32

Аз

преди 15 години

Е, то и за първото :)

31

Анонимен

преди 15 години

Мързела е болест бе хора...не води до нищо друго освен до затлъстяване

30

рр

преди 15 години

Има една поговорка, която гласи така: Накарай мързеливия да работи, та на ум да те научи, Мързела е основния днигател в новаторството, за това спор няма

29

Шморци

преди 15 години

Световният прогрес се дължи на мързела.

28

Спортист

преди 15 години

Тъпчете се с пържени картофки пред телевизора , не спортувайте , и чакайте да доживеете до 60 години , ама в някоя хоспитализация ! Природата го е показала нагледно - ЗАСТОЯЛАТА ВОДА ТИНЯСВА , ТАЗИ КОЯТО СЕ ДВИЖИ (ТЕЧЕ ) Е БИСТРА . Същото е и с човешкия организъм . Мисля че бащата и дъщерята искат по някакъв начин да оправдаят собствения си мързел .

27

балкандо

преди 15 години

Всяко нещо с мярка ! Така казват старите хора, дето са дочакали да дават акъл и да има кой да ги слуша.

26

Иво

преди 15 години

Налягайте си парцалите докато научите професия. След това който има нещо в главата хем ще мързелува, хем ще му дават пари. А който е следва философията "аз съм млад, сега ще живея, а после работата" - Господ да му е на помощ.

25

Анонимен

преди 15 години

ама едно е да не е работила, а друго е да се тъпчи с картофи пред телевизоране бях чел по-голяма глупост от тая статия

24

723

преди 15 години

ВИЕ, които се хвалете с мързелуването си, за мене сте търтеи и не сте достойни за уважение.

23

Анонимен

преди 15 години

Абсолютно вярно! Вчера гледах по новините за една баба (арменка), която навършила 100г. и има само 3 г. трудов стаж.

22

Шопенхауер

преди 15 години

Петя, не те виждам, но чувствам, че си някъде наблизо.Благодарение на моите мързел и глупост, аз си запазих здравето и младостта, и ми оставя време за размисъл.

21

Анонимен

преди 15 години

няма смисъл човек да живее повече от 65-70 г. След тази възраст вече не става за нищо изкуфява и неможе да се грижи сам за себе си само е тежест за младите ...

20

Бивш студент

преди 15 години

Значи ме чака един много дълъг живот изпълнен с храна и спане :D

19

Ал

преди 15 години

Много идиотска статия.Подобна на тази отпреди няколко дни,която ни съветваше на пикаем под душа,за да пестим вода!

18

Юнг

преди 15 години

Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

17

Joro

преди 15 години

Интересно как са го правили тва проучване. Аз точно обратното съм чел и наи-големите дълголетници в моя род са били страхотно работливи хора... Мързелив=дебел=холестерол=инфаркт. Да ядеш картофки пред телевизора било полезно, леле тия баси глупостите говорят.

16

Петя

преди 15 години

Истина е! На 42 години съм и имам само две години трудов стаж. В резултат на спането до обяд, никой не може да познае възрастта ми - изглеждам на около 25 по мнението на околните.Наскоро срещнахме със съпруга ми един негов съученик, който не го беше виждал от 15 години. След поздрава, се обърна към мъжа ми: "Това дъщеричката ти ли е?" Моят направо си позеленя от яд.

15

dr. Red

преди 15 години

Това си е баш така! Нали виждате йогите освен да се излежават под сенките по цял ден нищо друго не правят - и хайде 200 години живот! *** на тях там им е лесно нямат като при нас зими и не прават кисали краставички трушия и компот! И мене кък *** марзи *** трябва и да се яде!

14

Анонимен

преди 15 години

Абе, то не е лошо да мързелуваш, стига да има кой да се грижи за теб! Иначе, ако поискам аз ще държа световният рекорд в тази дисциплина! Много съм добра в разплуването пред ТВ-то и в играенето с компа. Както казваше АЛФ, толкова съм добър, че мога да стоя пред ТВ-то и да ям пуканки 17 часа без прекъсване! И дори нямам нужда да ходя до тоалетната през това време! Е, това ако не е достижение.... :-))

13

s.

преди 15 години

В тоя живот ако ми покажете един човек който е забогатял с работа ще си изям обувките!Бачкатори богати няма!Е,на 100 000 души един примерно ама и това е спорно!Така че пичове гледайте си живота и не се оставяйте работодателите ви да ви изстискват като лимончета за жълти стотинки!Защото те точно това се опитват да правят!