274

Анонимен

преди 14 години

Неееее!!!! :D

273

10%-ов приватизатор

преди 14 години

Това същия Костов ли е който преди време проведе криминалната приватизация, а пък сега ще прави бойко-цветелинковата национализация или аз нещо бъркам. И ако не бъркам този чове не живее ли в дълбоко противоречие, може би дори и със себе си самия.

272

До заблудените

преди 14 години

Абе хора не забравяте ли че Костов също пооткрадна доста...така че мисля че него ако го сложиме на кантар с комунистите няма да е голяма разликата...просто както хората казват времето лекува....а не трябва да забравяме!!!

271

ВЯРВАМ В КОСТОВ

преди 14 години

СЛАВА НА ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК ИВАН КОСТОВ 1 ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА ДА НИ ИЗМЪКНЕ ПАК ОТ БЛАТОТО , КЪДЕТО НИ ЗАКОПАХА ДО ГУША ЧЕРВЕНИТЕ ВЪРКОЛАЦИ ! ТРЕПЕРЕТЕ ГАДОВЕ ЧЕРВЕНИ , ЩЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТА ЗАГРАБЕНОТО , НО С ВИСОКИ ЛИХВИ ЗА ВСИЧКИ ПРИЧИНЕНИ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

270

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 14 години

Тоя път Костов няма да прави преватизация , ще прави национализация !

269

БКП-КГБ Е МАФИЯ

преди 14 години

МНОГО МЕ КЕФИ ЧЕ КОСТОВ ВСЯВА ТАКЪВ СТРАХ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ГРАБИТЕЛСКИ БАШИБУЗУК !

268

синя коалиция

преди 14 години

Костов е наш и ние сме Костови !!!

267

СЛАВА НА КОСТОВ

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ КОСТОВ - СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА ! ИСКАМЕ СИ КОСТОВ !

266

Анонимен

преди 14 години

Смърт за Костов и всички като него!

265

duet_hello

преди 14 години

За какъв Костов думте бре...!?Та той разби държавата ни..!? Не Ви ли стига това , ами още искате!? Да не сте станали мазохисти..!?

264

ОФФФФФФФФФ

преди 14 години

Какъв Костов бре? Тоя посинял гракащ лингурин отдавна трябваше да се засрами! Единствената му заслуга за "сияйното ни бъдеще" е това,че е един от бащите на плана за унищожението на България - "Ран ът".Не четете ли бре,мазохисти?

263

do Професор от СДС

преди 14 години

Можеш ли професоре да обясниш защо БСП, ДПС и РЗС панически се страхуваха от комбинацията Борисов - Костов. Сумати пари хвърлиха за клипове брадви и други идиотщини. Всички помним тъпия олигофренски клип "Избираш Борисов - получаваш Костов". Самия факт най-малкото буди подозрение

262

Анонимен

преди 14 години

Boiko ne ti trebva nikoi,osobeno takiva biti karti kat Kostov,Naroda e s tebe,samo Tia koito gi e strax 4e moje da im badat razkrti dalaverite se straxyvat ot tebe,pak tia det te plyqt tyka sa 90% plateni,ili xora na slyjbi4ki podareni ot 4ervenata partia i ot preboqdisanite

261

Професор от СДС

преди 14 години

Може ли колегата проф.Петков да се обоснове,защо Б.Б.да направи правителство с Иван Костов,а не със СДС,където има добли експерти и най-вече ,ЧЕСТНИ И НЕКРАДЛИВИ специалисти,за разлика от самия Иван Костов и хората около него.Иван Костов е разрушителна личност и той е готов да торпилира всеки и всичко за своя лична облага и интерес.Той не помага на България,а закопава страната,но сполучливо си изгражда лъжлив ореол на уж разбиращ макроикономист.

260

Анонимен

преди 14 години

НЯМАМЕ ПАРИ БОЙКО !!!!ГЛАД НИ СМЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:(((((((((

259

МАЛЕЕЕЕЕ

преди 14 години

готино казано

258

хеви метъл

преди 14 години

комунист препоръчва " уж антикомунист" на Бойко. Девизът " пролетарии от всички страни съединете се" отново е актуален. Дянков е спрял кранчето на "леви и десни" обръчи от фирми. Сега е времето България да тръгне в правилната посока. БЪЛГАРИ бъдете умни и търпеливи.

257

Аман от чекисти

преди 14 години

Коалиция на Сините с ГЕРБ ще е пагубна за Сините, защото ГЕРБ говорят за реформи, но не ги правят и с това бездействие обезсърчават и обезверяват хората. Сините трябва да критикуват тази имитация на реформи. А Кр. Петков е пожизнен сателит на комунистите-социалисти.

256

пена

преди 14 години

Професора К.Петков очаква нещо от Костов за да се опитва да прокарва такава теза .Хората не са късопаметни.Помнят костовчетата как грабеха и колко бяха нагли.Добре, че Борисов си знае цената и не оставя разни изпаднали зад борда да го дърпат след себе си.

255

анонимен

преди 14 години

бившия от подкрепа да си гледа работата. НИКОГА ПОВЕЧЕ В УПРАВЛЕНИЕТО КОСТОВ!!! НИКОГА!