619

bai dan4o

преди 14 години

eeee,tova e *** da ni dade akylbravo,bateeee

618

Томов

преди 14 години

До ***, доста обективно мнение, като цяло и аз мисля така. На мнение съм че всеки трябва да се чувства като нормален човек в тази държава а не постоянно да му поставят щампи и да го кфалифицират. Имаме лошия навик да живеем клишета и да си съставяме мнения за човек още преди да е заговорил.

617

ТВ

преди 14 години

Благодаря!Венецуелките много ги харесвам!

616

Циганин

преди 14 години

до твЗа мен ти не си туркиня а венецуелка.

615

Циганин

преди 14 години

до ТомовНикой не ми пречи да си говоря на ***,и у дома,и навън.Разбирам български и не ми са нужни новини на "майчин език".Искам децата ми да са грамотни да знаят перфектно български,да учат в нормални училища,да дружат с българчета,ако искат и с турчета.За новините мисля че са абсолютно излишни и само дразнят мирните хора,турците не ги гледат,*** се дразнят,защото пак са сложени на последно място,а българите се ядосват.И всичко това само заради шайка *** от ДПС и Атака.

614

ТВ

преди 14 години

Някой да ти е казал такова нещо? Прочети хубаво какво съм написала! Само българин като теб може да мисли така, каквото си написал за ***! Напротив *** ги уважавам и обичам! Знам,че не се срамуват да кажат,че са ***,както и аз не се срамувам да кажа,че съм туркиня!

613

Томов

преди 14 години

до ***, не се връзвай на ТВ. И други малумници ще се намерят като него които плещят глупости. Кажи сега какво е твоето мнение за ситуацията.

612

Циганин

преди 14 години

Ти май не си у ред."*** говорят ня турски"Ами да ти кажа знам и английски.Или си мислиш че всички *** са боси и сопуливи и нямат интернет.Ето това е дискриминационно мислене.Аз имам собствен бизнес и не ме е срам да кажа че съм ***,ама съм роден тук и си уважавам само България.

611

ТВ

преди 14 години

На лъжата краката са къси! *** говорят ня турски. Разузнавай по-хубаво и не се излагай! Ставаш смешен!

610

Томов

преди 14 години

Да се спрат новините без референдум. Не виждам какъв е проблема. Нито някъде има закон за тези новини, нито е логично да ги има в държавна телевизия. Който иска да си прави частна телевизия и да си говори на турски, ***, сръбки, китайски и марсиански ако иска. Подписали сме рамковата конвенция за правата на хората, така че да си правят сами телевизия.

609

Циганин

преди 14 години

до твДа,българин съм,но от *** произход.Защо да нямаме и ние думата?Нали става въпрос за малцинства.Или турците си мислят че само те имат статут на малцинство?

608

ББ

преди 14 години

Не се отчайвай,след малко ще хванеш пътя за кожния диспансер! Приятно лекуване!

607

тв

преди 14 години

Абсолютно съм сигурна, че си българин! Не намесвай ***!

606

BEZIMEN

преди 14 години

DO BB.. SUPER DOVOLNO MI E NYAMAM SIRBEJI

605

Циганин

преди 14 години

към Ги ВерхофщадАз съм ***,и питам защо се делят малцинствата?Не е ли дискриминация че има новини на турски, а няма на нашия майчин език?Мир на всички,долу новините на турски!

604

ББ

преди 14 години

Освен думата ***, друго нищо не знаеш. Сигурно на теб много ти се иска да ти го вкарат!

603

Анонимен

преди 14 години

дали вьв всички европейски страни кадето има турци има новини на турски та трябва европа на нас да ни казва дали да имаме такива та няма ли в Бьлгария арменци еврееи роми и т. н.А тяхните новини на роден език каде са защо не получяваме запитване от вьншния министьр на Армения примерно или на Израел защо намо новини на родния език на тяхните малцинства в Бьлгария

602

bezimen

преди 14 години

DA!! *** SA VI, NO NE TOLKOVA KOLKOTO NA VAS VI SEE ISKALO PAK VE SE ISKA ZATOVA NEGODUVATE. DOVOLEN NE STACHKUVA

601

туркиня

преди 14 години

Вашето мнение,през моето погребение! Ха,Ха! Гордея се,че съм ТУРКИНЯ!

600

люляк

преди 14 години

Братя българи не се делете за дреболии за дреболии се дарлите и псувате ... срам !!! жмсто да погледнете към тези които ви докараха до това положение изнасят се всяка година над 10 милиарда вместо да се пуснат през джобовете на хората .... РОБСТВО а наи лесно се управлява един роб когато си мисли 4е е свободен братя българи не се караите за глупости и знаите 4е щом някои произлиза от комунисти4есата вархушка не е цвете ... знаите 4е сте роби макар и свободни но живеещи със трохи хварляни от горе