178

Анонимен

преди 14 години

По телевизията преди малко казаха няма полицай сред задържаните !?Явно добре са ги подбрали без конфликт на интереси.

177

въпрос

преди 14 години

Защото задачата на полицията е, да действа превантивно. Да предпазва гражданите от престъпниците. Да направи невъзможно извършването на престъпления. А не да брои в последствие труповете! Загряваш ли за какво става дума ?

176

Сийчето

преди 14 години

айде..пак имитират дейност, очаквайте в понеделник да пише: Днес изтича 72часовия престой на задържаните от акция" Наглите"- няма повдигнати обвинения и грагданите ще бъдат пуснати...

175

Анонимен

преди 14 години

защо мислиш ,че не са на работа !!! Седят си на държавната служба в некое ведомство и си пишат има доста от системата на МВР.

174

Анонимен

преди 14 години

Лошо. Момчетата трябва да отчитат дейност, срещу хора с които вечерта ще седнат на една маса (настоящи и бивши техни колеги) - неприятна ситуация и за двете страни. Какво да правиш - иначе не съм виждал скоро патрулиращ полицай пеша, освен в кафе, пункт на Еврофутбол, даващ наряд на мач, четящ в момента тези редове служител на ДАНС или КАТ-аджия просещ 20 лв., аха и тези които охраняват проститутките по околовръсното да не ги пропусна :)

173

Анонимен

преди 14 години

може и да съм *** ама съм прав не е ли верно написаното

172

наглия

преди 14 години

Кво си чешете езиците само.Много сте смотани.Я марш на работа...!!!!

171

topor

преди 14 години

Ам чи МВРто да си види файловете в отдел УЧР. Може да изскочи нещо (някой фоторобот).

170

Пфхах

преди 14 години

На тъпия ти въпрос едва ли някой може да отговори!Тебе защо не те оперират предварително от сърце,та да не ти стане нещо после... как мислиш!?

169

въпрос

преди 14 години

Въпросът е, защо тази банда не беше арестувана преди да станат отвличанията, а едва след това ? И след като бяха заплатени милиони ?

168

Жена ти

преди 14 години

Днеска няма да ти дам,ще се обработиш сам.

167

Анонимен

преди 14 години

1. Пише се акции, не "акций"2. На края на изречението се слага точка, следващото започва с главна буква3. Пред думи, започващи със с или з, съюзът е "със", не "с"Ето по-правилният вариант на твоите писаници:"Какво се променя? Тия акции сме ги гледали още през 90те. Остаряхме със стари филми!

166

бг

преди 14 години

наглите са народните избраници! през всички тези години ни тормозят ТЕ! не забравяйте, че всяка мутра и престъпник е закачен към кръга на някой депутат!!!

165

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера какво ще стане ако позвънят на вратата на заподозрените и любезно ги арестуват мисля ,че 2ма са напъно достатъчни ? Всички сме гледали филми в които спец полиция жандармерия и национална гвардия отива когато има въоръжен взел заложници заплашващ с бомба и тем подобни .

164

Анонимен

преди 14 години

Какво се променя тия акций сме ги гледали още през 90те остаряхме с стари филми!

163

.

преди 14 години

Абе ние помним много добре, ама дали той ще се сети...

162

хипотеза

преди 14 години

Нали помните мухобойко какво казваше едно време Ние ги хващаме те ги пускат да не ни пожектират отново тоя скапан филмвече си мисля ,че ги хващат ей така *** пульо и в съда не могат да докажат нищо защото неупровержимите улики не са толкова неопровержими може и да са скалъпени което е напълно вероятно тъй като знаем колко са честни ! Защо в ЗДП глоби до 50 лв не може да се обжалват защото всички обвинения ще отпаднат като сложат униформа все едно расо са сложили и не лъжат.

161

Марияна

преди 14 години

БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!!

160

Анонимен

преди 14 години

мвр да бяха пуснали едно клипче от акцията :Д

159

Дани

преди 14 години

Успех на ченгетата. Стискам палци това да е едно добро начало. Все от някъде трябва да се почне.