С тези три думи се синтезира образа на българския търговец !! Има и изключения - много редки изключения, но те съществуват, по-скоро, за да потвърдят правилото !

129

Анонимен

преди 14 години

Щото там пише 100 евро а ти си мислиш че е 100 лева --- те и каимата викат ,че е по-евтина в Германия ама е 9 евро а не 9 лева --- освен последната минута когато преди да затвори магазина на 3-тия ден откакто е изложена на витрината и вече ще я махат е тогава има намаление,,,, да и с маратонките е така,,,

128

Анонимен

преди 14 години

Добре че ги отвориха тези молове в София, това е един хуманен начин софиянци да влезат с калните си обувки и да излезат с по-чисти такива :) Както са казали, насила хубост не става.. или от лук лале не никне :)

127

Анонимен

преди 14 години

Човек, който пита защо банките не дават пари с ниски лихви, не е никакъв бизнесмен, а прос ***. На грамотния бизнесмен не е нужно да му се обяснява, че има неща като инвестиционен риск. Банката не гледа през розовите очила на кандидат-милионерите.

126

РОЛИСТЕН

преди 14 години

УЖАС , СЕГА НЯМА ДА МОГА ДА СПЯ ОТ МЪКА ПО МОЛОВЕТЕ :(

125

tania

преди 14 години

А защо в европейските страни дрехите и маратонките /марковите/ на Адидас и Umbro са по-евтини от тези, в нашите молове? След като българите получават най-малките заплати, с какво да купуват?

124

Анонимен

преди 14 години

Не наемите да падат, а доходите на хората трябва да се вдигат!