198

хей vojd

преди 14 години

Ти с какво си по-различен от злобата? Това за връщането си хваща и теб, горко ти щом сам се обричаш така. Нека да е за пример на оплакаващите и да мислят като сядат зад волана.

197

T.Yankov

преди 14 години

Ne moga da povqrvam o6te !!!!

196

Анонимен

преди 14 години

za6to ni izostavi Mita4e ;(;(;(

195

еди

преди 14 години

Какво може да се случи и на най- добрия шофьор? Да се движи с несъобразена скорост ли? Не, това и на добрия шоьор няма да се случи ( за най- добрия да не говорим) , това се случва на пишлеменцата, дето си мислят, че са царете на пътя и не си дават сметка, че могат да се убият, а със себе си и някой друг. Жалко за момчето, само на 18, но никой не му е виновен....

194

Анонимен

преди 14 години

Физи, не вървиш с тези сметки. Кой трябва да ти повярва че хората излизащи от университетите започват с повече от 500 лв заплата и то от преди 5 години? Жалко за момчето, но докато има такава "мода" , ще има и такива случаи.

193

do fizzy

преди 14 години

Преди 5 години колко струваше, глупави сме и лесно се заблуждаваме нали, знаем че си от село и студетският ти живот не е само таксата и то ако си успяла да влезеш държавна поръчка с 200 марки и прасе. Харесва ми как си признаваш :)

192

Анонимен

преди 14 години

от много ГЪЗАРИЯ...*** глава затрива

191

Анонимен

преди 14 години

eстествен подбор

190

м

преди 14 години

Нямам против хората,които могат да си го позволят или карат такива коли.Ама на тези пикала..да им се дават такива...не мога да се съглася.Първо да натрупат стаж някоя-друга година пък тогава да им дават мама и тати такива глезотийки.Казвам,че има общо годините с колата защото на тази възраст има значение за тях какво карат.Фукни..нищо друго.

189

м

преди 14 години

Ами и аз това се опитвам да обясня тук от няколко часа ама някои или наистина не ме разбират ии хорали се правят.Много има общо бързата кола с годините на водача.Мъжете предполагам ще ме подкрепят в тома отношение понеже не разбирам от технически неща толкова много,но ми е достатъчно да знам,че е много по-бърза в набиране и т.н.Също така не смятам,че 18-19 годишен може да си позволи да си купи такава кола.Каквото и да работи..нали предполагаемо е,че на тези години тъкмо завършва.

188

Aнонимен

преди 14 години

Момчето което е живо е карало колата ще ме извиняваш!

187

Aнонимен

преди 14 години

Повечето Незнаете точно на какъв участък е станала катастрофата и изобщо как е станало всичко, за да твърдите каквото и да е било! И на най-добрия шофъор се случва! Така че не си мислете, че като имате книжки от 5-10 години сте застраховани от това или да си мислите, че можете да карате! Бог Да Го Прости Митко ;(

186

Vojd

преди 14 години

Zloba, zloba i pak zloba.Na vsi4ki, koito napisahte po edin kup gluposti, iskam da im pojelaq edno- da se vry6ta typkano, ako ne sega, to vse nqkoga. R.I.P. , Mite. Na Petyr pojelavam skoro6no ozdravqvane.I molq Vi, mlyknete.

185

Анонимен

преди 14 години

Високата скорост не е основна причина за злополуките на пътя, а несъобразителността на неопитните шофьори. Аз шофирам бързо, особено извън населено място, но избягвам рисковани неща. Както писа един човек по-рано, голямо недовиждане е в България да се получава книжка на 18 г. Не искам да обиждам никого, но в голямата си част сме нито дисциплинирана нация, нито достатъчно културна.

184

g

преди 14 години

Slushai kvo , malka pi*sko purvo da ima veroqtnost da vzemash na tezi godini tolkova v Uk trqbva da si ili jigolo ili nqkuv genii v investiciite. Kato gledam kak se izrazqvash nqmash klasa da si purvoto, i mozuk za vtoroto.

183

plamen

преди 14 години

някой пак се накара ...! докога бе *** .. е гати комплексите ...! бог да го прости ...!

182

Шшштърбел

преди 14 години

Поредните богаташки синчета наблъскали се преди още да вземат книжка. .... Нищо странно няма.

181

шефа ти

преди 14 години

марш сега да измиеш *** и не се обяснявай !

180

tan4etonet

преди 14 години

до М : Липсата на отговорност е само едната страна на нещата. Не може да се отрече,обаче,че както е казал народа "акъла идва с годините"...Не може никой да ме убеди,че по разсъждения едно 16 - годишно дете и един 21 - годишен младеж ще бъдат еднакви ! А и когато човек сам е поработил и поспестил за кола,а не подарена му или тайно взета от тати,на тази възраст вече малко ще се позамисли...

179

axsa

преди 14 години

6to zlobeete be bokluci maika vi deeba as kat sam na 21 i karam cls clas mercedes mafia li sam (rofl) za da znaeete ba4kam v angliq i zimam mejdu 5-7 bona na mesec i moga da si pozvolq si4ko daje i diamanti nqkoi den 6te sa varna v bg da si karam speed lodkata i djeta i da si opravq apartamenta v pld i vilata v belica