59

фотограф

преди 14 години

Яне към Марио: -"Марио, и аз участвам в наддаването. Кажи колко искаш за да се върнеш при мен? Плащам в брой! Вадя парите веднага от портмонето! Ела, върни се, че без теб съм много самотен!"

58

Akciza

преди 14 години

R.Majewski не мисля ,че прословутата ни българска идиотщина е присъща за всички времена и не подлежи на промяна.Тоя народ е изкарвал и друг материал много по-добър от този в момента.Не казвам перфектен ,но много по-добър.Ясно е ,че повечето хора са от тълпата това винаги е било така и не само в България.Аз говоря за тия "50 000".Те трябва да бъдат съживени иначе ще сме 100% тълпа.

57

rmajevski

преди 14 години

не може всичко да се оправдава с ДС. Имаше значително по-жестоки режими. Проблемите на българското общество са по-дълбоки. Анализирал съм темата преди години. Но това не са неразрешими проблеми. Съществуват принципни и технически решения, които,ако приложени биха тласнали обществото в правилна посока.За съжаление повечето принципни решения са по дефиниция елитаристични и в дълбок конфликт с закоренения егалитаризъм всред българите.

56

Akciza

преди 14 години

R.Majewski мисля си ,че ги има тия хора ,но са дезорганизирани, манипулирани от всякакви медии та дори тероризирани.Нормално е това все пак имаше такава машина като ДС и тотално доносничество разби моралните устои на това общество.Хората не се обединяват и не се борят ,защото се страхуват от предатели.Бая примери имаше тия 20 години.Мисля си обаче ,че след ужасната криза ,която предстои догодина ще стане нещо положително.Политическия елит е тотално изчерпан и не виждам как ще излъже хората пак.

55

хи-хи-хи

преди 14 години

аз пък се страхувам за здравето на яни янев

54

до R.Majewski

преди 14 години

То има граждани ,но си правят сепуко с малки джобни носчета(Росенчо).

53

Анонимен

преди 14 години

Взел е някой лев и е напуснал групата на кръглите *** и ***!!!

52

Хайдутин

преди 14 години

Бе много маз от тая шамадура тече бре..

51

R.Majewski

преди 14 години

Радвам се на твоя ентусиазъм и малко ми е жал, че на мен не ми остана.Казваш, че има поне 50 000. Това е огромна сила, но мисля, че ти бъркаш просто недоволните с хора които имат ясна визия за това как трябва да изглежда България и какво трябва да се направи за да се получи очаквания резултат. А за гражданско общество се искат граждани. Такива ,които не се страхуват да платят цената за това гражданско общество.

50

Akciza

преди 14 години

R.Majewski ,недей така човече!Щом има хора като тебе ,които съзнават истината не сме изгубени.Бас държа ,че има поне 50 000 в тая страна ,които са в час.Ще го има гражданското общество ще видиш.Просто трябва да изпием последната горчива чаша за да се роди!

49

До 39

преди 14 години

Ами то Сибанка обслужва от повече от 4 години всички бюджетни средства-иначе казано целия ресурс на държавата минава пред Сибанк,Коментарите са излишни

48

Анонимен

преди 14 години

Boyko izkaza li se za sluchaya? dnes bg daite mikrofona na premiera, iskam da naucha adekvatnoto mu mnenie !

47

Тагарински свинята

преди 14 години

Тая гад Тагарински е стопроцентов ***, който предаде няколко пъти различни партии и избирателите си. Сега предаде и Яне Янев и РЗС. Според мен тая *** не е изчезнала, а се е напила някъде като прасе. Долна твар! Яне, вземи ги изчисти тия *** като Тагарински, Каракачанов, Елеонора Николова, Мария Капон. Това са политически трупове.

46

до бесен

преди 14 години

Ако не ти съставят актове *** на Бойко Борисов ще умре от глад - така че спазвай правилата да можеш да я умориш

45

Анонимен

преди 14 години

Иде коледа и пожерникаря да не го е затворил,щот ги знаем тия РЗС хвърлят пиратки ,димки......... и так далшееееееее.Дето да направи някоя беля?????????

44

отговор

преди 14 години

Марио са го видяли на морето. Използват го за шамандура.

43

peterash

преди 14 години

Избираш царе,снежанки,руски богатири и българските им подчинени юнаци -управляват те джуджета и ***...приказна България.

42

fu.ck.er

преди 14 години

R.Majewskiсега ше те оплюят, че комунизЪмЪ бил миналбраво за поста!

41

fu.ck.er

преди 14 години

марио-джета изчезнал?! стига бе

40

R.Majewski

преди 14 години

Тук надежда всяка оставете... Процесът на плебеизация на населението, започнат през ранните '50 години приключи успешно само в България (от всички бивши соц.страни)Плебеите победиха и това е краят.Дори и да са останали някакви интелигентски енклави в страната, те няма да имат никакво влияние, поради това ,че вече не е възможна рационална аргументация на идеи пред населението.Такава аргументация е просто неразбираема за повечето гласоподаватели и с това автоматично подозрителна ако не "вражеска".Не си правете илюзии за "ново дясно" защото няма от къде да го вземете.Рационалната "интелигенция" е толкова малка ,че няма шанс да достигне критична маса и с това да повлияе върху посоката на България.БКП успешно превърна целия народ в безформена маса плебеи, евтин ресурс (плебеят е най-евтино задоволяван),наричайки този процес - създаване на "новия,социалистически човек".Днес социализма го няма, но "човекът" е тук и е превзвел всичко.Той няма да отстъпи своите позиции на никого.Полуграмотните "учени" няма да позволят развитието на истинска наука,защото такава би ги елиминирала много бързо.Простаците занимаващи се с култура няма да позволят истинска, защото такава би ги захвърлила в маргинала на обществото. И така е във всички области на живота.Няма кой да постави критерии и стандарти за тази обществена прослойка,наричана интелигенция.Няма и да бъде допусната такава, защото именно тази обществена класа ражда идеи и най-важното - ражда истински лидери. А това ,разбира се е крайно опасно за българската държава в днешната и форма.За това ще имаме *** за мин. на културата.Догматичен примитив за мин.на "какво беше".Неграмотна и слабоумна за мни. на външно.Боко тиквата за мин.пред. и национален предател за президент.И така ще бъде.