418

чекист

преди 14 години

Оооо ще поговориш момчето ми:)

417

Анонимен

преди 14 години

С чекисти не говоря.

416

чекист

преди 14 години

Драги Пешо, за нас чекистите няма значени комунист или друг. Всеки е виновен да доказване на противното, а мнго често и след доказването му. Работиме със всякакви-с леви уклони, без такива, с десни Най обичаме обаче да работим с тесни...:) или по точно с част от тесните /теснячките/. То имаме специалисти, големи специалисти които работят и с широките:) Даже ги предпочитат защото все пак с тесните сме идеологически по близко. Но кой ти гледа идеологията Пешо. Каквото каже Боко работиме

415

чекист

преди 14 години

След зябраната на БКП обикновено идва 9 ти септември, новъпросът ми е ? Кои комунисти да забраним. Всички ли или само тези които не са се преименували. Имаше един кандидат комунист където прподаваше марксизъм, после стана консерватор, после си говореше с теменужките...:) Друг пък почна да сади геребери-комунист гербер, комунист гербер...а помжду им милиционер...Трети стана социалдемокрот като Джон Ленън и си сложил говорят червени прашки за да се знае произхода му:)))Кажи кои,че чекиститечакаме

414

Той е

преди 14 години

Гоце,хер Флик,Мухобойко,всичките са една пасмина,и трябва да бъдат изритани от властта!Щом вече са се сдъвкали помежду си,значи наистина се касае за много пари!Иначе си важи поговорката - гарван гарвану око не вади!

413

Анонимен

преди 14 години

Комунистите верно го удариха на война. Пак ще си имаме тройна коалиция...Държавата ще я прекръстим на Комунизъм.

412

Анонимен

преди 14 години

Мисля, че президентът доста ясно изрази своята позиция, че си защитава името и иска да е сигурен, че то ще остане неопетнено. Като се има предвид масовата истерия против всичко червено, която се развихря тези дни, много лесно можем да разберем защо една наглед невинна забележка може да се превърне в проблем.На мен ми е смешно обаче за всички политици, които взеха да лаят срещу публикуването на стенограмата. Показва на какво пропаднало равнище е политиката в България по принцип.

411

Пешо

преди 14 години

Пак го играеш комунист. По-голямо плиткоумие от вашето няма! Мислите го българският народ за глупав. Чакат ви големи разочарования!

410

пак аз

преди 14 години

Първанов е браконерстващ" политик ".....Президент,по лошо стекли се обстоятелства...!

409

един призрак броди..

преди 14 години

Да върнем комунизма в България.

408

до АЗ

преди 14 години

Ку знайш ква диария си сам ще си дръпнеш казанчето.

407

чекист

преди 14 години

Въпросът не е едните или другите. Това го играем наистина от двадесет години и постигнахме ли нещо. Въпроса е да играем заедно , с различни оцветки и нюанси но заедно. Всяка ситуация трябва да се оценява честно, а не според завеси кой я е извършил. В случая много ми приличат нещата донякъде с адашката на Дянков/Люински/ Казвам донякъде защото президента не чака Дянков да си извади костюма след време , а показа запис на "порното" Попитай се обаче ти писателю, читателю...печелиш лиот тази дандания

406

acho

преди 14 години

Кучетата лаят, капитализма си върви. Не разбирате ли, ***,че всичко е цирк.

405

Аз

преди 14 години

Браво на Евстати Генов...! Кадърно написана статия...с нужния анализ и точни разсъждения.Личи си ,че си обича занаята ! Нека останалите се учат от него,защото рядко е да прочетеш такива проникнователни слова,не само в този сайт,а въобще....!

404

Анонимен

преди 14 години

Да забранят БКП!

403

иван иванов

преди 14 години

браво за добре написаната статия, те са рядкост в този сайт :)а гоцето се показа за пореден път като пълен *** с тази си комплексарска проява... ако трябва да перифразирам един израз - можеш да извадиш Първанов от Сирищник, но никога не можеш да извадиш Сирищник от Първанов!

402

Анонимен

преди 14 години

Тука уж спориме за нещо с някакви много дълбокомислени доводи. А всъщност спора е: за БКП или против БКП. За съжаление този спор го водим от 20 г. И ако ще го водим още 20 г., в България няма да остане никой.Ако и това правителство не реши спора веднъж завинаги, просто много хора ще си тръгнат.

401

анменони

преди 14 години

няма значени кой какво иска в политиката и кой му пречи....на много им пречи Първанката и искат да го бутнат...ама няма да стане..не и до като не му изтече мандата..ха.ха..пукайте се по шевовете..

400

Анонимен

преди 14 години

to4no taka 426, bravo

399

bic

преди 14 години

Браво на Първанов!Поздравление за плесника ,който удари на това недоразумение Дянков!Подобни *** гледаме вече 20 години !Да върви там откъдето идва!Той е стихийно бедствие за страната!С патрона си ще дообрулят страната за да се излъскат за пред ЕС!Но ние се интерисуваме от живота си днес , тук и сега и не ни интерисува кой ни управлява!За нас е добър този ,който мисли за нас тук и сега,а не какво мислят чиновниците от ЕК!Нека да идат на избори-какъв резултат ги очаква!!!